IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Биткойн

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение

При бичи тренд биткойна прави корекции от този порядък 30 - 40 процетн по пътя на горе. Сривът е при мечи тренд обикновенно 80-95 процента.
    Абсолютно вярно. Но при следващия мечи тренд няма да видим подобни корекции предвид това, че на пазара са предимно институции, а не граждани.

Коментар

• 25-30 хиляди... тия смешни суми са твърде малки за понци-схема като биткойна. За да успее да привлече нови балъци към пирамидата, ще трябва да поскъпне поне до 400 - 600 хиляди долара за койн. И то в кратки срокове... примерно до края на годината...
      До сега всички пирамиди са действали на този принцип - трябва да обещава бързо забогатяване за кратко време, за да могат да се ловят нови балъци... иначе става безинтересен за тълпата и му минава модата.
      ( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

Коментар

• Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнение

35% спад не се казва корекция, а срив. Март месец борсите паднаха с толкова, и му викат срив, а не корекция.
        Отваряш графиката за 2016 и 2017 и ще видиш няколко такива корекции. Можем да ги наричаме корекция, срив, бедствие или катастрофа, но това не променя цялостната картина - след подобен спад следва възстановяване. И това не е предсказание, а са факти

Коментар

• Гледай китовете как ще го закарат на 35к тия дни, тъкмо другия уикенд като разрешат стимулите от 2000$, робинхудовците да поемат тая цена

Коментар

35% спад не се казва корекция, а срив. Март месец борсите паднаха с толкова, и му викат срив, а не корекция.
            При бичи тренд биткойна прави корекции от този порядък 30 - 40 процетн по пътя на горе. Сривът е при мечи тренд обикновенно 80-95 процента.Биткойна е пред корекция съвсем скоро време дни до седмица Ще формира локален врък въпроса е от къде ще почне спускането лично аз очаквах да почне от 21 - 25 хиляди , Но вероято ще от нива близки до 30 хиляди и отгоре. Щом си решила да влизаш на пазара е хубаво да влизаш на порции както сега и така и с чакаща поръчка като почне да се спуска. Щот ако сега си купила и се спусне сериозно и няма да ти е приятно и пак ще говориш за къръщина. Като не познаваш инструмета е хубаво да си по внимателна.

Коментар

• Първоначално изпратено от cherney Разгледай мнение

Няма да се срине, а най-вероятно ще направи корекция съвсем скоро. Подобни корекции в размер на 30-35% има няколко през 2016 и 2017 години, което не означаваше обръщане на възходящия тренд. Една сериозна корекция даже ще е здравословна за биткойн.

Коментар

• Първоначално изпратено от vm20 Разгледай мнение

Респект Мастъре, където и да си.
                Може би Мастъра е някъде и още да чака да си вземе койните от мт Гокса...
                ( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

Коментар

• Първоначално изпратено от Xman1 Разгледай мнение
                  Освен това как си го представяш "прехвърлянето", това са хиляди различни участници с различни интереси... как ще се наговорят да действат заедно... като те дори миньорите не могат да се "разберат" през повечето време и всеки си работи за себе си, дори "приятелски" пулове рядко се обедняват за една обща цел, освен ако нямат интерес. Достатъчно е един миньорски пул да не е в играта за да им развали "заверата" с "прехвърлянето"... а какво остава за борсите и другите инвеститори. Да не говорим, че пуловете рядко са собственост на един човек... т.е. трябва сериозна координация. Много по-лесно е просто да продължават да копаят Биткойн, а когато свърши таксите ще са предостатъчни за да се плаща на миньорите.
                  По същия начин както решиха че ще е биткоина, а не някакъв друг коин.

Достатъчно е някоя да почне да расте по-бързо от биткоина и ще почне прехвърляне натам.

Коментар

тия копачки не се ли ползват и за самите транзакции? Ако е така значи ще си продължат работата. Иначе нещо ми се струва, че биткойнът ще удари 30 000 долара и ще се срине като предния път. Дано не съм права, че и аз съм в играта и взех моя бая скъпо при това
                    Няма да се срине, а най-вероятно ще направи корекция съвсем скоро. Подобни корекции в размер на 30-35% има няколко през 2016 и 2017 години, което не означаваше обръщане на възходящия тренд. Една сериозна корекция даже ще е здравословна за биткойн.

Коментар

тия копачки не се ли ползват и за самите транзакции? Ако е така значи ще си продължат работата. Иначе нещо ми се струва, че биткойнът ще удари 30 000 долара и ще се срине като предния път. Дано не съм права, че и аз съм в играта и взех моя бая скъпо при това
                      Ще устискаш ли спускането до към 20 000, или ще разкараш.
                      Last edited by Todor Sabev; 01.01.2021, 16:51.

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
                        16.12.2020, 19:06 споделих с вас:
                        16.12.2020:1 BTC = 19 600 USD
                        01/01/2021: 1 BTC = 29 400 USD

Кой разбрал - разбрал

Нема нищо за разбиране - качил се е. Но това не казва нищо за какво ще се случи в бъдеще. Справка - предния пик

Коментар

Не инвестирай в биткойна повече от сумата, която можеш да загубиш без проблем.
                          Ето, бразилеца Ricardo Salinas Pliego е инвестирал
                          само 10% = 1.32 милиарда в биткойни

Коментар

• 16.12.2020, 19:06 споделих с вас:
                            Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
                            Подцених го BTC-то, спрях да копая преди година
                            Добре че имах някое и друго спестено койнче,
                            та да започна преди 7 дена отново разкопките на BTC, ETH, XMR и MATIC
                            16.12.2020:1 BTC = 19 600 USD
                            01/01/2021: 1 BTC = 29 400 USD

Кой разбрал - разбрал

Коментар

• тия копачки не се ли ползват и за самите транзакции? Ако е така значи ще си продължат работата. Иначе нещо ми се струва, че биткойнът ще удари 30 000 долара и ще се срине като предния път. Дано не съм права, че и аз съм в играта и взех моя бая скъпо при това

Коментар

• Честита Новата 2021!!!
                                https://scontent.fsof6-1.fna.fbcdn.n...ce&oe=60132820
                                remember remember the fifth of november

Коментар

Working...
                                X