Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Биткойн
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеXman1 - работа да искаш и то истинска работа, почивам си като пиша тук да не зомбирате хората да се връзват на глупости.
Да затова непрекъснато разпространяваш дезинформация, който те е послушал теб само си е изгубил парите, нито една от прогнозите ти не е вярна.
Ти нищо не работиш, най много да си на държавна софра или в някоя банка, само това би обяснило непрекъснатото ти писане срещу криптовалутите.
Поне си признай, че имаш "конфликт на интереси".
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеXman1 - и автора на проекта да ви каже че той е провален и се е обезсмислил и него ще пратите в болница. Това е като дрога и няма отказване от нея на добра воля, няма пунк по който да не се пропукало вече и 10 години никаква реализация освен оскъдна и спорадична. Обаче това ви говори че трябва да се чакат 300 години, ами чакайте си ги тогава и може след 300 лета да произлезе нещо друго освен понци от него. Явно можете и имате сили за това.
Нямаш ли си някаква друга работа?! Има и други теми, къде по-добри, отивай там.
П.С. Сума смислени хора спряха да пишат в темата, но ти продължаваш с безмислиците си.Last edited by Xman1; 02.01.2018, 19:15.
Коментар
-
Xman1 - и автора на проекта да ви каже че той е провален и се е обезсмислил и него ще пратите в болница. Това е като дрога и няма отказване от нея на добра воля, няма пунк по който да не се пропукало вече и 10 години никаква реализация освен оскъдна и спорадична. Обаче това ви говори че трябва да се чакат 300 години, ами чакайте си ги тогава и може след 300 лета да произлезе нещо друго освен понци от него. Явно можете и имате сили за това.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеXman1 - понци схемите не подпомагат икономиката, това са тумори. Все едно туморите да помагат на тялото като му увреждат органите. Тези неща не са полезни и това че ЦБ водейки валутни войни помежду си муртиплицират дълговете безобразно няма да има хепиенд. А койните - те просто не стават за нищо в момента и са вредни, дори хората да приемат по масово да ги използват и те да опосредствят истинска икономика това пак ще доведе само до отлагане на проблема.
Съветвам те да отидеш на доктор, преди да е станало твърде късно.
Коментарите ти са абсолютно безмислени и повтарящи се. Защо не отидеш да пишеш в темата за БФБ, там да ги плюеш и да им обясняваш?!
Да речем според мен няма нищо по-далече от истинската икономика от БГ икономиката, но не съм отишъл да се изказвам във всяка тема по този въпрос.Last edited by Xman1; 02.01.2018, 18:49.
- 1 like
Коментар
-
Xman1 - понци схемите не подпомагат икономиката, това са тумори. Все едно туморите да помагат на тялото като му увреждат органите. Тези неща не са полезни и това че ЦБ водейки валутни войни помежду си муртиплицират дълговете безобразно няма да има хепиенд. А койните - те просто не стават за нищо в момента и са вредни, дори хората да приемат по масово да ги използват и те да опосредствят истинска икономика това пак ще доведе само до отлагане на проблема.D.Y.F-091066
Коментар
-
Една интересна статия за това как Биткойн вероятно подпомага растежа на Японската икономика.
http://uk.businessinsider.com/bitcoi...se-gdp-2017-12
- 1 like
Коментар
-
И един от най-добрите анализи на Cardano, със всичките му плюсове и минуси, които съм чел..
https://hackernoon.com/cardano-ether...d-8fcd5f8abcdf
Коментар
-
Първоначално изпратено от Xman1 Разгледай мнение
Това нещо не е конкуренция на блокверигата. За сега Hashgraph технологията не се различава особено много от Ripple. Всички знаем, че централизираните "доверени" нодове могат да бъдат "безкрайно бързи".
Ето и противни мнения
https://medium.com/@aaaalexaaa9/hash...r-c827e8524df9
https://medium.com/@aaaalexaaa9/hash...r-1468177f06c9
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от new_investor Разгледай мнение
Слагаш най-злия адблокър и забравяш за тия реклами на цял екран. По принцип подкрепям сайтовете, които редовни посещавам и изключвам блокъра за тях. Но излезе ли ми реклама на цял екран, която ми закрива текста, директно се включва с настройка за блокирана на абсолютно всичко. Разбирам, че от това си изкарват парите, но трябва да има някаква мярка на нахалството.
Между другото преди месец-два и на инвестора ми изквича, че има майнър пуснат, ама май бързо се отказаха от тая идея.А реално нямам против да им заделя да речем 5% процесор - не ми пречи, а прозореца на инвестора е отворен през повечето време.( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Коментар
-
Първоначално изпратено от innergy Разгледай мнение
Това нещо не е конкуренция на блокверигата. За сега Hashgraph технологията не се различава особено много от Ripple. Всички знаем, че централизираните "доверени" нодове могат да бъдат "безкрайно бързи".
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеНяколко дни спуквам от търговия нек'во жиуотно Verge. XVG, с най голям обем на Битрекс. Баси асансьора е. И срещу долари и срещу биткойни.
Нещо повече да ми кажете за него?
Коментар
Коментар