Първоначално изпратено от 4o4ko
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Биткойн
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение
аз бих ти препоръчал да поизчакаш с 'полета"... движението надолу още не е спряло ...колкото до "койн за пеесе стинки" , шегувах се разбира се ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4o4ko Разгледай мнение
Може, но се колебая как. Някои колеги препоръчват стоката на алтернативните дилъри. Била по-съвременна и пречистена, а резултатите можели да надминат и най-смелите очаквания. В бъдеще всички ще употребяват и ще са толкова зависими, че ще се наложи да робуваме на дилърите. Препоръчително било възможно най- скоро да започнем да трупаме запаси, за да сме по-напред в йерархията, когато това се случи. При наличието на такова голямо разнообразие в предлагането се колебая на какво точно да заложа.
Коментар
-
Пробвай да литнеш и ти ...
Коментар
-
Започвам да се замислям дали да не опитам и аз от тази виртуална дрога. Проучването показва, че който е взел от нея отлита на 100 000 метра над земята. Освен това е все още достъпна и употребата и не е криминилизирана.
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениеохооооооооо не една ами две новини за дъно . дългооооооооооооооооо
JPM: Институционалните инвеститори се изтеглят от биткойна
19 Декември 2018 09:28
Биткойнът с ново годишно дъно, биковете смятат че пазарът греши!
14 Декември 2018 10:05
Коментар
-
Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнениеВероятно формиран дългосрочно дъно на 14. 12. 2018
3100-3200 долара за биткойн.
Цел 70000 -100000 Края на 2019 или 2020
Започвам да се замислям дали да не опитам и аз от тази виртуална дрога. Проучването показва, че който е взел от нея отлита на 100 000 метра над земята. Освен това е все още достъпна и употребата и не е криминилизирана.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнениеВероятно формиран дългосрочно дъно на 14. 12. 2018
Цел 70000 -100000 Края на 2019 или 2020
Но тя ще бъде потвърдена , ЕДВА при покачване над 4070 $ .... и с още по - голяма сигурност на 4400 !!
НО ....... това е при УСЛОВИЕ , че целия спад от 06. 11 . 2018 е завършено , ВЕЧЕ [ С ] от целия зиг заг ''АВС '' - спускането , започнало ТОЧНО преди една година - 19.12.2017
Другия вариант е , това от 06..11 . 2018 да е САМО ( 1 ) от ''С'' .......... и тогава ..... след корекция , възможна да стигне до 5700 .... ще последва ново спускане за (3) , (4) и (5 ) до към 1000 / 800 $ ...............
Това са вероятностите в момента............................
Коментар
-
Цел 70000 -100000 Края на 2019 или 2020Last edited by 4o4ko; 19.12.2018, 03:18.
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvanTerziev Разгледай мнениеРадвам ви се, което си е право. Безплатно шоу! Е, някои го платиха на дебело, ама то безплатен обяд няма. Все някой го плаща.
Коментар
-
Ванка , ама ти живееш зарад биткойна май ... баси ентусиазма дето го имаш ...колкот биткойна надоле ти се по нагоре ......ми то ако стане "пеесе стинки " за койн , напрао се страхувам за тебе ...
Мнението ми е погрешно и води до загуби.
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvanTerziev Разгледай мнениеЧастни пари, тоя лаф е у десятката! Печаташ си на корем и раздаваш собствени пари! Икономически перпетуум мобиле, само шарани да има. И гола кука не трябва - захапват влакното и стискат здраво!
- 1 like
Коментар
Коментар