If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
В момента има напечатани десетки и стотици милиони виртуални койни, които стоят и чакат да бъдат пробутани на някого, но балъците като бай Марин и Хиксмена свършиха.
Айде купувайте виртуалните цифри, че ще свършааат!
Айдеее, насам народеее, който разбира - тука се спира! Който разбирааа - в криптоси се нашивааа!
Те така и с трилионите от различни хартишки, наречени пари. На теб с гаранция са ти пробутали доста
В момента има напечатани десетки и стотици милиони виртуални койни, които стоят и чакат да бъдат пробутани на някого, но балъците като бай Марин и Хиксмена свършиха.
Айдеее, насам народеее, който разбира - тука се спира! Който разбирааа - в криптоси се нашивааа!
Лагард: Централните банки трябва да обмислят емитирането на криптовалути
( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Мислех, че имаш поне малко мозък, а се оказва, че нищо не си разбрал от последните ми 5 реплики, които са точно в духа на твоята шеговита реплика с видеото
Спирам да те чета и да си губя времето с теб
А видеото ти ми хареса, точно това става сега и скоро всичките копачки ще бъдат загасени и изхвърлени, а всичките койни ще изчезнат до Великден
Барби,
С цялото ми Уважение към теб, и с уговорката че НИКОГА не се хващам на басове и облози, сега ще ти предложа един:
АКО до Великден, догодина, не са изчезнали Криптовалутите (говорим за тези от топ 10, 50% от тях, т.е. 5 от тях) ми превеждаш 1 (един) Биткоин на посочен от мен Биткоин адрес!
АКО до Великден, догодина, са изчезнали 5 или повече Криптовалути от топ 10 - аз ти превеждам 4.500 $ (четири хиляди и петстотин американски долара) на посочена от теб банкова сметка!
Имаме ли Облог?
Вече ги теглят с кантара. А ти пускаш стари оферти за пари.
Нищо не икаш да кажеш а да се направиш на всезнайко.
Мислех, че имаш поне малко мозък, а се оказва, че нищо не си разбрал от последните ми 5 реплики, които са точно в духа на твоята шеговита реплика с видеото
Спирам да те чета и да си губя времето с теб
А видеото ти ми хареса, точно това става сега и скоро всичките копачки ще бъдат загасени и изхвърлени,
а всичките койни ще изчезнат до Великден
Барби, живееш в каменната ера още
Отдавна не вдигат шум и топлината се отвежда 100% за отопление. Кога ми намериш на тази цена калорифер, дето да не му плащаш тока на практика - ела ми се обади
Да бе, да И от пещерата си виждам, че койните ще изчезнат до Великден, така че тока за "калорифера" ти ще си го плащаш
И по-долу под некролога писах: дрънкай си глупостите, не ми пречиш
Барби, живееш в каменната ера още
Отдавна не вдигат шум и топлината се отвежда 100% за отопление. Кога ми намериш на тази цена калорифер, дето да не му плащаш тока на практика - ела ми се обади
Коментар