If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Когато мислиш, че някой е глупак, то шансът и той да мисли същото за теб, хич не е малък.
Вярно е това. Монопола до последно ме мисли за глупак и малоумник, само поради факта, че НЕ се набутах като него.
Ако си бях набутал старомодния апартамент у модерните крипто парадигми - щях да съм прогресивен. Друго си е като гори твоята къща да гори и на Вуте.
п.с. Абе тия крипто котки живи ли са още, да взема да си купя една, че да стана модерен?
добре ве, що го купуаш тва и то май кат гледам е CFD !?!? явно с цел печалба, а добре моеж ли да си запазиш файла с тоз крипто чеп някъде ? до колко знам май и това ньет, щот кат думнат поредната измислена борса и отече, е добре тогава къде му е киро на кирията с тия измишльотини питам аз ?!? ...... некой викаха "парите на бъдещето" ама са нещо ги нема да коментират повече, падна цената и се изпокриа ... и също щот не са никви пари а въздух по налягане, конвенционалните пари мое си ги туриш у джеба независимо дали ше разбият банката или не, а тва ньенто ....
Освен това блокверигата е като жив организъм, променя се и оцелява. Няма да изчезне от някакви си "малки" сътресения. Това всъщност е първият дигитален организъм... и е само на 10 години, има още много време да се докаже.
Големите приказки, за някаква разпределена база данни! Освен това оцеляването й не зависи от цената. Оцеляла е от цена нула, и пак ще оцелее до цена нула, дори и един миньор да са забравили нейде у някое мазе.
Mr Barbaron ви предупреди за близката смърт на криптокойните още януари 2018,
след това на 06.10.2018, 14:14
и на 19.11.2018, 22:22
Сега собствениците на койните могат да си сметнат колко са загубили, защото не послушаха съветите ми
06.10.2018, 14:14
На мен това ми се струва по-скоро като маркет манипулация. На всичко отгоре този който манипулира крипто пазара манипулира и Уолстрийт и това е напълно видимо. Първо напомпа цената на всичко и сега всичко надолу... фундамента не се е променил, тези ниски цени в момента нямат логика. Можеби се готвят да ни спретнат нова "криза", но това няма общо с криптовалутите.
Технологичните компании също са надолу, повечето от тях без да имат каква да е връзка с криптовалутите. Например Netflix каква връзка има та е с 40% надолу?!... и Netflix ли ще стане 0 ?
Мисля че се заблуждаваш с изводите си, криптовалутите и друг път са ги правили тези големи амплитуди нагоре и после надолу.
Просто спекулантите си нямат друга работа и го играят този "номер" откакто има борси и пазари.
След лошите години ще дойдат, добри години, винаги е било така и винаги ще бъде така. Това не се отнася само до криптовалутите.
Тази "криза" има и една хубава страна даде голям бууст на т.нар. "stable coins".
Освен това блокверигата е като жив организъм, променя се и оцелява. Няма да изчезне от някакви си "малки" сътресения. Това всъщност е първият дигитален организъм... и е само на 10 години, има още много време да се докаже.
За 900 $ ли си ..... при условие , че удари ли ти го ще си загубил 2600 $ ...........
.
Имам зона на влизане между 4000 и 2000. Под 1000 излизам,А ловеното на дъно с близък сто при тази волатилност не е опция. За мен пробиване на нивото под 1000 вероятно зануляване Койн под 1000 не ми трябва..
АКО бях опитал да влизам в позиция по време на консолидацията 6000- 8000 или ловил дъно до тук. Загубите щяха да са много по - големи. Сега е момента,
Разбира се за 20, 30 процента не си заслужава да се слага стоп ,
Точно казано! Фалшива търговия диктувана от малко на брой участници с големи позиции в цялата схема. Единственият шанс да се избегне зануляване остава да вкарат Уолстрийт но регулаторите няма да го допуснат без да имат контрол! Тоест за мен отиваме поне до нивата от 2016-та а след това ако вкарат под някаква форма Уолстрийт може и да има нова вълна на горе но до тогава повечето койни ще изчезнат.
Все пак мисля че дългосрочно ще има стойност в някои от оцелелите проекти и аз бих имал интерес да се включа с позиция но след като се изчисти пазара от всички схеми
Коментар