IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Биткойн

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение
    Не знам дали ще пропука под 6 хиляди, но в дългосрочен план цената на биткойн и на всички криптовалути клони към 0.
    Така става, когато се нашиеш в пирамидална схема без фундамент, базирана на илюзии. Като мине модата и първоначалната еуфория, цената полека-лека започва да клони към 0.
    При акциите поне придобиваш дял от бизнес, който все пак произвежда някакъв реален продукт, а онези, които купуват криптовалути придобиват дял от кухи печатници за цифрички.
    Нито един ограничен ресурс не може да клони към 0 като цена. Криптовалутите са отлично замислени да играят ролята на пари, а парите също са стока, както знаем. Към 0 клонят КНИЖНИТЕ (в икономически смисъл) пари, т.е. пари без покритие, а всички фиатни пари са именно такива. Централните бамки в последните десетилетия съвсем изнагляха, фабрикуват пари като бесни и дори ни убеждават как инфлацията е окей, нещо страхотно едва ли не. Вече дори не ги печатат на хартия, което бе някакво технологическо ограничение - с няколко клика на мишката ЕЦБ (например) може да изфабрикува 100 МБ евро... също толкова лесно ще изфабрикува и 100 ГБ. При криптовалутите това няма как да стане. Впрочем дори с света на криптовалутите тая закономерност се вижда - защо Лайткойнчето струва към 90 кинта в момента, а Кученцето 0.2 ЦЕНТА?

За акциите си прав - би било супер да ползваме акции вместо пари, ама няма как да се случи.

Не се подлъгвай от спадът на. Биткойнчето падна от 20 Б на 6 Б... ама преди две години бе 0.6 Б.
    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• И две минути по-късно...

$6,023.32

Коментар

• Сигурността е на първо място а блокчейн за момента е по сигурен от която и да било банка и средствата както и информацията за трансферите са достъпни само за този който ги прави трансферите. Когато борсите се заместят само от софтуер технологията ще стане абсолютен фаворит и монополист на всичко отгоре. Основния въпрос е дали наистина е толкова сигурна.
        D.Y.F-091066

Коментар

• $6,024.56

https://www.coingecko.com/en/price_charts/bitcoin/usd

Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение

да видим дали този път ще пропука 6 хил ще стане играчка плачка

Коментар

Не знам дали ще пропука под 6 хиляди, но в дългосрочен план цената на биткойн и на всички криптовалути клони към 0.
            Така става, когато се нашиеш в пирамидална схема без фундамент, базирана на илюзии. Като мине модата и първоначалната еуфория, цената полека-лека започва да клони към 0.
            При акциите поне придобиваш дял от бизнес, който все пак произвежда някакъв реален продукт, а онези, които купуват криптовалути придобиват дял от кухи печатници за цифрички.
            Кеш имаш ли? Е, той е баш "от кухи печатници за цифрички".

Коментар

• Не знам дали ще пропука под 6 хиляди, но в дългосрочен план цената на биткойн и на всички криптовалути клони към 0.
              ( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

Коментар

Няма нужда да бързат. По-добре да изчакат още 2-3 години, когато биткойните ще вървят по 5-6 цента парчето.
                да видим дали този път ще пропука 6 хил ще стане играчка плачка

Коментар

Няма нужда да бързат. По-добре да изчакат още 2-3 години, когато биткойните ще вървят по 5-6 цента парчето.
                  Какви 2-3 години, след 2-3 минути си купи.
                  https://coinmarketcap.com/currencies/powercoin/

Аз вече имам полвин милион от търговия само със 100 псета почнах.

Простак съм Азъ - Непобедим !!!

Коментар

• Няма нужда да бързат. По-добре да изчакат още 2-3 години, когато биткойните ще вървят по 5-6 цента парчето.
                    ( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

Коментар

• Време е да развържете кесиите , един път каца птичето на рамото..

Коментар

• Първоначално изпратено от innergy Разгледай мнение
                        Стартира алфа мрежата на Radix DLT. Нещо, което не бива да изпускате от поглед:

https://www.youtube.com/watch?v=7xc9...ature=youtu.be
                        Тоя скамна няколко проекта, турил си името и снимката, и се фали по форумите с което. Имаше един лаф за наивниците - сутринта като минеш да ги окосиш - до вечерта поникнали нови!
                        Мнението ми е погрешно и води до загуби.

Коментар

• Стартира алфа мрежата на Radix DLT. Нещо, което не бива да изпускате от поглед:

https://www.youtube.com/watch?v=7xc9...ature=youtu.be

Коментар

• Е хубаво е, че ти знаеш. Прогнозираш ли цената на стоманата след 5 години с 95% вероятност, след като си толкова напред?
                            Мнението ми е погрешно и води до загуби.

Коментар

• Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение

Нямаш идея какво виждаш на линка
                              Как да няма, за него всичко е кески,
                              Я го питаи какво е ПОС, НОД, МАСТЕРНОД дали знае.
                              Last edited by KMETA; 16.06.2018, 21:44.
                              Простак съм Азъ - Непобедим !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от IvanTerziev Разгледай мнение

https://blockchain.info/unconfirmed-transactions
                                Eй тия. В еуфорията имаше хиляди такива. Тия портфейли без чейнове... аз имам един такъв. Вярвам им, че не са ми измъкнали секретния ключ. И на МтГокс вярвах, таман се бях наканил да си отварям там акаунт. По принцип съм доверчив човек, и затова понякога си патя. Ти вярваш ли на Jaxx като мене?
                                Нямаш идея какво виждаш на линка

Коментар

Working...
                                X