Браво Ванка ) Можеш ли на мен и на Penko да подариш по няколко милиона от новия койн )) преди бай Марин да почне да копае и Пирона и Хмена да започнат да го величаят )) хаха
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Биткойн
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Убаво дее...
Поне мъцни нещо...Забил си ножа и го въртиш до кокал...
Коледа е ..Празници...
пп Имах те за ентелигент,,,,He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеИван Давидов - много са 100лв, да се спазарим за по малко.
Коментар
-
Иван Давидов - много са 100лв, да се спазарим за по малко. Шегувам се, имам идея за по хубав койн - използваем и да не е гол въздух. Обаче съм силно демотивиран, защото пари които могат да обслужват икономиката извън банковата система ще направят така че банките да могат да сътворят още по голяма задлъжнялост без системата им да гръмне. Виж ако може да ги вкараме в реалността съм насреща.Last edited by supertrader; 30.12.2017, 20:11.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнение[ATTACH=CONFIG]n3279413[/ATTACH]
Поне мъцни нещо...Забил си ножа и го въртиш до кокал...
Коледа е ..Празници...
пп Имах те за ентелигент,,,,
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Иван Давидов Разгледай мнение
locked amount е количеството койни, които си изкопал наскоро и които се освобождават след като изкопаеш нови 30-60 блока. Другите са ти налични и може да правиш "банкови преводи" с тях.
Коментар
-
Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение
Почивай си от време на време ... краят на тунела е далече...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Penko Разгледай мнение
в момента имам available balance 0.00029140 и locked amount 0.00027730.
каква е разликата между двете?
Коментар
-
Ако пуснеш многонишково копаене, ще получаваш койни много по-бързо. Става със същата команда за копаене, само накрая добавяш като параметър на командата число между 2 и 4. С числото 4 ще се получи най-добре, но машината ти най-вероятно ще стане много по-бавна, тъй като 99% от всички ресурси ще са насочени към копаенето.
каква е разликата между двете?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Penko Разгледай мнение
аз изкопах 0,00027730
Коментар
-
Искаш ли да купиш целия софтуер + сорса на ibgcoin + пълни авторски права? Продавам го за 100 лева. Сериозно!
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеИван Давидов - и с биткойн се почна по същия начин, докато се появиха някакви който сметнаха че има смисъл да го купуват по 1-2 цента.
Коментар
Коментар