Първоначално изпратено от supertrader
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Биткойн
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение
Ти колко биткойна имаш ?
Само да ти се похваля днес съм направил над 100% доходност от валутки, мин седмица 79%, ама не квича по темите от сутрин до вечер къв велик играч съм хаха. Айде бегайте да си играете на спекуланти с криптовалути
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеAbnell - нищо и няма на действащата финансова система като система, само има много хора които трябва да сменят костюмите с раирани костюми и не им е мястото във финансовите институции въобще.
Още по-лошото е,че системата е несправедлива и един куп банкери си заминаха 2008-2009 с огромни бонуси. Това е най-дразнещото в цялата работа.
Коментар
-
Някаква препечатка или препревод във вести:
https://www.vesti.bg/bulgaria/srivyt...gariia-6077396
"За целта прокуратурата трябва да докаже, че въпросните биткойни са закупени с пари, придобити по престъпен начин и след това да поиска конфискация от властите в САЩ."
Пълен смях, почти 10 години след стартиране на биткойн мрежата някои си мислят, че това са някакви 'средства' стоящи някъде и чакащи някой да ги конфискува и естествено това е САЩ(може би фантазия на автора).
Това е свързано с историята за ужким притежаваните от Бг биткойни, ама те ако са в САЩ, както намеква статията едва ли ще се появят насам. По-скоро САЩ могат да ги вземат ако са тук , ама обратното
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
ма нали и ти това правиш у имотната тема. алармираш за балоня.
Коментар
-
Коментар
-
Който играЙ пИчели ...както казва един велик българин...
https://www.youtube.com/watch?v=ztjBzFj8JCg
За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Абе най не вярвам на такива дето плачат на чужди гробища ...ако ше гълтам вода , поне аз да си избера с каква музика ...
препоръка е
Коментар
-
Добре , а на тебе какъв ти е интереса да "отваряш очите на слепите"...щото ако не си се напазарувал с койни , не би следвало да се вълнуваш толкоз.Last edited by Abnell; 19.12.2017, 23:05.
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеmajnata - койните представляват интерес от гледна точка на това което ще инициират - стартират когато стане ясно че са схема за източване на "неблагоразувни" с корумпирана управа финансови институции, които преди 10 години политиците хукнаха да спасяват и никой не им държеше сметка че всъщност ще налеят пари в едни бездънни каци и съответно безкрайно вредни. 10 години ни тровят живота защото наливат пари в едни и същи глупости.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
ми вижда кyp-капана и бие аларма.
но в тая ситуация ...е безполезно.
Коментар
Коментар