Добри Ютро
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Биткойн
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение
И къде ги виждаш тези нови дъна. До тук само едно на 29 / 06 , спрямо зимния срив и то едвам го облиза. И аз чакам ново дъно на нива около 3000- 4000 хиляди.
Не знаех че и ти искаш да купуваш
Коментар
-
Първоначално изпратено от intint Разгледай мнениеДъно след дъно, с тези темпове до края на годината нито една криптовалута няма да остане
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеredcretin - нямаш никакъв опит, за банките преводите са почти безплатни, както за пощите е много евтино за международни пратки. Това че за използващите услугите цената е солена е друг въпрос.Освен това това са системи в които никой не би си позволил измами, защото това при всички положения ще му донесе жестока финансова загуба.За банките няма как криптосите създадени по тази схема да представляват интерес, просто не е възможно и е ирационално, Ти би ли сменил бизнес който ти носи 50 евро с такъв който ти носи 50 цента днес и останалите 49.50 евро да ги вкараш в касата като приходи на електрическите компании.
Има кранчета, дето с няколко реферала дават колкото ферма с 20 видеокарти.Last edited by KMETA; 08.08.2018, 22:37.Простак съм Азъ - Непобедим !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеredcretin - нямаш никакъв опит, за банките преводите са почти безплатни, както за пощите е много евтино за международни пратки. Това че за използващите услугите цената е солена е друг въпрос.Освен това това са системи в които никой не би си позволил измами, защото това при всички положения ще му донесе жестока финансова загуба.За банките няма как криптосите създадени по тази схема да представляват интерес, просто не е възможно и е ирационално, Ти би ли сменил бизнес който ти носи 50 евро с такъв който ти носи 50 цента днес и останалите 49.50 евро да ги вкараш в касата като приходи на електрическите компании.
Коментар
-
redcretin - нямаш никакъв опит, за банките преводите са почти безплатни, както за пощите е много евтино за международни пратки. Това че за използващите услугите цената е солена е друг въпрос.Освен това това са системи в които никой не би си позволил измами, защото това при всички положения ще му донесе жестока финансова загуба.За банките няма как криптосите създадени по тази схема да представляват интерес, просто не е възможно и е ирационално, Ти би ли сменил бизнес който ти носи 50 евро с такъв който ти носи 50 цента днес и останалите 49.50 евро да ги вкараш в касата като приходи на електрическите компании.
D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от Juliah Разгледай мнениеBitcoin отново започна да расте ?
https://bitfin.info/tag/bitkoin/
Коментар
-
Прекрасна реч на Джим Роджърс пред студенти.
Въобще не ва съжалявам ама няма друга подходяща тема да я пусна:
https://www.youtube.com/watch?v=3Eagyb0N88c
И СЛЕД ТРИ години какво ще ги правим $$$$ те ? Въпрос за тия който са гледали.Простак съм Азъ - Непобедим !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеredcretin - тази технология е прекалено скъпа за банките, те имат много по евтина и стикована и въобще не е за тях. А освен това е несигурна от гледна точка на стойността и това не може да се промени. Няма значение какви статии ще се напишат в подкрепа на обратната теза и има значение единственно какво може да се случи и то се случва. Може би има възможност да се създаде технологичен продукт от такъв парактер който да е полезен за тях, но аз мисля че те вече го имат и използват. Те ползват нещо което прави безплатни за тях трансфери и то много бързи, не може да се претовари. Друг е въпроса че който ги ползва плаща и при големи трансфери те бавят преводите но не защото системата им е бавна. Тази технология по никакъв начин не корекспондира с техния интерес, няма да я ползват и през следващото хилядолетие.
Имам професионален опит със системи за разплащания, използвани и от банките - иди да забълбукваш някой друг. Да не говорим че дори нямаш представа за какво говориш.Last edited by mibova; 28.07.2018, 22:21.
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеredcretin - тази технология е прекалено скъпа за банките, те имат много по евтина и стикована и въобще не е за тях. А освен това е несигурна от гледна точка на стойността и това не може да се промени. Няма значение какви статии ще се напишат в подкрепа на обратната теза и има значение единственно какво може да се случи и то се случва. Може би има възможност да се създаде технологичен продукт от такъв парактер който да е полезен за тях, но аз мисля че те вече го имат и използват. Те ползват нещо което прави безплатни за тях трансфери и то много бързи, не може да се претовари. Друг е въпроса че който ги ползва плаща и при големи трансфери те бавят преводите но не защото системата им е бавна. Тази технология по никакъв начин не корекспондира с техния интерес, няма да я ползват и през следващото хилядолетие.Простак съм Азъ - Непобедим !!!
Коментар
-
redcretin - тази технология е прекалено скъпа за банките, те имат много по евтина и стикована и въобще не е за тях. А освен това е несигурна от гледна точка на стойността и това не може да се промени. Няма значение какви статии ще се напишат в подкрепа на обратната теза и има значение единственно какво може да се случи и то се случва. Може би има възможност да се създаде технологичен продукт от такъв парактер който да е полезен за тях, но аз мисля че те вече го имат и използват. Те ползват нещо което прави безплатни за тях трансфери и то много бързи, не може да се претовари. Друг е въпроса че който ги ползва плаща и при големи трансфери те бавят преводите но не защото системата им е бавна. Тази технология по никакъв начин не корекспондира с техния интерес, няма да я ползват и през следващото хилядолетие.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от Sahib31 Разгледай мнениеБългария е втора!
https://business.dir.bg/banki-i-fina...tkoyni-v-sveta
Малка подробност - и по още толкова от биткойн кеш, голд , диамант и тн. от всички форкове на биткойна....Простак съм Азъ - Непобедим !!!
Коментар
Коментар