If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Дайте идея за бързо и евтино ( може и само евтино) прехвърляне на валута от една борса в друга. С рипъл не става, не се търгува в коинбейз. Имам тетъри, в краен случай може директно тях, но такса та им идва малко в повече за прехвърляне на малки суми. Солана няма в моята борса.
Обръщаш в Тетъри и прехвърляш през TRC20 - такса 1$, време - 10-20 сек
Имам регистрация там, мисля да ползвам дебитна та им карта за теглене на банкомат.
Всяка борса, си има различни такси за теглене. Примерно Кучак, средно е 2-5, а при Бинанс последно беше 50, таксата. Отваряш си страницата с таксите, гледаш кои са по-евтини, проверяваш в Коинбейз, и действаш. Така наизуст, се бърка.
Дайте идея за бързо и евтино ( може и само евтино) прехвърляне на валута от една борса в друга. С рипъл не става, не се търгува в коинбейз. Имам тетъри, в краен случай може директно тях, но такса та им идва малко в повече за прехвърляне на малки суми. Солана няма в моята борса.
Само към Койнбейз, ли искаш? Кракен, Бинанс, не стават ли?
Ползвай CHIA. Транзакциите при нея са безплатни, а трансфера се извършва буквално за секунди, и после се чака максимум минута-две за натрупването на няколко потвърждаващи блока.
И с chia не става, няма я в моята борса - Poloniex. Малко се усложниха нещата май.
Ползвай CHIA. Транзакциите при нея са безплатни, а трансфера се извършва буквално за секунди, и после се чака максимум минута-две за натрупването на няколко потвърждаващи блока.
Коментар