IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Биткойн

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ето, ти всичко знаеш и за мен и за Биткойн и за Тетер.
    Как да ти обясня, че не ме вълнува дали е пирамида Тетер? Аз стоя много малко дни в него за да ми дреме. Най-голямата пирамида обаче се казва долар. Аз съм го разбрал, ти за 15 години не си и трейдваш там с някакви пари, докато много хора като мен са ол ин, та не ми обяснявай как ме плашели джипове след като ние ви създадохме дъната да си трейдвате.
    Дано си изкарал както казваш, аз като общо понятие за трейдърите казах, че се надявам Тетер да принтира и да обират шортове, лонгове и те. Нищо лично против теб, просто аз не споделям 90%-та от нещата, които пишеш и не искам да нашиеш хората тук с напъни тип куче, което си гони опашката. Сега на ей тая чертичка ще купя, пък на тая ще продам и така целия беър и бул. Няма да стане дългосрочно печелившо просто.
    И накрая обикновено се губят пари, а останалото ол ин в алтове. Сега само да не извъртиш как казвам, че алтовете са лошо нещо, че и аз имам не малко.

Коментар

• Първоначално изпратено от Top Gun Maverick Разгледай мнение
      Ти и всички мечки

Аз докато съм "мечка" съм направил повече пари от ЪП движения отколкото на теб ти е акаунтчето.Как стават тея работи?
      Аз съм и бик,и неутрален и мечка.Както всички на пазара.Личи ти ,че си нов,не са ти ясни нещата и делиш участниците на твърдо мечки и твърдо бикове

Уж си отдавна пък ми излизаш със стари глупости вероятно как Тетера надува Биткойн. Алооо, не мислиш ли, че отдавна някой се е сетил да зададе този въпрос вместо теб? Открил си топлата вода за пореден път. Тетер принтират защото има кой да го купува. Аз влизам и излизам с Тетер, не се занимавам с баМки и т.н. пък ако ще да има нещо зад него или да е понци.

Ало Враца,вчера дойде в криптото, взе да поучаваш хора които са 10 год преди теб .Още преди да я имало Тетери И той "обяснва" как се влизало и излизало от крипто пазара,без да го е правил в обратната посока и без да е спечелил и един лев досега,нито е платил и един лев данък.Но "обяснява" .Най-голямата финансова пирамида в света ,100млрд компания без нито един одит ! Като си финансово неграмотен,не ни налагай и на нас посредствеността си.
      ​​​​​​
      ​​​​​43к кога викахте с архитекта идва, миналата седмица, по-миналата, тая или след месец? Да знаем да продаваме, че ни е страх от дипчета, хахахаха...

Че 43 идвало миналата седмица аз не съм го казвал,престани да лъжеш.
      А не се виждаш,че ти от 6 месеца казваш ,че 600к идва всеки момент,а вместо това цената пада от тогава? Защо ?
      Last edited by danetha; 20.08.2024, 15:02.

Коментар

• Да, знам че и тълкуванията на българския са ти трудни.
        Дано Тетер още принтират, че да ви обират позициите на трейдърите.

Коментар

Никъде и никога не съм давал прогноза за цена

Коментар

• Никъде и никога не съм давал прогноза за цена, която ще стигнем, а само възможни варианти.
            Ти и всички мечки скоро ще е време да спрете да говорите глупости, които само да разсейват хората от дългосрочния верен път, а той е просто нагоре. Тогава няма да "спориш" с мен, а с цената, която ще ти покаже нещата.
            Уж си отдавна пък ми излизаш със стари глупости вероятно как Тетера надува Биткойн. Алооо, не мислиш ли, че отдавна някой се е сетил да зададе този въпрос вместо теб? Открил си топлата вода за пореден път. Тетер принтират защото има кой да го купува. Аз влизам и излизам с Тетер, не се занимавам с баМки и т.н. пък ако ще да има нещо зад него или да е понци.
            Единствената причина поради, която въобще ти обръщам внимание на постовете с мечи настроения е защото лесно бъркаш в главите на по-неопитните, а за мен Биткойн значи нещо. Не чертичките в главата ти и всеки ден каква била цената. Въобще твоите аргументи са толкова безинтересни на хората с позиции, че нямаш идея. Неспокоен съм бил, аз на 15к не бях, че сега ли да бъда. Когато всички мечки дружно ревяхте едни и същи глупости, едни и същи. Спри да подвеждаш хората и си вземи валерян, че нямаш идея тая цена къде ще ти бръкне. Да беше купувал по дъната, сега и на теб щеше да ти е супер, а не да се чудиш как да излъжеш пазара с хазарт. Но давай, може пък да успееш.

