IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Биткойн

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от forexboy Разгледай мнение

Eдно форкване ще приземи всички мечтатели за 100-200 и т.н., че дори и за 1 млн. гущера срещу един БИТ КОН.......
    Даже няма нужда от форкване. Като се изкопаят всички биткоини - копачите няма да и продадат копачките за скрап, нито производителите на копачки ще си затворят цеховете. Ще го измислят да се копа нещо ново. Тогава ще почне чудене - колко нови неща ще има, няма ли е да е едно само. Нали така уж било. Ама новото като вземе да катери бързо, бързо нагоре, ще почне прехвърляне от биткоина към новото коинче и хоп едното ще занули, другото ще отлети. Важното е пари да се въртят.

Коментар

• Първоначално изпратено от cherney Разгледай мнение

Първият ми коментар тук е от преди месец. Как точно съм се скрил?
      няколко ника Сефте.
      Last edited by X_Y; 31.12.2020, 09:43.

Коментар

• Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение

Той тогава се беше скрил Както и ще се скрие при поредния цикъл за година-две.
        Първият ми коментар тук е от преди месец. Как точно съм се скрил?
        Last edited by X_Y; 31.12.2020, 09:43.

Коментар

Това защо не го каза, когато цената беше около 4 К?
          Той тогава се беше скрил Както и ще се скрие при поредния цикъл за година-две.

Коментар

• Гледайки дълбоко конспиративно, бития кон е една вероятна форма на бягство от идващото финансово робство и контрол от цифровизираните валути на ЦБ.

Коментар

Ами, може би, защото по това време не съм писал тук!? Струва ми се доста логично обяснение, не мислиш ли? И какво от това, че цената е била 4к долара? Моите съм купувал малко преди цената им да удари 1000 долара, така, че изобщо не ме интересува кой какво мисли. Биткойн има няколко корекции от по 75-80%, така, че няма никакво значение, че от 20к е направил корекция до 4к. А това, че няколко пъти сме били свидетели на форк от биткойн също няма никакво значение. Разбира се, по света има достатъчно малоумници, които повярваха на Roger Ver с неговия bitcoin cash и Craig Wright с bitcoin SV, но това е техен проблем, а не мой. Мой ще е, ако те забогатяват, а аз не. Но всеки, които влага в тези два проекта ще загуби парите си, а аз няма да го направя. А това, че някой ще обеднее може само да ме радва, защото няма да се случи на мен.

Коментар

Абсолютни глупости.

Коментар

Eдно форкване ще приземи всички мечтатели за 100-200 и т.н., че дори и за 1 млн. гущера срещу един БИТ КОН.......
                  Абсолютни глупости.

Коментар

То имаше много форквания, не съм забелязал някаква особена промяна. А битите коне са всъщност всички, които поради закостенялост и твърдоглавие, пропуснаха най-добрата инвестиция за последните 12 години.

Коментар

• Първоначално изпратено от Hermes73 Разгледай мнение

Един от големите във форума.Жалко че не пише вече.Поста е от 2012 година...........
                      Така е, интересен събеседник беше, много го оплюваха тогава!!!!!!!
                      Някои от тях, продължават и днес.....,
                      могат да спрат, но кой как е свикнал тъй си я кара.

Коментар

• Първоначално изпратено от ПИЧ Разгледай мнение
                        Голяма работа е Биткойна, защото е ограничен като количество и нараства бавно. А долара и другите валути много лесно взеха да ги печатат. Да им изсъхнат ръчичките на тия дето разпореждат печатането.

Коментар

• Голяма работа е Биткойна, защото е ограничен като количество и нараства бавно. А долара и другите валути много лесно взеха да ги печатат. Да им изсъхнат ръчичките на тия дето разпореждат печатането.

Коментар

• Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение

Аз пък наскоро чух, че Кракен почнали да блокират балансите на произволни вложители, и да им присвояват койните,без им да дават обяснения.
                            Ама ти вярвам, че биткойна не е пирамида. Щом и името на борсата започва с Крак, може да сме съвсем спокойни, че не е и понци-схема.
                            И какво общо има биткойн с Кракен? Сигурен ли си, че разбираш за какво говориш?

Коментар

• Абе днес проспахте иху-аха-та

Стигнал до 28500 близо и се върнал на 27000 в момента на писане.

Е така от въздуха как се правят 5-6 бона за 2-3 дена.

Ние дето се плашим от понци не ги разбираме тея работи.

Коментар

Класическата понци схема винаги включва ангажимент за изплащане на премия в конкретен размер на конкретна дата над това, което е вложено. Поради тази причина винаги рухва в един момент, когато количеството влизащи е по-малко от тези, които излизат. Биткойн има няколко цикъла на масово напускане на вложители, в резултат на което цената е търпяла корекция от 75-80%. Но системата не колабира, защото е децентрализирана и на върха не стои никой, който обещава премия на конкретна дата над това, което е вложено.
                                Аз пък наскоро чух, че Кракен почнали да блокират балансите на произволни вложители, и да им присвояват койните,без им да дават обяснения.
                                Ама ти вярвам, че биткойна не е пирамида. Щом и името на борсата започва с Крак, може да сме съвсем спокойни, че не е и понци-схема.

( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

Коментар

Working...
                                X