Един колега беше набелязал IOTA за излитане, вече направи 30% и му е време да му се шатне главата.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Биткойн
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от marin1 Разгледай мнениеТвърдо Вярвам че бъдещата парична система ще е базирана на Блокчеина, подплатен/обезпечен със Реално Злато!!! Затова искам да си имам и от двете!!!
https://www.huffingtonpost.com/entry...b00caf3d59eb28
Особено тази част:
BitShares (BTS), with a market cap of $680M, is also a smart coin factory with hundreds of innovative financial products and compliant ICO offerings. It currently holds the record for over one million blockchain transactions per day dwarfing the performance of Bitcoin and all other blockchain networks. BitShares has in turn, teamed with the United Precious Metals Association (UPMA) to bring real-time metal-backed digital currencies into the mainstream.
Bitshares е сред любимите ми монети и мисля, че в нея трябва да се инвестира дългосрочно. Кучетата, котките и т.н. са за временна спекулация - прибираш печалбите след ръста и кешираш или купуваш нова монета с голям краткосрочен потенциал. Bitshares - там вече говорим за инвестиция..без нужда от кавички. Все пакда добавя, че не е препоръка
Last edited by Hammer; 19.12.2017, 21:57.
Коментар
-
Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение
А стига бе , ми че тя майка Тереза е харесвала долара повече от тебе бе ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Abnell Разгледай мнение
Никога не бих очаквал някой да пренебрегне собствения си интерес заради някакво общо благо. Исках само да кажа, че истинските фенове на крптовалутите не са тези, които се радват на сегашната атмосфера, защото тя набляга на краткосрочни печалби за сметка на устойчив, дългосрочен растеж и широка имплементация. Истинските фенове се вълнуват от самите технически пречки пред биткойн и техните решения, вместо от графиката на цената му. Твърде много хора са яхнали биткойн без изобщо да ги е грижа какви са му нуждите да постигне целта за която е създаден, и ако някой повдигне този въпрос му казват, че просто им завижда. И за да не се почувства някой, че лично го нападам, нека уточня, че това поведение го виждам и чувам навсякъде, не само тук.
- 1 like
Коментар
-
Никога не бих очаквал някой да пренебрегне собствения си интерес заради някакво общо благо. Исках само да кажа, че истинските фенове на крптовалутите не са тези, които се радват на сегашната атмосфера, защото тя набляга на краткосрочни печалби за сметка на устойчив, дългосрочен растеж и широка имплементация. Истинските фенове се вълнуват от самите технически пречки пред биткойн и техните решения, вместо от графиката на цената му. Твърде много хора са яхнали биткойн без изобщо да ги е грижа какви са му нуждите да постигне целта за която е създаден, и ако някой повдигне този въпрос му казват, че просто им завижда. И за да не се почувства някой, че лично го нападам, нека уточня, че това поведение го виждам и чувам навсякъде, не само тук.препоръка е
Коментар
-
Ох, не съм ви чел от два дни, та дано не се повтаряме, но тук има един интересен разговор, който се води между хора, чието мнение има стойност:
https://katusaresearch.wistia.com/medias/wrbx8jjf2p
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение
Не става въпрос да дойде равенство, а да изчезне това безумно неравенство. Ако крипто валутата действа като златото, в което много хора вярват и я наричат дори дигитално злато, то това е напълно възможно. При златен стандарт подобни неравенства не са възможни, защото богатството може да се съхранява и пренася. В света на фиатните пари нищо не можеш да съхраниш и нищо не можеш да пренесеш през времето. Всичко е сега и веднага, иначе утре е късно. Който познава как действа златото като стандарт, ще му стане ясно.
Коментар
-
Никога не бих очаквал някой да пренебрегне собствения си интерес заради някакво общо благо. Исках само да кажа, че истинските фенове на крптовалутите не са тези, които се радват на сегашната атмосфера, защото тя набляга на краткосрочни печалби за сметка на устойчив, дългосрочен растеж и широка имплементация. Истинските фенове се вълнуват от самите технически пречки пред биткойн и техните решения, вместо от графиката на цената му. Твърде много хора са яхнали биткойн без изобщо да ги е грижа какви са му нуждите да постигне целта за която е създаден, и ако някой повдигне този въпрос му казват, че просто им завижда. И за да не се почувства някой, че лично го нападам, нека уточня, че това поведение го виждам и чувам навсякъде, не само тук.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от monopola Разгледай мнениеПичове, имам проблем аз За първи път ми се случва да ми заседне транзакция. Без да искам пуснах с economy такса от Трезора към 0.2 биткоина и сега си стоят без потвърждения много време. Някой случвало ли му се е? В момента има супер много транзакции и тия с малка такса са без приоритет и кой знае докога ще си чакам. Някаква идея как да я ускоря?
