If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Това защо не го каза, когато цената беше около 4 К?
Ами, може би, защото по това време не съм писал тук!? Струва ми се доста логично обяснение, не мислиш ли? И какво от това, че цената е била 4к долара? Моите съм купувал малко преди цената им да удари 1000 долара, така, че изобщо не ме интересува кой какво мисли. Биткойн има няколко корекции от по 75-80%, така, че няма никакво значение, че от 20к е направил корекция до 4к. А това, че няколко пъти сме били свидетели на форк от биткойн също няма никакво значение. Разбира се, по света има достатъчно малоумници, които повярваха на Roger Ver с неговия bitcoin cash и Craig Wright с bitcoin SV, но това е техен проблем, а не мой. Мой ще е, ако те забогатяват, а аз не. Но всеки, които влага в тези два проекта ще загуби парите си, а аз няма да го направя. А това, че някой ще обеднее може само да ме радва, защото няма да се случи на мен.
Eдно форкване ще приземи всички мечтатели за 100-200 и т.н., че дори и за 1 млн. гущера срещу един БИТ КОН.......
То имаше много форквания, не съм забелязал някаква особена промяна. А битите коне са всъщност всички, които поради закостенялост и твърдоглавие, пропуснаха най-добрата инвестиция за последните 12 години.
Един от големите във форума.Жалко че не пише вече.Поста е от 2012 година...........
Така е, интересен събеседник беше, много го оплюваха тогава!!!!!!!
Някои от тях, продължават и днес.....,
могат да спрат, но кой как е свикнал тъй си я кара.
Голяма работа е Биткойна, защото е ограничен като количество и нараства бавно. А долара и другите валути много лесно взеха да ги печатат. Да им изсъхнат ръчичките на тия дето разпореждат печатането.
Eдно форкване ще приземи всички мечтатели за 100-200 и т.н., че дори и за 1 млн. гущера срещу един БИТ КОН.......
Голяма работа е Биткойна, защото е ограничен като количество и нараства бавно. А долара и другите валути много лесно взеха да ги печатат. Да им изсъхнат ръчичките на тия дето разпореждат печатането.
Аз пък наскоро чух, че Кракен почнали да блокират балансите на произволни вложители, и да им присвояват койните,без им да дават обяснения.
Ама ти вярвам, че биткойна не е пирамида. Щом и името на борсата започва с Крак, може да сме съвсем спокойни, че не е и понци-схема.
И какво общо има биткойн с Кракен? Сигурен ли си, че разбираш за какво говориш?
Класическата понци схема винаги включва ангажимент за изплащане на премия в конкретен размер на конкретна дата над това, което е вложено. Поради тази причина винаги рухва в един момент, когато количеството влизащи е по-малко от тези, които излизат. Биткойн има няколко цикъла на масово напускане на вложители, в резултат на което цената е търпяла корекция от 75-80%. Но системата не колабира, защото е децентрализирана и на върха не стои никой, който обещава премия на конкретна дата над това, което е вложено.
Аз пък наскоро чух, че Кракен почнали да блокират балансите на произволни вложители, и да им присвояват койните,без им да дават обяснения.
Ама ти вярвам, че биткойна не е пирамида. Щом и името на борсата започва с Крак, може да сме съвсем спокойни, че не е и понци-схема.
( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Да, така е. На всеки се случва да поеме в грешна посока. На мен също
Имаш ли поне един цял биткойн, за да има смисъл дебненето ;;
Днес стигна 26 672 и без да има финансови стимули, може би другата седмица ще подпишат, а може би хората следКоледно качват цената, скучаейки у дома.
Гледай сега, как дъното ще стане около 20к и ако падне дотам след време, робинхудовците ще го купуват като топъл хляб.
Коментар