If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Очаквах много, много отдавна, някъде около 10-11 хиляди $ да има дълбока корекция - такава каквато си я описал по-горе (за 2-3 години).
Всичко което дойде след това, цените над 11-12 хиляди $ за мен си беше ОГРОМЕН БОНУС!!! REMEMBER!!! http://www.oftwominds.com/photos2017/BTC-projected.png
Един път със стомна за вода.....................втори път със стомна за вода.............трети път..... четвърти...
Очаквах много, много отдавна, някъде около 10-11 хиляди $ да има дълбока корекция - такава каквато си я описал по-горе (за 2-3 години).
Всичко което дойде след това, цените над 11-12 хиляди $ за мен си беше ОГРОМЕН БОНУС!!!
REMEMBER!!! http://www.oftwominds.com/photos2017/BTC-projected.png
За да не се подвежда публиката , (вкл. шараните) е добре да уточняваш дали бонуса не е виртуален или е в омразни долари...
За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Не мисля, че повече ще падне под 14 хиляди. Единственият начин да намират нови клиенти на тази пирамида е непрекъснато да бутат цената нагоре. Иначе, вземе ли да пада - всичко приключва.
Лоша работа. Щом индикатора казва дъно ...... 0$ скоро
Част от публиката е просто очарователна.
Ръст от 2000% за годината и са нужни 20% корекция, да се заключи "всичко свърши".
Биткойн е изключително силно недолюбван нарастващ актив. "Тюлип манията", за която всеки знае.
Има потенциал за такива таргети, на които сега човек може само да се изсмее.
Тази корекция за мен ще е малко по-трудна за отиграване - има потенциал да завърши на 14000, но може и да продължи няколко месеца консолидация с финално спускане до около зоната 7000. Докато сме над 7000 обаче, таргетът минимум 30000 остава, а като знам на какви екстензии е способно и едни 30-50% бонус не са невъзможни.
В малко по-дългосрочен период си мисля, че догодина може да последва корекция, която да е значителна по-сериозна от текущата: както като спад, така и като времетраене. Може да отнеме до две години преди да потъне в забрава и тази тема да е на шеста-седма страница тук, докато не започне новия импулс.
Разбира се, условностите са много, но за момента сценарията е такъв - или поне докато задържаме над 7000.
Всичко което дойде след това, цените над 11-12 хиляди $ за мен си беше ОГРОМЕН БОНУС!!!
REMEMBER!!! http://www.oftwominds.com/photos2017/BTC-projected.png
Част от публиката е просто очарователна.
Ръст от 2000% за годината и са нужни 20% корекция, да се заключи "всичко свърши".
Биткойн е изключително силно недолюбван нарастващ актив. "Тюлип манията", за която всеки знае.
Има потенциал за такива таргети, на които сега човек може само да се изсмее.
Тази корекция за мен ще е малко по-трудна за отиграване - има потенциал да завърши на 14000, но може и да продължи няколко месеца консолидация с финално спускане до около зоната 7000. Докато сме над 7000 обаче, таргетът минимум 30000 остава, а като знам на какви екстензии е способно и едни 30-50% бонус не са невъзможни.
В малко по-дългосрочен период си мисля, че догодина може да последва корекция, която да е значителна по-сериозна от текущата: както като спад, така и като времетраене. Може да отнеме до две години преди да потъне в забрава и тази тема да е на шеста-седма страница тук, докато не започне новия импулс.
Разбира се, условностите са много, но за момента сценарията е такъв - или поне докато задържаме над 7000.
Истинският купон не е почнал още. Когато хойнаджиите усетят, че май имат проблем с физическото кеширане във фиатни пари в брой или по сметка, те тогава ще започне веселбата.
He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Не мисля, че повече ще падне под 14 хиляди. Единственият начин да намират нови клиенти на тази пирамида е непрекъснато да бутат цената нагоре. Иначе, вземе ли да пада - всичко приключва.
( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Коментар