If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Някак си ми липсват троловете от холандската дивизия на лалетата и като чукчите писатели. всички писаха едно и също за лалетата без да четат , че и другия е писал същото.
Скукааааа....................
Дааа ..... Пълно щастие НЯМА!!! И на мен ми липсват "занулителите" в темата
Ха Добри Ютро
от Бай ви Марин
П.С. Ако сте притежатели на Биткойн - запасете се с пуканки (ама много) и си гледайте шоуто от първия ред. Този път няма да продавам нищо преди цена от 200 000 Евро/Биткоин!
Някак си ми липсват троловете от холандската дивизия на лалетата и като чукчите писатели. всички писаха едно и също за лалетата без да четат , че и другия е писал същото.
Скукааааа....................
https://www.investor.bg/kriptovaluti...-nad-7-315353/
Криптовалутата биткойн продължава да поскъпва рязко за втори пореден ден след президентските избори в САЩ, достигайки най-високото си равнище от две години насам.
Биткойн вероятно ще тества върхът от юни 2019 г. 13 800 и след това ще върне докъм 10 000. Където трябва да приключи рейнжа и да се изстреля към 70 000 - 100 000 долара 2021 г. Пазарите на акции и биткойна вече не се влияят от пандемията.
Пак масата ще изпусне движението и вероятно ще се набие на върхът.
Осъдиха за пране на милиони долари българина Росен Йосифов, екстрадиран в САЩ
Според обвинението Йосифов и съконспиратори в Румъния са измамили поне 900 американци Съдът в Кентъки призна за виновен българина Росен Йосифов по обвинение за пране на милиони долари.
Според обвинението чрез борсата си за криптовалута – „RG Coins“, 53-годишният Йосифов е ръководил организация, занимаваща се с международни аукционни измами.
Делото срещу българина е продължило 2 седмици. Обвиненията към него са две – заговор за пране на пари и заговор за рекет, пише изданието „Коинтелеграф“.
За всяко от двете престъпления той може да получи до 20 години затвор и глоба в размер на 250 хиляди долара. Наказанието му ще бъде определено на 12 януари 2021 г.
Засега, може късо, може и дълго. Занапред дълго, разбира се. Формират се структурирани финансови продукти около биткойна, американски банки може вече да са custodians, в повечето държави вече има данъчна рамка за биткойна, подобна на тази за златото. Става си като баш asset class, чакаме институционалните За днес - утре - нямам идея
Коментар