Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Биткойн
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение61 k.
Я да върнем старите ленти и да се посмеем:
[ATTACH=CONFIG]n4161351[/ATTACH]
Първо го върнаха около 15% от върха, и долу си накупиха. Както и писах. Че първо, ще има корекция.
Сигурно и около Коледа 2024г., ще се опиташ пак да излъжеш нещо.
https://cryptodnes.bg/bitcoin-srina-...o-bitcoin-etf/
Тази графика, съм я постнал, още декември 2023г. От какви нива, очаквам да коригира. Пък ти пак пробвай да лъжеш. Да ти се посмеем.
П.П. Вече за втори път, се опитваш да излъжеш, за да се изтъкнеш. Но не ти минава номера.
Last edited by SKP; 28.02.2024, 19:01.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от martito Разгледай мнение
Платформата си е чист скам. Няма такова нещо като 'cloud mining'.
Стига си поствал рефералния си линк с цел да печелиш комисионни от излъгани потребители!
За подобна измама и заблуждаване на хората да си изгубят парите в подобни понци схеми се носи наказателна отговорност ако не знаеш.
10те мои фенове, които “заблудих“, също са доволни.
комисионни благодарение на феновете:
https://www.bitfufu.com/en/activity/...iteCode=RSFHHNLast edited by barbaron; 28.02.2024, 23:50.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Top Gun Maverick Разгледай мнениеЪъъъ, джъст пасинг тру, ту аск, къде е Фрости?
Мечоците ясно къде са, ама шортаджии останаха ли? Имам предвид такива с истински капитал.
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнениеПлатформата си е много ясно показана с линк в репликата ми
А там 1 point = $1
Така че "въпросите“ ти са безсмислени
... и за какъв “stacking" на BTC пишеш?
Стига си поствал рефералния си линк с цел да печелиш комисионни от излъгани потребители!
За подобна измама и заблуждаване на хората да си изгубят парите в подобни понци схеми се носи наказателна отговорност ако не знаеш.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнениеПлатформата си е много ясно показана с линк в репликата ми
А там 1 point = $1
... и за какъв “stacking" на BTC пишеш?
ОК разбрах, това за тези точки ми е чуждо и непознато
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от direkto4eto2 Разгледай мнениеЩо си намалил stack-a!? Aaaa не така.
ПП коя е тази платформа?
А там 1 point = $1Така че виждаш +$10 000 за 18 дни
... и за какъв “stacking" на BTC пишеш ? BTC is not ETHLast edited by barbaron; 28.02.2024, 12:19.
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
27/2/2024
ПП коя е тази платформа?
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение9/2/2024
Благодаря на моите 10 феновеСигурен съм, че не съжаляват
https://www.bitfufu.com/en/activity/...iteCode=RSFHHN
Last edited by barbaron; 27.02.2024, 21:45.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнениеТази седмица не затвори ли 50-52, значи нищо не е станало и ще се сурне пак надолЕ. Затвори ли 50~52, ще е знак, че тръгва новото рали.
Коментар
Коментар