IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Биткойн

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Последната страница - егати фантасмагориите се изписаха ....
    Няма никакъв проблем, системата си фунционира на 100%! Предполага се че по-скоро Биткоин феновете са любители на "теориите на конспирациите" пък то май обратното излиза. И как няма да е обратно, като Биткоин сривлювците нямат никакъв опит със системата, само гледат отстрани и се облизват, кога ще се срине .... и на 1.000$ го чакаха и на 2.000 и на 5.000 и на 10.000, пък май отваме на 20.000. Нека си чакат - няма лошо ....
    Доколкото разбирам - проблема с банките идва че не позволяват на Биткоин Дилърите изходящи преводи към чужбина за закупуване на Биткоин, май се случва това за което вчера писах - ВВН, който иска да го търси във вчерашните ми постове
    remember remember the fifth of november

Коментар

• https://www.kaldata.com/it-%D0%BD%D0...B8-268057.html

Коментар

• входа и изхода ще станат като през иглено ухо.... после цената може да е 20 000 но докато излезеш от позиция да е станала 2000 кофти работа.
        това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от HuKePa Разгледай мнение
          ибаааа.... и са к0, туй ли беши?
          няа излизане, няа влизане
          Ти кажи в интерес на истината има ли някой да купува или продава в момента?
          Last edited by al4en; 07.12.2017, 15:56.

Коментар

• ибаааа.... и са к0, туй ли беши?
            няа излизане, няа влизане
            Не е препоръка за вземане на инвестиционно решение за покупко / продажба!

Коментар

• Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение

Стадото плаче,

https://community.crypto.bg/t/topic/1485

Още малко остана от това безумие.
              Мда, май натам отиват нещата .... Класика .... Между другото, вече са се появили и байхойн "магури" Ето тук https://localbitcoins.com/ некви хора казват, че купуват/продават срещу кеш при физическа среща ..... при това става въпрос за големи суми.
              He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Първоначално изпратено от Abnell Разгледай мнение

Тази новина май ги крепи от няколко седмици, защото междувременно всички новини за самата функционалност на биткойна са негативни. Щом стойността се създава и поддържа от големи играчи единствено с цел печалба на борсата, значи биткойнът вече се е провалил като оръжие на децентрализираната борба срещу статуквото.
                Играта е друга, тези които ще го сринат го надуват като за последно в момента /парите са им без пари да не го забравяме/, от колкото по-високо падне толко повече ще изкарат.

Коментар

• Тази новина май ги крепи от няколко седмици, защото междувременно всички новини за самата функционалност на биткойна са негативни. Щом стойността се създава и поддържа от големи играчи единствено с цел печалба на борсата, значи биткойнът вече се е провалил като оръжие на децентрализираната борба срещу статуквото.

Коментар

• Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнение

Да, ама не Ето тези https://www.xchange.bg/ например твърдят, че работят. Има и още едни. Така че май другаде е заровено кучето. Очевидно не са ВСИЧКИ, както твърди байхойн администраторът. Явно някои борси са приели някакви условия, които други борси са отказали да приемат. Скоро ще се разбере.

P.S. Сега видях, че и https://www.xchange.bg/ са прекратили. Явно банките една по една ги гътат
                    Стадото плаче,

https://community.crypto.bg/t/topic/1485

Още малко остана от това безумие.

Коментар

• Първоначално изпратено от judy67 Разгледай мнение
                      Да, ама не Ето тези https://www.xchange.bg/ например твърдят, че работят. Има и още едни. Така че май другаде е заровено кучето. Очевидно не са ВСИЧКИ, както твърди байхойн администраторът. Явно някои борси са приели някакви условия, които други борси са отказали да приемат. Скоро ще се разбере.