Виж в тази тема дали няма нещо което да помогне:
https://bitcointalk.org/index.php?topic=1802212.0remember remember the fifth of november
Коментар
-
Първоначално изпратено от prectical Разгледай мнение
Кой нарича биткойна дигитално злато? Кой вярва в това? Нали един от най-гръмогласните тук Бай Марин продава койните за реално злато. Голяма част от биткойн ентусиастите "инвестират" заради бързото забогатяване.
Твърдо Вярвам че бъдещата парична система ще е базирана на Блокчеина, подплатен/обезпечен със Реално Злато!!! Затова искам да си имам и от двете!!!
Относно цената на добива - да, за Златото може да се намери каква е тя. За Биткоина - също е ясна, поне на тези от нас които се занимават с "копане".
Мен не ме интересува каква е себестойноста на 1 Биткоин изкопан с АСИЦИ, защото знам каква е себестойноста на 1 Биткоин изкопан през АлтКоини с видеокарти и тя ме устройва (даже много) спрямо текущата цена!!!
remember remember the fifth of november
- 2 Харесвания
Коментар
-
Кой нарича биткойна дигитално злато? Кой вярва в това? Нали един от най-гръмогласните тук Бай Марин продава койните за реално злато. Голяма част от биткойн ентусиастите "инвестират" заради бързото забогатяване. Друга част перат мръсни пари през биткойна, а до преди да му се вдигне така цената пазаруваха с него наркотици,оръжия и всякакви подобни неща от черната мрежа. Нещо да стане дигитално злато в него трябва да повярват големите, а не бай пешо марин иван драган петкан. Те не вярват. Как сме сигурни в тази цена която виждаме в момента? Айде при златото може да се сметне какъв е разхода за намирането му и всичко останало. Ами тук? Нерегулирани борси, ценови манипулации от шепа избрани дето продават на шараните. Ще влезна малко във филма на Xman1, биткойна е на светлини години от дигитално злато.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от monopola Разгледай мнениеПичове, имам проблем аз За първи път ми се случва да ми заседне транзакция. Без да искам пуснах с economy такса от Трезора към 0.2 биткоина и сега си стоят без потвърждения много време. Някой случвало ли му се е? В момента има супер много транзакции и тия с малка такса са без приоритет и кой знае докога ще си чакам. Някаква идея как да я ускоря?
https://freedomnode.com/blog/75/how-...replace-by-feeLast edited by innergy; 19.12.2017, 18:07.
Коментар
-
Кой нарича биткойна дигитално злато? Кой вярва в това? Нали един от най-гръмогласните тук Бай Марин продава койните за реално злато. Голяма част от биткойн ентусиастите "инвестират" заради бързото забогатяване. Друга част перат мръсни пари през биткойна, а до преди да му се вдигне така цената пазаруваха с него наркотици,оръжия и всякакви подобни неща от черната мрежа. Нещо да стане дигитално злато в него трябва да повярват големите, а не бай пешо марин иван драган петкан. Те не вярват. Как сме сигурни в тази цена която виждаме в момента? Айде при златото може да се сметне какъв е разхода за намирането му и всичко останало. Ами тук? Нерегулирани борси, ценови манипулации от шепа избрани дето продават на шараните. Ще влезна малко във филма на Xman1, биткойна е на светлини години от дигитално злато.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение
Не става въпрос да дойде равенство, а да изчезне това безумно неравенство. Ако крипто валутата действа като златото, в което много хора вярват и я наричат дори дигитално злато, то това е напълно възможно. При златен стандарт подобни неравенства не са възможни, защото богатството може да се съхранява и пренася. В света на фиатните пари нищо не можеш да съхраниш и нищо не можеш да пренесеш през времето. Всичко е сега и веднага, иначе утре е късно. Който познава как действа златото като стандарт, ще му стане ясно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнение
именно затова борсата не е за всеки! а тези 'всеки', kоито се хващат с тълпата на въдицата на тези отгоре, сами да си преценяват риска и мислят самостоятелно. иначе целта е ясна: завладяването на тълпата и сурването и по нанадолнището, когато му дойде времето.
на борсата самаряни и маики Терези няма!
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар