Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Биткойн
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от HuKePa Разгледай мнение
... a и говори
За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
Не съм длъжен да давам обяснения,на какво дередже съм,но специално за теб-Много съм добре.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
hemilio, ти май си наджапал яко и с двата крака....Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеНе се шашкай, мисля че кукловодите ще ти дадат втори шанс да обърнеш койните в омразни доларес... Вероятно ще тества отново и то скоро 20 К ... Но не разчитай на трети шанс...Не е препоръка за вземане на инвестиционно решение за покупко / продажба!
Коментар
-
Първоначално изпратено от HuKePa Разгледай мнение...кастинг за "Lord of the rings" лЕ има тука че толкос тролове ее
За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
Защо се изказваш по въпроси, които не разбираш?
Ето една копачка, която отоплява в момента кабинета ми.
Купил съм я за 0.06577168299 BCH (1500$), 1600 W,
сама си плаща тока и ми генерира около 5$ на денНе е препоръка за вземане на инвестиционно решение за покупко / продажба!
Коментар
-
Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнениеТц, не стават за отопление. Топлото при тях е страничен продукт. Ако трябва да се топлиш с ток, има много по-евтини, ефективни и икономични решения
Ето една копачка, която отоплява в момента кабинета ми.
Купил съм я за 0.06577168299 BCH (1500$), 1600 W,
сама си плаща тока и ми генерира около 16$ на ден
Коментар
-
Първоначално изпратено от exxs Разгледай мнениеЧаст от публиката е просто очарователна.
Ръст от 2000% за годината и са нужни 20% корекция, да се заключи "всичко свърши".
Биткойн е изключително силно недолюбван нарастващ актив. "Тюлип манията", за която всеки знае.
Има потенциал за такива таргети, на които сега човек може само да се изсмее.
...
И какъв точно актив е Биткойн? Спекулативен?
Мнението ми е погрешно и води до загуби.
Коментар
-
Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнениеТц, не стават за отопление. Топлото при тях е страничен продукт. Ако трябва да се топлиш с ток, има много по-евтини, ефективни и икономични решения
Коментар
-
Тегави дни за криптотоИдва ли края? Ще е интересна тая работа - атаките през биткоин кеш, смотаните алтове, дето ги дуят яко, разпродажби в края на годината, алчност, прекалено раздуване на интереса, дали всякакви такива фактори няма да се комбинират в разрушителна сила
Честно казано не знам кой сценарии ми изглежда най-вероятно, като нищо може и просто да се кешират печалби и да е буря в чаша вода. Ама може и да е друго
Успех!
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениетези калорифери - копачките могат ли да се ползват за нещо друго или само за биткойн и подобни да се копаят...
Коментар
Коментар