*BAIDU SUSPENDS BITCOIN PAYMENT ACCEPTANCE ON VALUE FLUCTUATION
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Биткойн
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
"бизнесдама
(анонимен)
6 декември 2013,
19:43
отговори
Единствената универсална валута е Свирката, не се залъгвайте."Last edited by Minavast; 06.12.2013, 21:42.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениеКак сте банда,
отдавна не съм писал по темата. Въпреки, че за мен това си остава един социален експеримент (кротко дирижиран и наглеждан от службите-хамериканските) няма как да не бъда изненадан от мащаба на биткойн лудостта,която наблюдаваме.
това за мен са лалелтата на 21 век.
умната!долина и биха могли да ползват биткоините като патерица,или тояга,или да я направят невидима за невярващите,а да обслужва наркопазар или оръжеeн?Свободата да избираш е повече от еротика....
Last edited by Minavast; 06.12.2013, 21:32.
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеСистемата ежедневно отхвърля сделки с койни, и не е криминално и кражба копането на вече изкопани от някой друг койни..те не им бъркат в порфейлите дето ги заключват с още ключовеи ги слагат в сейфове.
Коментар
-
Как сте банда,
отдавна не съм писал по темата. Въпреки, че за мен това си остава един социален експеримент (кротко дирижиран и наглеждан от службите-хамериканските) няма как да не бъда изненадан от мащаба на биткойн лудостта,която наблюдаваме.
това за мен са лалелтата на 21 век. Искрено се надявам Фори да е имал топките да купи няколко хиляди койна , когато ни ги рекламираше тук - сега ще е милионер в зелено... и въпреки, че се дърлляме с него няма как да не го поздравя.. да надушиш подобна схема (балон) си е като да удариш шестица от тото (джакпота 3-то теглене)
и най-важното е да имаш топките да се метнеш качествено, че да кешираш дебело.
иначе продължавам да мисля, че тук ще има 'внезапна смърт' , но не знам кога и как ще се случи.
умната!това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първа сделка с новата валута биткойн - купувач плати с нея автомобил в САЩ
http://www.blitz.bg/news/article/237658
Честито Мастъре!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от pastet89 Разгледай мнениеДемек? Би ли разяснил, защото на мен това ми звучи като нещо средно между кражба и инфлация?
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеhttp://www.nitrominer.com/product/nitro-miner-profi
С такова нещо може да се копаят и вече изкопани койни.
Коментар
-
http://www.nitrominer.com/product/nitro-miner-profi
С такова нещо може да се копаят и вече изкопани койни.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от Peytsch Разгледай мнениеПродавам нов Биткоин Минер 50 Gh. Цена по споразумение. Германия 0049 178 5611814;
А и защо го продаваш ,ако смея да запитам ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеДекриптиране, грешка е. Не знам кам кой специалист да се отнесеш по случая, може да се хванеш и сам пък нищо чудно и да успееш. Така съм дочул, че вече е по икономично да се декриптира и койните бяха до тук.Знам ли може да измислят нещо друго, както направиха с другите криптовалути които уж се сменяли за бит койн и стрували долари.В момента зациклиха нещо и 1000 борси да се направят няма как да станат пари койните.
Коментар
-
Peytsch
Декриптиране, грешка е. Не знам кам кой специалист да се отнесеш по случая, може да се хванеш и сам пък нищо чудно и да успееш. Така съм дочул, че вече е по икономично да се декриптира и койните бяха до тук.Знам ли може да измислят нещо друго, както направиха с другите криптовалути които уж се сменяли за бит койн и стрували долари.В момента зациклиха нещо и 1000 борси да се направят няма как да станат пари койните.D.Y.F-091066
Коментар
Коментар