Първоначално изпратено от Todor Sabev
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Биткойн
Collapse
X
-
25-30 хиляди... тия смешни суми са твърде малки за понци-схема като биткойна. За да успее да привлече нови балъци към пирамидата, ще трябва да поскъпне поне до 400 - 600 хиляди долара за койн. И то в кратки срокове... примерно до края на годината...
До сега всички пирамиди са действали на този принцип - трябва да обещава бързо забогатяване за кратко време, за да могат да се ловят нови балъци... иначе става безинтересен за тълпата и му минава модата.( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнение
35% спад не се казва корекция, а срив. Март месец борсите паднаха с толкова, и му викат срив, а не корекция.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнение
35% спад не се казва корекция, а срив. Март месец борсите паднаха с толкова, и му викат срив, а не корекция.
Коментар
-
Първоначално изпратено от cherney Разгледай мнение
Няма да се срине, а най-вероятно ще направи корекция съвсем скоро. Подобни корекции в размер на 30-35% има няколко през 2016 и 2017 години, което не означаваше обръщане на възходящия тренд. Една сериозна корекция даже ще е здравословна за биткойн.
Коментар
-
Първоначално изпратено от vm20 Разгледай мнение
Респект Мастъре, където и да си.( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Коментар
-
Първоначално изпратено от Xman1 Разгледай мнениеОсвен това как си го представяш "прехвърлянето", това са хиляди различни участници с различни интереси... как ще се наговорят да действат заедно... като те дори миньорите не могат да се "разберат" през повечето време и всеки си работи за себе си, дори "приятелски" пулове рядко се обедняват за една обща цел, освен ако нямат интерес. Достатъчно е един миньорски пул да не е в играта за да им развали "заверата" с "прехвърлянето"... а какво остава за борсите и другите инвеститори. Да не говорим, че пуловете рядко са собственост на един човек... т.е. трябва сериозна координация. Много по-лесно е просто да продължават да копаят Биткойн, а когато свърши таксите ще са предостатъчни за да се плаща на миньорите.
Достатъчно е някоя да почне да расте по-бързо от биткоина и ще почне прехвърляне натам.
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнениетия копачки не се ли ползват и за самите транзакции? Ако е така значи ще си продължат работата. Иначе нещо ми се струва, че биткойнът ще удари 30 000 долара и ще се срине като предния път. Дано не съм права, че и аз съм в играта и взех моя бая скъпо при това
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнениетия копачки не се ли ползват и за самите транзакции? Ако е така значи ще си продължат работата. Иначе нещо ми се струва, че биткойнът ще удари 30 000 долара и ще се срине като предния път. Дано не съм права, че и аз съм в играта и взех моя бая скъпо при товаLast edited by Todor Sabev; 01.01.2021, 16:51.
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение16.12.2020, 19:06 споделих с вас:
16.12.2020:1 BTC = 19 600 USD
01/01/2021: 1 BTC = 29 400 USD
Кой разбрал - разбрал
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнениетия копачки не се ли ползват и за самите транзакции? Ако е така значи ще си продължат работата. Иначе нещо ми се струва, че биткойнът ще удари 30 000 долара и ще се срине като предния път. Дано не съм права, че и аз съм в играта и взех моя бая скъпо при това
Ето, бразилеца Ricardo Salinas Pliego е инвестирал
само 10% = 1.32 милиарда в биткойни
Коментар
-
16.12.2020, 19:06 споделих с вас:Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнениеПодцених го BTC-то, спрях да копая преди година
Добре че имах някое и друго спестено койнче,
та да започна преди 7 дена отново разкопките на BTC, ETH, XMR и MATIC
01/01/2021: 1 BTC = 29 400 USD
Кой разбрал - разбрал
Коментар
Коментар