IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Биткойн

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от IvanTerziev Разгледай мнение
    Аз си бачкам. Не съм хазартен тип като вас.
    Всъщност Биткойн поевтиня не 3, а близо 4 пъти.
    О, намерили са ти работа?
    Браво браво, внасяш ли осигуровки - да има за следващия път отде да точиш?

Коментар

• Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение

Тъй де, тъй, цоциала - на сигурно, може да е мизерно ама без усилия и да се напрягаш
      Аз си бачкам. Не съм хазартен тип като вас.
      Всъщност Биткойн поевтиня не 3, а близо 4 пъти.
      Мнението ми е погрешно и води до загуби.

Коментар

Все едно да ми се фалиш как си спечелил на рулетка. Като тръгне надолу никви ви няма! Аз отде да знам дали ще поевтинее 3 пъти, или 30. Щото с Биткойн така стана.
        Тъй де, тъй, цоциала - на сигурно, може да е мизерно ама без усилия и да се напрягаш

Коментар

• ...егати.
          The Mumy is alive, do not care about it !!!

Коментар

Ванка, докато ти се редеше за месечната дажба в социала, онзи ден дръпнах в 50% напред в ДАШ-чето. Седи лапай мухи още хахахаха, гледай - ще си останеш с гледането
            Все едно да ми се фалиш как си спечелил на рулетка. Като тръгне надолу никви ви няма! Аз отде да знам дали ще поевтинее 3 пъти, или 30. Щото с Биткойн така стана.

Коментар

• Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение
              Използването на биткоина за разплащания пада сериозно. Има и графика вътре.

https://www.bloomberg.com/news/artic...latility-eases

“It’s not actually usable," Nicholas Weaver, a senior researcher at the International Computer Science Institute, said in an email. Often, he said, "the net cost of a Bitcoin transaction is far more than a credit card transaction." And Bitcoin-based transactions can’t be reversed, an issue when a merchant or a consumer comes up against fraud.
              Биткойнът не става за разплащаници, но за съхраняване и увеличаване на стойност... както никой не си купува кафенце със златен напальон или със зеленичка банкнота от 10 бимберици. Знаеш ли, че американците си имат такава... и си е в обръщение? Такава ще е съдбата на биткойнът - и на повечето от сегашните - вече водещи се класически анткойно - Лайткойнчето, Дашчето, Етерчето... в един момент ще са дотам скъпи, че хората ще ги пазят като съкровище, продаващо се само в изключителни случаи. Ще пъкват нови криптовалути, които тепърва да се копат и т.н.
              Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

Ванка, докато ти се редеше за месечната дажба в социала, онзи ден дръпнах в 50% напред в ДАШ-чето. Седи лапай мухи още хахахаха, гледай - ще си останеш с гледането
                Я - и ти ли обичаш Дашченца?

Коментар

• Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение
                  Живи ли сте
                  А че защо някой да е озъбен?

Ясно беше, че ще има спад - казах това още миналата есен - когато Биткойнчето стигна докъм 13-15 Б. Нямаше начин тия цени да издържат - от 600 кинта на 20 Б - ного беше, ного.
                  Last edited by Императорът; 06.09.2018, 23:49. Причина: Ного скъпо.

Коментар

Купувайте купувайте... Някъв изсипал кески за милиард тия дни, и сурна пазара по пърлзалката. Тъй беше и с Лайткойна. Собственикът разпродаде всичко, и такава цена не можем да видим повече. И 1/3 от нея не можем да видим.

Коментар

• Купувайте купувайте... Някъв изсипал кески за милиард тия дни, и сурна пазара по пърлзалката. Тъй беше и с Лайткойна. Собственикът разпродаде всичко, и такава цена не можем да видим повече. И 1/3 от нея не можем да видим.

Коментар

• Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение
                        Живи ли сте
                        Да докато не сме продали не сме реализирали загуби, и продължаваме да купуваме да докараме по ниска средна цена, чакаме до края на годината 100хил за биткойн, догодина милион. Hold forever

Коментар

• Живи ли сте

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
                            Койните ще изчезнат скоро Ето ви един важен индикатор:
                            https://www.hashnest.com/hash_currencies/27/income

Виртуалните копачки AntS9 произвеждащи биткойни (BTC) вече имат
                            производствени разходи (Maintenance/Payout PPS) = 94.53 %
                            т.е. само 6.5% отиват при собствениците
                            Така е и при реалните копачки, но там и горещината отива при собствениците
                            Много интересно изказване от човек с акаунт в хешнест

Коментар

• Койните ще изчезнат скоро Ето ви един важен индикатор:
                              https://www.hashnest.com/hash_currencies/27/income

Виртуалните копачки AntS9 произвеждащи биткойни (BTC) вече имат
                              производствени разходи (Maintenance/Payout PPS) = 94.53 %
                              т.е. само 6.5% отиват при собствениците
                              Така е и при реалните копачки, но там и горещината отива при собствениците

Коментар

• Използването на биткоина за разплащания пада сериозно. Има и графика вътре.

https://www.bloomberg.com/news/artic...latility-eases

“It’s not actually usable," Nicholas Weaver, a senior researcher at the International Computer Science Institute, said in an email. Often, he said, "the net cost of a Bitcoin transaction is far more than a credit card transaction." And Bitcoin-based transactions can’t be reversed, an issue when a merchant or a consumer comes up against fraud.

Коментар

Working...
                                X