P.S. Сега видях, че и https://www.xchange.bg/ са прекратили. Явно банките една по една ги гътат

Коментар

• Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнение
                        Изчетох хойнаджийските форуми относно случая с блокираните сметки на български криптоборси в ПИБ. Интересното е, че не всички борси са потърпевши. Има борси със сметки в ПИБ, които изрично заявяват на сайтовте си, че сметките им са ОК и преводите вървят без проблеми. От друга страна се оказва, че при crypto.bg не само, че не минават преводи, но и самата борса НЯМА ДОСТЪП до сметките си. Т.е. не може да тегли кеш, и не може да извършва каквито и да е операции със сметката (включително и преводи към бюджета и НАП ) Т.е. вече говорим за БЛОКИРАНЕ НА СМЕТКА на клиент. Това вече никоя банка не би го направила без ясна правна основа. По тези причини на мен случая ми намирисва на блокиране на сметка по искане на съд или държавен орган, много вероятно свързано със законодателството срещу пране на пари. Така че очаквайте скоро пресконференция на ДАНС, прокуратурата, ГДБОП и т.н.
                        http://forum.bitcoin.bg/index.php/topic,214.msg550.html

Коментар

• Изчетох хойнаджийските форуми относно случая с блокираните сметки на български криптоборси в ПИБ. Интересното е, че не всички борси са потърпевши. Има борси със сметки в ПИБ, които изрично заявяват на сайтовте си, че сметките им са ОК и преводите вървят без проблеми. От друга страна се оказва, че при crypto.bg не само, че не минават преводи, но и самата борса НЯМА ДОСТЪП до сметките си. Т.е. не може да тегли кеш, и не може да извършва каквито и да е операции със сметката (включително и преводи към бюджета и НАП ) Т.е. вече говорим за БЛОКИРАНЕ НА СМЕТКА на клиент. Това вече никоя банка не би го направила без ясна правна основа. По тези причини на мен случая ми намирисва на блокиране на сметка по искане на съд или държавен орган, много вероятно свързано със законодателството срещу пране на пари. Така че очаквайте скоро пресконференция на ДАНС, прокуратурата, ГДБОП и т.н.

Коментар

• Първоначално изпратено от prectical Разгледай мнение
                            Койна расте от брутална ценова манипулация. Разменят няколко койна по борсите, една шепа хора с хиляди за да вдигат и вдигат цената. Аз не знам какво вярвате сляпо на тия обеми дето ви ги представят от гаражните борси. Нали човека ви го каза можел да продава само по 2 койна на ден. Масовката може да продава само трохи. Големите играчи могат да правят каквото искат. Бас ловя,че част от тях държат и гаражните борси. Вече навсякаде се говори за биткойна. Аз вече започвам да виждам края му, щом и лапетата почнаха да правят схеми как да набиват пари в криптовалутите. Криптореволюция няма да направите.Стига с тия приказки от 1001 нощи. Срещу вас седят държави с ракети и танкове, а вие освен картите за копане нямате друго
                            Защо само 2 на ден?!

Коментар

• Койна расте от брутална ценова манипулация. Разменят няколко койна по борсите, една шепа хора с хиляди за да вдигат и вдигат цената. Аз не знам какво вярвате сляпо на тия обеми дето ви ги представят от гаражните борси. Нали човека ви го каза можел да продава само по 2 койна на ден. Масовката може да продава само трохи. Големите играчи могат да правят каквото искат. Бас ловя,че част от тях държат и гаражните борси. Вече навсякаде се говори за биткойна. Аз вече започвам да виждам края му, щом и лапетата почнаха да правят схеми как да набиват пари в криптовалутите. Криптореволюция няма да направите.Стига с тия приказки от 1001 нощи. Срещу вас седят държави с ракети и танкове, а вие освен картите за копане нямате друго

Коментар

• Първоначално изпратено от Penko Разгледай мнение

cboe пускат futures в понеделник, очаквам брутален short
                                Аз придвиждам, че късият интерес ще е точно равен на дългия. Ни повече, ни по-малко

Коментар

Working...
                                X