Първоначално изпратено от drakkar
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Биткойн
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от r22 Разгледай мнение
Имам регистрация там, мисля да ползвам дебитна та им карта за теглене на банкомат.
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Явно Койнбейз е само за милиардери, там не им дреме дали ще платят 1$ или 30$ за трансфер
Коментар
-
Първоначално изпратено от SKP Разгледай мнение
На първо четене, Койнбейз не поддържат Трон.Затова казвам, че наизуст се бърка.
П.П. Мисля, че картата на Бинанс, е по-евтина.
P.s Сметките на моите копачи са в Coinbase, странно как за тях има TRC20
Last edited by better; 11.09.2021, 10:19.
Коментар
-
Обръщаш в Тетъри и прехвърляш през TRC20 - такса 1$, време - 10-20 сек
Коментар
-
Обръщаш в Тетъри и прехвърляш през TRC20 - такса 1$, време - 10-20 секЗатова казвам, че наизуст се бърка.
П.П. Мисля, че картата на Бинанс, е по-евтина.
Коментар
-
Първоначално изпратено от r22 Разгледай мнениеДайте идея за бързо и евтино ( може и само евтино) прехвърляне на валута от една борса в друга. С рипъл не става, не се търгува в коинбейз. Имам тетъри, в краен случай може директно тях, но такса та им идва малко в повече за прехвърляне на малки суми. Солана няма в моята борса.
Коментар
-
Първоначално изпратено от r22 Разгледай мнение
Имам регистрация там, мисля да ползвам дебитна та им карта за теглене на банкомат.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от SKP Разгледай мнение
Само към Койнбейз, ли искаш? Кракен, Бинанс, не стават ли?
Коментар
-
Първоначално изпратено от r22 Разгледай мнениеДайте идея за бързо и евтино ( може и само евтино) прехвърляне на валута от една борса в друга. С рипъл не става, не се търгува в коинбейз. Имам тетъри, в краен случай може директно тях, но такса та им идва малко в повече за прехвърляне на малки суми. Солана няма в моята борса.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
Ползвай CHIA. Транзакциите при нея са безплатни, а трансфера се извършва буквално за секунди, и после се чака максимум минута-две за натрупването на няколко потвърждаващи блока.
Коментар
-
Коментар
-
Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение
Салвадор нищо не може да въведе
След като собствена валута не могат да си администрират и са се отказали в полза на долара
Коментар
Коментар