Money - и 3000 са много пари за нищо, то представлява само свободна технология плюс един компютърен вирус и излиза че вируса струва 3000. Малко скъпичко;
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Биткойн
Collapse
X
-
А ако падне на 3000?
Първоначално изпратено от IvanTerziev Разгледай мнениеАко си купувал на 20 000 а сега е 6 500 и ти ще ХОДЛ-ваш и ще се надяваш на чудо по Великден!
Коментар
-
Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение
Тия на 100% Вчера говорих с един крипто идиот ... според него цената била много ниска и ще си дава криптосите за лихва.. на тия акъл не им дойде.. викам му продавай .. а той ме гледа като теле...
Мнението ми е погрешно и води до загуби.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvanTerziev Разгледай мнениеhttps://jesuscoin.network/
Тия ли?
Коментар
-
Рипълчето 8,1 ПЪТИ по-евтин, само за 4 месеца.
Айде хубаво, не бил валута, ама Етерът щял да прави нова икономика.
3,85 пъти по-евтин днес. Най-лошото е зад нас, 75% поевтиняха, остават само още 25
Тука големите гурута, извънземни техногии, монопола дори псуваше само щото предвидих кво ще стане.
АААЙДЕ на кеските, парят парят, не се барат,
неска има - утре няма!
А, да, Маринецът ще скокне как купувал на 200$ Биткойн. Ми като има говеда има и касапи! Ако беше до мен нямаше да струват нещо, а чалга и футбол щяха да са никому непознати думички.
Цифрички в база данни кво да струват?Last edited by IvanTerziev; 06.04.2018, 13:03.Мнението ми е погрешно и води до загуби.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнение6700 е сравнително доста високо ниво и дава надежда. А и периодът на падане до сега беше кратък.
Загубата на надежда ще се случи на доста по-ниски нива и след по-продължителен тренд надолу.
Където индекса на срама прескочи 50
Коментар
-
6700 е сравнително доста високо ниво и дава надежда. А и периодът на падане до сега беше кратък.
Загубата на надежда ще се случи на доста по-ниски нива и след по-продължителен тренд надолу.
Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение
Имат имат.. всички дето познавам стискат всичко все още..
Коментар
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение
Ще разпродават, ако има какво. Вече не може и да се копае, а 95% от криптосите са централизирани в няколко хиляди души, придобити на безценица.
Масовката копачи и спекуланти държат някакви мизерни количества, които не могат да повлияят на цената.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
не може да е това края. аз очаквах по-класически сценарий, примерно едно добро надуване докъм 25-30к и после потапяне.
ми дай ги тия линкове, че тук не мога да се ориентирам в обстановката.
императорът е форумен лъв и житейски мишок.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
не може да е това края. аз очаквах по-класически сценарий, примерно едно добро надуване докъм 25-30к
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvanTerziev Разгледай мнениеМи не е интересно вече, мирно и кротко си върви към нулата, пък шараните ближат рани. Мога и линкчета да пусна кво е по другите форуми. Тюхкане и вой.
Тукашните пишман инвестори си кротуват, както беше и предния път като цената изгуби 70%.
Нищо му няма на импа, само малко несериозен като дойде време да се върши работа. Реве реве против тоз и оня, ама на протест не можеш го изкара!
ми дай ги тия линкове, че тук не мога да се ориентирам в обстановката.
императорът е форумен лъв и житейски мишок.препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеСпоред мене все още ходълват. Но сериозно са се разколебали. Под 5000 ще започнат да разпродават.
Масовката копачи и спекуланти държат някакви мизерни количества, които не могат да повлияят на цената.Last edited by Frosty; 05.04.2018, 01:49.( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Коментар
Коментар