Първоначално изпратено от netware5
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Биткойн
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениеинтересното е, че биткойна излетя, а останалите криптоси вместо да го настигат спихват.
явно има някакво вътрешно превъртане от други криптоси към биткой, което също подхранва брутално койна.
гледаме филма и ядем пуканки
Коментар
-
Първоначално изпратено от marin1 Разгледай мнение
Ами то такива като теб - все са прави и все някой друг им е крив ....
В казарма - не си ходил, нали?Някога ще ме разбереш
Коментар
-
Първоначално изпратено от fantasy_gt Разгледай мнение
Златото защо поскъпваше по време на кризата? Защото с него можеш да си купиш хляб и семки в бакалията ли?
Коментар
-
Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение
Значи съм правСпоред мен всеки трябва да прави това от което разбира. Ще ти спестя визитката ми, защо ще излезе, че наистина се хваля, а това не е нужно. На такъв пазар всеки е разбирач. Лошо е, че увличате други, а те ще изгорят, защото нито знаят какво правят нито защо, ще купят цената ще расте ще подскачат и смятат с елките и накрая ще има една 0ла. Вярно ще придобият опит
В казарма - не си ходил, нали?remember remember the fifth of november
Коментар
-
Първоначално изпратено от marin1 Разгледай мнение
Намах намерение да ти отговарям защото в каквито и детайли да влезна ще излезе че се хваля ....
Но гледам че ми интерпретираш думите "както дявола чете Евангелието" та затова:
Дипломата ми е инженерна, но не знам къде е защото никога през целия ми 25-26 годишен трудов стаж не ми е трябвала.
Никога не съм си слагал титлата "мениджър" пред името, въпреки че фирмата от която се храня (и то добре) вече над 16 години е моя и съм и управител. На визитката пред името имам sales engineer/инженер продажби.Според мен всеки трябва да прави това от което разбира. Ще ти спестя визитката ми, защо ще излезе, че наистина се хваля, а това не е нужно. На такъв пазар всеки е разбирач. Лошо е, че увличате други, а те ще изгорят, защото нито знаят какво правят нито защо, ще купят цената ще расте ще подскачат и смятат с елките и накрая ще има една 0ла. Вярно ще придобият опит
Коментар
-
http://www.capital.bg/pazari/2017/12...i_platformi_e/
май се вижда спукването на балона, бъдете умни
Коментар
-
Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение
Накрая ще излезе, че тук е заровено кучето
Но гледам че ми интерпретираш думите "както дявола чете Евангелието" та затова:
Дипломата ми е инженерна, но не знам къде е защото никога през целия ми 25-26 годишен трудов стаж не ми е трябвала.
Никога не съм си слагал титлата "мениджър" пред името, въпреки че фирмата от която се храня (и то добре) вече над 16 години е моя и съм и управител. На визитката пред името имам sales engineer/инженер продажби.remember remember the fifth of november
Коментар
-
Първоначално изпратено от Abnell Разгледай мнение
ама спрете да го наричате криптоВАЛУТА.
Ще се наричат КРИПТОКИНТИ или КРИПТОМАНГИЗИ и тн...
Простак съм Азъ - Непобедим !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от FreddieMac Разгледай мнение
Ролята на биткойн не е да е валута. Не и краткосрочно-средносрочно. Това е неговата дългосрочна роля. Краткосрочната и средносрочната е за съхранение на стойност. И си работи много добре като такова. В момента никой не се интересува чак толкова от скоростта на разплащанията в btc, нито дали можеш да си платиш кафето с него.
Коментар
Коментар