Първоначално изпратено от Money
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Биткойн
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от dsx500 Разгледай мнение
Тези дето държат 80-90% от нищото разтоварват, аз чакам цената да стигне реалната си стойност и да купя 2 за грош )
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
Не ги следя тези коини, но първото нещо което прави впечатление е бързата разходка нагоре надолу. Има ли някаква икономическа база този коин и каква е тя? Нарастнала ли е тази база? Ако няма нищо защо се катери и спада толкова бързо- причина има ли или просто така е решил??
Не ми е ясно обаче, самото купуване на биткойн на японска борса не е ли изнасяне на капитал от КНР.
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеНе ги следя тези коини, но първото нещо което прави впечатление е бързата разходка нагоре надолу. Има ли някаква икономическа база този коин и каква е тя? Нарастнала ли е тази база? Ако няма нищо защо се катери и спада толкова бързо- причина има ли или просто така е решил??Мнението изразява лична позиция, не е препоръка или съвет.
Коментар
-
Една българска Биткоин история за 4 Милиарда лева - само че края е неясен, засега .....
https://www.youtube.com/watch?time_c...&v=JWbOL4lE3B8Last edited by marin1; 30.11.2017, 18:11.remember remember the fifth of november
Коментар
-
Първоначално изпратено от prectical Разгледай мнение
Мен няма какво да ме е яд не го ли проумя до сега? Ако бях влезнал на 2-3 бона щях да си купя 1-2 койна защото не вярвам в него и сега щях да изкарам да една прилична сума да поканя две-три мацки да ги почерпя и до тук. Защо си мислиш,че тези пари ме блазнят????? Както казвах това за което ме е яд,че не купих 1000 койна на цена от 1 долар или айде 100. Ти като си толкова ербап що не зе 500 бона да сложиш в койни? Тогава щях да се засрамя и извиня на всеки, само че бая от вас нямаха топките да го направят дори за двоен профит и да разкешират на 6 бона. Някой бил направил пари за семки с половин койн и вече голямата работа...... Та знам за хора дето залагат на коне толкова пари колкото са ви всичките койни тук . Този хейт не идва от нас дето нямаме койни, а от вас дето имате малко бройки и сега ви е яд,че не сте напазарували когато ви казвах теглете кредити зимайте заеми и купувайте щом вярвате и това беше при цени от 2-3 бона за парче. Вас ви е яд не нас.
Не е препоръка за вземане на инвестиционно решение за покупко / продажба!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнениеВременното поевтиняване на биткойна е заради колебливите данни за икономиката, която стои зад него, както и заради техническото изоставане в превъоръжаването на армията която го поддържа.
временно...
Коментар
-
Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение
Рано сте купили. Ще има нов тест на 9000 ако пробие ще продължи.Не е препоръка за вземане на инвестиционно решение за покупко / продажба!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Моабет да става Разгледай мнение
Това си е чиста правокация.
Както сам казваш това е повече от милион. Кой ще посмее да го признае публично? Нали има хора които само това чакат да разберат че някой има пари и отидат да му ги вземат. Също така и данъчните не спят. Веднага ще го налазят да плати данъците. Тъй че не разчитай някой някой да се фука без нужда. Те и тези с триещите талончета по телевизията го правят насила.
Коментар
-
Първоначално изпратено от HuKePa Разгледай мнение
ми ти с големите топарлаци ко напрай
...за по сигурно да не се набуташ седя от страни и 1 лев не направи
ще гледате с влажен поглед отстрани ама не вярвахте като ви казах
ай със здраве!
Коментар
-
Както сам казваш това е повече от милион. Кой ще посмее да го признае публично? Нали има хора които само това чакат да разберат че някой има пари и отидат да му ги вземат. Също така и данъчните не спят. Веднага ще го налазят да плати данъците. Тъй че не разчитай някой някой да се фука без нужда. Те и тези с триещите талончета по телевизията го правят насила.
За това се изисква дисциплина и търпение, качества които не са присъщи на повечето хора, които се занимават със спекула, особено с "активи" като биткойн.
Затова Ferry поздравява, ама поздравява тоя дето го няма. Освен това вместо да кажеш направил съм 300К от спекула с койни, кажи каква ти е възвръщаемостта. Има ли поне 40-50% върху нещо повече от няколко трохи?
За мене злобата, която струи от постингите на биткойн феновете покзва, че са изтървали влака и много ги е яд. Сега ближат рани и се радват, че са направли 50-60%, максимум 100% нагоре и то с дребни суми.
Коментар
-
Коментар
-
Първоначално изпратено от prectical Разгледай мнение
ако някой има 100 лично напускам темата и му се извинявам и го приемам за гуру.
Ако знаех какво да препоръчам щях да съм по-богат
Коментар
-
Първоначално изпратено от marin1 Разгледай мнениеПРЕДУПРЕЖДАВАМ!!! ДОЛНОТО ЧЕТИВО НЕ Е ЗА ХЕЙТЪРИ СЪС СЛАБА СЪРДЕЧНА И НЕРВНА СИСТЕМА!!!
За хейтърите, дето си мислят че от "копане" с Видеокарти, нищо не става - във форума на Хардуер БГ колегите "копачи" (90% са с Видеокарти) са се "разнежили" кой за какво си харчи Коините:
http://hardwarebg.com/forum/showthre...0%BD-)/page378
!!! ХЕЙТЪРИТЕ ДА ЧЕТАТ НА СВОЯ ОТГОВОРНОСТ!!! НЕ ПОЕМАМ ВИНА ЗА ИНФАРКТИ И СЪСТОЯНИЯ НА АМОК!!!
"Един колега води класацията с кола за 1.3м евро (200 BTC, похарчени преди време), след него е друг с блендер за 35 хиляди евро (към днешен курс)"
Много е смешно като се гледа назад, спомням си дори 97-а... е, и БФБ имаше такива времена, после много народ изчезна.
Коментар
Коментар