Първоначално изпратено от forexboy
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Биткойн
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от cherney Разгледай мнение
Първият ми коментар тук е от преди месец. Как точно съм се скрил?Last edited by X_Y; 31.12.2020, 09:43.
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
Той тогава се беше скрил Както и ще се скрие при поредния цикъл за година-две.Last edited by X_Y; 31.12.2020, 09:43.
Коментар
-
Първоначално изпратено от forexboy Разгледай мнение
Това защо не го каза, когато цената беше около 4 К?
Коментар
-
Това защо не го каза, когато цената беше около 4 К?
Коментар
-
Абсолютни глупости.
Коментар
-
Eдно форкване ще приземи всички мечтатели за 100-200 и т.н., че дори и за 1 млн. гущера срещу един БИТ КОН.......
Коментар
-
Eдно форкване ще приземи всички мечтатели за 100-200 и т.н., че дори и за 1 млн. гущера срещу един БИТ КОН.......
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hermes73 Разгледай мнение
Един от големите във форума.Жалко че не пише вече.Поста е от 2012 година...........
Някои от тях, продължават и днес.....,
могат да спрат, но кой как е свикнал тъй си я кара.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ПИЧ Разгледай мнениеГоляма работа е Биткойна, защото е ограничен като количество и нараства бавно. А долара и другите валути много лесно взеха да ги печатат. Да им изсъхнат ръчичките на тия дето разпореждат печатането.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение
Аз пък наскоро чух, че Кракен почнали да блокират балансите на произволни вложители, и да им присвояват койните,без им да дават обяснения.
Ама ти вярвам, че биткойна не е пирамида. Щом и името на борсата започва с Крак, може да сме съвсем спокойни, че не е и понци-схема.
Коментар
-
Класическата понци схема винаги включва ангажимент за изплащане на премия в конкретен размер на конкретна дата над това, което е вложено. Поради тази причина винаги рухва в един момент, когато количеството влизащи е по-малко от тези, които излизат. Биткойн има няколко цикъла на масово напускане на вложители, в резултат на което цената е търпяла корекция от 75-80%. Но системата не колабира, защото е децентрализирана и на върха не стои никой, който обещава премия на конкретна дата над това, което е вложено.
Ама ти вярвам, че биткойна не е пирамида. Щом и името на борсата започва с Крак, може да сме съвсем спокойни, че не е и понци-схема.
( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Коментар
Коментар