Първоначално изпратено от Money
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Биткойн
Collapse
X
-
Предполагам видя какво каза Зиро Хедж: някой продаде няколко стотин биткойни и цената се срина. Това не е много обнадеждаващо.
Shortly after the US equity market closed this evening, someone decided it was time to dump a few hundred Bitcoin, sending the price plunging below $17,000...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Xman1 Разгледай мнение
Аз от доста време казвам, че ни трябва една хубава корекция до към 10 000$, но се съмнявам да е точно сега. Трябват много по-лоши новини за да се случи това.
Иначе вас не мога да ви разбера какво се радвате, при всеки спад от 10-тина процента... изчакайте го да падне поне 20 - 30% и тогава се включвайте... но вие няма да се включите, пак ще си пишете същите неща.
Коментар
-
Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение
На тия всичко е една пародия, дори инфото им си е... м... ) хаха .. бахти гълфоните.
Може и да се закрепи, но аз бих продал сега.
Още интересно инфо: Co-founder of one of largest Bitcoin sites has sold all his Bitcoins, saying currency is 'virtually unusable'
https://www.google.co.uk/amp/s/www.s...576.html%3famp
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнение
17 200 е вече. Нещата май стават неудържими.Когато се купува само защото расте, после нещата се обръщат и се продава само за да се продаде преди да е паднало още повече.
Xman1 може и да има друго обяснение - има ли други монети, които се растат или всичко потъва?
Аз от доста време казвам, че ни трябва една хубава корекция до към 10 000$, но се съмнявам да е точно сега. Трябват много по-лоши новини за да се случи това.
Иначе вас не мога да ви разбера какво се радвате, при всеки спад от 10-тина процента... изчакайте го да падне поне 20 - 30% и тогава се включвайте... но вие няма да се включите, пак ще си пишете същите неща.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеА може и да купят още. Ето едно обяснение, битко пада защото биткеша отивал нагоре:
https://twitter.com/profesorcrypto/s...36595481763840
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеAbnell - блокчайна ако ставаше за нещо друго то щеше то да стане. Самата технология е недоносче.
- 1 like
Коментар
-
А може и да купят още. Ето едно обяснение, битко пада защото биткеша отивал нагоре:
https://twitter.com/profesorcrypto/s...36595481763840
Коментар
-
При мен 16 800, интересно е.
investing.com го дават на 16 755, сел офф с голям обем.
Коментар
-
17 200 е вече. Нещата май стават неудържими.
Коментар
-
От 19 декември мнение. А преди това бях бик и ви казвах да държите от 8 000, когато се появи Бонвиван.
Гледам едната от борсите няколко пъти обират обаче нещо не обръща... като ги знам как нямат кинти и ги пускат на ливъридж 1 към 3 .. ако пробие няма кой да го спре.
Xman1 може и да има друго обяснение - има ли други монети, които се растат или всичко потъва?Last edited by Money; 31.01.2018, 00:42.
Коментар
-
Да, може и да не стане номера с цената от 25 000. Още малко надолу и е време за ски спускане.
Коментар
-
Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнениеГубите пазар, няма проблем, борси фалират няма проблем намазахте ли ските
Коментар
Коментар