majnata - койните представляват интерес от гледна точка на това което ще инициират - стартират когато стане ясно че са схема за източване на "неблагоразувни" с корумпирана управа финансови институции, които преди 10 години политиците хукнаха да спасяват и никой не им държеше сметка че всъщност ще налеят пари в едни бездънни каци и съответно безкрайно вредни. 10 години ни тровят живота защото наливат пари в едни и същи глупости.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Биткойн
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение
Добре , а на тебе какъв ти е интереса да "отваряш очите на слепите"...щото ако не си се напазарувал с койни , не би следвало да се вълнуваш толкоз.
но в тая ситуация ...е безполезно.
препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от Abnell Разгледай мнение
Както едно време златото е станало валута вместо желязото, платината, медта и другите налични метали. Като бие конкуренцията по нуждите на една валута: unit of account, medium of exchange, store of value. Биткойнът не само че не бие нищо което имаме в момента, а даже се отдалечава вместо да се приближава до конкурентите. Още повече, всичките предложени технически подобрения или само отлагат проблемите, или решават едни и създават други.
Груповата молитва е това което се случва в момента с цената, само че не всички се молят на един и същ за едно и също. За функционалните и полезни неща няма нужда никой да се моли, те сами си намират употреба.
Коментар
-
Ич...фалшиво ми звучи...
но има и няколко биткойн левове и купи, които сцепват небесата от хвалби как са се качили на влака.
препоръка е
Коментар
-
И как според теб става успешна една валута ... с групова молитва може би...?
Груповата молитва е това което се случва в момента с цената, само че не всички се молят на един и същ за едно и също. За функционалните и полезни неща няма нужда никой да се моли, те сами си намират употреба.
Коментар
-
Abnell - койните са убийственно неликвидни когато се продават за пари, интереса е мижав. Няма значение ако ще да е мега технология и да няма никакви проблеми а то всъщност друго освен проблеми май няма е ясно какво ще се случи - ще пропаднат. Това че някакви си банки решили да наливат пари на копачи и притежатели на койни, защото им се видяли тези кредити обезпечени си е източване на банките от техния мениджмънт и без да съм присъствал на такава сделка ми е ясно че е имало солидни подкупи. Пародия е че сега пазят банките да не им падне обезпечението, защото ако падне почва хиперинфлация. Би трябвало на хората въобще да не им дреме за хойна а да гледат в другата посока да не мине някой влак през тях. Чиста случайност е разбира се че точно в този момент инвестициите в акции ще излязат страшно убежищни въпреки надутите цени на отдавна прекупени компании които дори не благоволяват да дават никакъв дивидент. Мога да се обзаложа че Сатошито се е набълбукал яко с акции. Ако нещо няма да отрази обезценката на парите това е златото, но има метали като паладия и платината които ще я отразят и още как, а най яко ще я отрази титания.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнениеhttp://epicenter.bg/article/Pogledit...to-/143307/7/0Погледите са насочени към България - заради биткойн-съкровището 1638 | 19 дек. 2017 | 12:01
Най-бедната страна в ЕС изведнъж се оказа притежател на ценно съкровище - над 210 хиляди биткойна, които са равни на около 3,3 милиарда евро...
Някой ако има връзки при .... да пита кога ще ги продават ...да почваме да го шортимЗа спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
мой, не са за теб тия неща.
слушай 'ората, посветили са им време
и имат становища. които звучат аргументирано.
сещащ ли са?
Коментар
-
И как според теб става успешна една валута ... с групова молитва може би...?
слушай 'ората, посветили са им време
и имат становища. които звучат аргументирано.
сещащ ли са?препоръка е
Коментар
-
http://epicenter.bg/article/Pogledit...to-/143307/7/0
Погледите са насочени към България - заради биткойн-съкровището 1638 | 19 дек. 2017 | 12:01
Най-бедната страна в ЕС изведнъж се оказа притежател на ценно съкровище - над 210 хиляди биткойна, които са равни на около 3,3 милиарда евро...
Коментар
-
Ама плачи, смей се, скачай, забогатявай, това си е изцяло твоя работа и се радвам за теб, ако ти си щастлив. Написаното от мен не беше лична загриженост за биткойна, а просто оценка на ценностната система на хората които го поддържат в момента, а тя ще доведе до всичко друго, но не и до успешна криптоВАЛУТА. Иначе това че едни хора си разменят пари с други хора за някакви парченца код без истинска функционалност ме бърка толкова колкото хората които забогатяват от залози по мачове.
Коментар
-
"Твърде много хора са яхнали биткойн без изобщо да ги е грижа какви са му нуждите да постигне целта за която е създаден..."
Я се чуй само ...напрао се разплаквам като заменя биткойн с долар ...честно !
Коментар
-
Някои хора я смятат за светица, а други, че е възхвалявала страданието и че даренията които е получавала не са били използвани по предназначение, така че не съм сигурен как точно да приема казаното Аз лично нямам нищо против долара, даже доста години в джоба ме е имало долари вместо левове.
Я се чуй само ...напрао се разплаквам като заменя биткойн с долар ...честно !
Коментар
-
Първоначално изпратено от Пирон Разгледай мнениеЕдин колега беше набелязал IOTA за излитане, вече направи 30% и му е време да му се шатне главата.
Коментар
-
А стига бе , ми че тя майка Тереза е харесвала долара повече от тебе бе ...
Коментар
Коментар