IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Биткойн

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от coolio Разгледай мнение
    Ето един готин финландски електронен магазин приемащ койни: http://bitelectronics.net/
    Изпробван е и всичко си е направо за без пари
    Супер ,ще го тествам.След няколко години ще си купуваме и хляб и мляко с тях

Коментар

• Ето един готин финландски електронен магазин приемащ койни: http://bitelectronics.net/
      Изпробван е и всичко си е направо за без пари

Коментар

• Требва да кешира поне част.

Той винаги си е имал определени пропорции (злато, пари, биткойни).

В момента биткойните са му пораснали като пропорции и според мен че си разпредели и по другите звена.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pastir2 Разгледай мнение
          Дано е кеширал и вече да е забравил за вас, както и да се наслаждава на безгрижен живот :P, въпреки, че знам, че такъв човек нема да си похаби интелекта и да не прави нищо до края на живота му, дори да е изкарал достатъчно
          Защо му е да кешира? Той сам каза, че няма намерение преди 2017-а да го прави. Ако наистина биткойните се наложат, няма да има нужда от кеширане, просто ще си купува колите и яхтите с тях Не че и сега не може.

Коментар

• Вингаи ми е било странно как "авторитети" от форума са се нахвърляли на Форекс Мастера, само защото е изказвал различно от общоприетото мнение.

Попрелистих темата от началото и направо ми стана лошо от това, което прочетох.

Видно е, че никой от тоя форум не се доближава ни най-малко до интелектуалното му равнище.

Мене винаги много ме е радвал и съм го чел с интерес!

Дано е кеширал и вече да е забравил за вас, както и да се наслаждава на безгрижен живот :P, въпреки, че знам, че такъв човек нема да си похаби интелекта и да не прави нищо до края на живота му, дори да е изкарал достатъчно

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
              Теоретично декриптирането изисква по голяма "мощ" от криптирането, но не чак толкова голяма колкото ти е внушено..защото се обзалагам че ти не знаеш как се криптира файла - биткойн ! На практика очакванията да се декриптира чак толкова трудно силно се разминават с очакванията и внушенията, нямаш си на представа каква сила е генерирането на "случайни" числа и колко улеснява декриптирането.
              Тук вече съм съгласен с теб. Поради лош PRNG, доста хора могат да изгорят. Дори лятото имаше такъв проблем с Андроид приложението. Генерирането на случайни числа от компютър е трудна задача.

Коментар

• fefo

Теоретично декриптирането изисква по голяма "мощ" от криптирането, но не чак толкова голяма колкото ти е внушено..защото се обзалагам че ти не знаеш как се криптира файла - биткойн ! На практика очакванията да се декриптира чак толкова трудно силно се разминават с очакванията и внушенията, нямаш си на представа каква сила е генерирането на "случайни" числа и колко улеснява декриптирането.
                D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от Peytsch Разгледай мнение
                  сзм унищожавал мои продуки за дестки хиляди
                  не се и съмнявам

Коментар

• ?

Първоначално изпратено от kurta007 Разгледай мнение
                    500лв ти давам ако ми го доставиш днес !
                    другата седмица 300лв
                    и така
                    Това за опаковката ли е или за пощенските разходи ?
                    Щото сзм унищожавал мои продуки за дестки хиляди и пак не съм ги давал под цената им...

Коментар

• Първоначално изпратено от Peytsch Разгледай мнение
                      Глупости, драги!

ВСЕКИ МЕСЕЦ ПО 0,91 КОИНА ГАРАНТИРАНО ОТ ПРОИЗВОДИТЕЛЯ САЩ !
                      ПЛЮС ПРЕМИЯ ПРИ ПЪЛНО НАТОВАРВАНЕ-1 КОИН МЕСЕЧНО....
                      500лв ти давам ако ми го доставиш днес !
                      другата седмица 300лв
                      и така

Коментар

• КОЙ

Първоначално изпратено от fefo Разгледай мнение
                        Някой да го банне тоя... обижда тука всички с постовете си
                        Мене ли имаш предвид ?

Коментар

• Някой да го банне тоя... обижда тука всички с постовете си
                          "Там, където глупостта е образец, разумът е безумие."

Коментар

• Минер

Първоначално изпратено от barbaron
                            Как можа да направиш толкова грешки само в 4 реда?
                            Ако някой последва съвета ти, ще плати 3500 EUR = 7 BTC и "пенсионера" ще получи за: декември: 1,67 BTC, януари: 0,83 BTC, февруари: 0,41 BTC, март: 0,21 BTC, април: 0,1 BTC, май: 0,1 BTC и в този момент ще е на загуба от 3,67 BTC = 1837 EUR

За да се изплати майнера за 1 месец, трябва да струва 850 евро,

(*) 1 BTC = 500 EUR, Difficulty=700, DifDelta=100%/месец
                            Глупости, драги!
                            Минерът го купуваш ти и го подаряваш на родителите си или на когото желаеш...
                            Те касират коини и ги продават когато курса или нуждата ги кара...Грешката е в кабинета и 4 лева скокообразното увеличение на минималните пенсии....Пзк може и да
                            си социалист, като колегата който предложи коините да са декртптирани за да ги излапа инфлацията или национализацията....
                            ВСЕКИ МЕСЕЦ ПО 0,91 КОИНА ГАРАНТИРАНО ОТ ПРОИЗВОДИТЕЛЯ САЩ !
                            ПЛЮС ПРЕМИЯ ПРИ ПЪЛНО НАТОВАРВАНЕ-1 КОИН МЕСЕЧНО....
                            Last edited by Peytsch; 07.12.2013, 12:03. Причина: допълнение

Коментар

• BitcoinMiner

Поздрави от Шварцвалд !
                              Направете подарък за Вашите пенсионери.
                              Купете им БиткоинМинера. Нека печелят месечно по 0,9 коина и да не чакат 4 лева увеличение. Запазате парите си от Виденова инфлация или соц. хационализация. Пари в биткоини са далеч от данъците...Само 3.500 евро за 50GH/s !

Коментар

• Биткойн цената се срива след изявленията на Китай. Според мен това е добър момент да се закупи, като определено ще излезе по-евтино, отколкото да се произведе. Аз вярвам, че бъдеще пак ще се вдигне, и то вероятно много повече от предишния таван от около 800 евро. Мисля, че децентрализирана валута, чиято цена се определя от хорското мнение и все още докато е нестабилна може да се манипулира с изказвания от подобни високи трибуни, вероятно близките 1-2 години ще има сривове и скокове, защото както ще има противници, които ще се опитват да сринат цената, така и ще има все повече поддръжници, които ще опитат да я качат, като под тях визирам хората, които вече са набили адски много пари за копачи, и те ще дойдат след време, когато трудността ще е още по-висока, но и най-вече хората, които не искат да бъдат контролирани от сегашната финансова система - банките, а те никога няма да свършат, напротив, според мен ще стават все повече и повече. Ако прогнозите на Мастъра се сбъднат и балоните на йената, еврото и долара се спукат, то тогава изведнъж балона на биткойн ще изригне нагоре. Аз съм готов да се заредя на ниски нива и да чакам ако трябва и 5 години, защото нещо ми подсказва, че така ще се развият нещата.

Коментар

Working...
                                X