Аз като биткойн бул съм силно разтревожен от графиката, баси грозотията. Спънахме се на 52, което не трябваше да става и май ще забием нос надолу. Особено при липсата на положителни катализатори. Да си призная, 100К тази година ми се вижда трудно. Положително е, че едрите рибоци изглежда няма да пуснат под 30К, но нямат и желание (а може би и сила) да бутат нагоре. А дребните риби си намериха други играчки.
Потенциални + катализатори:
ETF, още държави да последват Салвадор, Елон да туитне нещо. Малко вероятни всичките. Това, което може да стане е глобалната икономика да се спари и омекне като на Байдън..., и чичо фед да каже, ааа ниски лихви и qe до безкрай, няма да затягаме. Това го меря като 50/50 вероятност.
Не е съвет, аз ще държа и до другия цикъл ако трябва, но провалът на 52 ме кара да преразгледам краткосрочния си оптимизъм.
Потенциални + катализатори:
ETF, още държави да последват Салвадор, Елон да туитне нещо. Малко вероятни всичките. Това, което може да стане е глобалната икономика да се спари и омекне като на Байдън..., и чичо фед да каже, ааа ниски лихви и qe до безкрай, няма да затягаме. Това го меря като 50/50 вероятност.
Не е съвет, аз ще държа и до другия цикъл ако трябва, но провалът на 52 ме кара да преразгледам краткосрочния си оптимизъм.
Коментар