Продавчите от 5% нараснаха на 24%... и растат....
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Биткойн
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от analog Разгледай мнениеТамън през януари ще си напазарувам хубава видео карта от пенсиониран миньор. Изборът обещава да е огромен
А дали и да не изшортя Nvidia?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от marin1 Разгледай мнение
Бертраме - с цялото ми Уважение, не виждам тука някой да вие!
Ние, които печелим и сме изкарали по някой лев от Биткоина си гледаме филма и няма драми. Ако погледняш последната страница с постовете - всички са на "сривлювци" които се радват, на какво аз не мога да разбера, ама мисля че и те не знаят .....
Поздрави, Успехи и Весели Празници, много Биткоини и на кой кавото му сърце желае!!!
ако всички бг койнаджии са като тебе щяхме да сме доста по-богата нация , но уви има доста наивници дето тичаха да внасят и пазаруват с кеш на цени над 20 000лв за койн....те горят кеша..ако им продават отвън..
поздрави и успех с копането - щом капе и харчиш в БГ е полезно за всички!!
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
няма да 'плуем' ще пазарим ... но други неща.
при пирамиди и балони най-характерното е, че най-голям вой се надига точно когато стане това, което реалистите ви казваме от месеци.
Ние, които печелим и сме изкарали по някой лев от Биткоина си гледаме филма и няма драми. Ако погледнеш последната страница с постовете - всички са на "сривлювци" които се радват, на какво аз не мога да разбера, ама мисля че и те не знаят .....
Поздрави, Успехи и Весели Празници, много Биткоини и на кой кавото му сърце желае!!!
remember remember the fifth of november
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеMoney - друг е смисъла на това което съм написал, при реалните пари няма нужда от трета страна при сключване на сделки с тях, като си купиш нещо от някой търговец с пари в брой никой не потвръждава транзакцията . При новата технология се пита блокчайн за да прехвърли новите пари, това прави технологията ниско ефективна и как ще стане да е бъдещето.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 1 like
Коментар
-
Money - друг е смисъла на това което съм написал, при реалните пари няма нужда от трета страна при сключване на сделки с тях, като си купиш нещо от някой търговец с пари в брой никой не потвръждава транзакцията . При новата технология се пита блокчайн за да прехвърли новите пари, това прави технологията ниско ефективна и как ще стане да е бъдещето.
D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от tukasam Разгледай мнениеНе се притеснявайте който испусна момента да не си купи сега няма да има този шанс скоро и стига плуене криптото е бъдещето ама не можете да го видите ощееее
при пирамиди и балони най-характерното е, че най-голям вой се надига точно когато стане това, което реалистите ви казваме от месеци.
крипто - супер, блокчейн - супер, но цена на 100 000 при положение, че може всеки да вдигне нова валута е смехотворно. Имало милиони машини супер яка мощ и тн слушам един разбирач в тубата... само дето тази железария основно харчи токи и прави безсмислени (поне за мен) изчисления, че да добие следващия койн.
не може някакви неграмонти да си купят по 1-2-10 биткойна и да станат трайно милионери...временно абсолютно е възможно, но трайно и устойчиво няма да е стане.
поздравитова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 3 Харесвания
Коментар
-
Вчера мярнах, един от ''брокерите'' ползвани в САЩ, казал човекът ''Чакай малко'' и изчезнал. Някакви нещастници реват, че наели 18 адвокати да го издирвали и ''ако можел някой да им помогне''. Снощи пък се прибирам, една от ''борсите'' спряла да предлага търговия с някои от ''валутните'' двойки, но щели били да ги пускат пак......... януари, може би.http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
-
Кое ви е толкова странно на всички ... В момента е ясно че китовете на пазара продават койни като невидели за да осребрят печалбите и да приберат парите на слабите ръце които панически продават. След това същите тези китове, със същите чужди пари, ще започнат да купуват същите койни евтино и ще подкарат цената отново нагоре и нови хора ще се хванат на хорото. Аз лично не бих се учудил ако видим пробив на 20к до края на годината..
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vladi666 Разгледай мнение
До края на годината като мине 20к искам да се маанеш от форума
За останалите не обещавам.
Мне , работят си нормално. Как е сърцето, прелива ли от щастие?
Мечтая си един ден да спрете да горите мизерии за да правите безсмислени сметки. С много тъга на сърцето бих предпочел преизкопаните песъчинки пред досегашното безумие.Last edited by IvanTerziev; 22.12.2017, 14:53.Мнението ми е погрешно и води до загуби.
Коментар
Коментар