​​​​​​
            ​​​​​43к кога викахте с архитекта идва, миналата седмица, по-миналата, тая или след месец? Да знаем да продаваме, че ни е страх от дипчета, хахахаха...

Бетър, напротив, 80 значи много, понеже ще го стигнем точно когато трябва и реално ще с явява пробива над стар връх, а не лъжовните 75к, които стигнахме. И тогава ще почне купона когато мечките ще ближат рани и ще гледат влака без да вярват какво се случва. За пореден път. Тъжно е да си мечок, все негативизъм струи от теб, а се опитваш да го маскираш с реализъм. Все шорт и даже и да го хванеш, все пропускаш истинските възможности.
            Last edited by Top Gun Maverick; 20.08.2024, 14:43.

Коментар

Нали ти казах още тогава, видиш ли Архитекта тука да се вихри, значи нещата отиват нагоре и дъното от 50-49(все тая)беше ясно като бял ден. Ако не ти беше ясно, ами разписа се и Фрости, а той по време на спад пише обикновено около най-тежките дъна. Разбира се там в края на була пак се появяват повтаряйки шорт, шорт докато не падне накрая де.
              Сега може китовете и на лонгаджиите да оберат позициите, ама посоката е ясна и както казах отдавна, скоро отиваме към 80к. Разбира се няма как да знам кога точно защото не чертая чертички и не виждам в бъдещето като 99%-та от трейдърите, хахахаха...
              80 нищо не е. 2017 та беше 20, 2021 беше 70, през инфлацията (реалната) сме на 30к. Ако този цикъл - до средата на 2025, не направи ли поне 2х, т.е 140, значи за нищо не става.

Коментар

Нали ти казах още тогава, видиш ли Архитекта тука да се вихри, значи нещата отиват нагоре и дъното от 50-49(все тая)беше ясно като бял ден.
                НА 68к каза 200к реалистични,а паднахме на 59к недей да лъжеш
                На всеки един ъп от 1-2% излизаш и казваш 600к
                Много си напрегнат пък уж си "дългосрочен" "инвеститор"
                И вместо да пишеш поредните си глупости,трябваше да проучиш как и защо Тетер принтират 1млрд за пореден път от въздуха

https://x.com/whale_alert/status/1825772341428678803
                Last edited by danetha; 20.08.2024, 13:36.

Коментар

• Нали ти казах още тогава, видиш ли Архитекта тука да се вихри, значи нещата отиват нагоре и дъното от 50-49(все тая)беше ясно като бял ден. Ако не ти беше ясно, ами разписа се и Фрости, а той по време на спад пише обикновено около най-тежките дъна. Разбира се там в края на була пак се появяват повтаряйки шорт, шорт докато не падне накрая де.
                  Сега може китовете и на лонгаджиите да оберат позициите, ама посоката е ясна и както казах отдавна, скоро отиваме към 80к. Разбира се няма как да знам кога точно защото не чертая чертички и не виждам в бъдещето като 99%-та от трейдърите, хахахаха...

Коментар

• Днес гледам "Bitcoin Explodes" викам си "а 100к, продавам", отварям и гледам - 60.

https://cryptopotato.com/bitcoin-exp...-liquidations/
                    Last edited by better; 20.08.2024, 12:08.

Коментар

Че те тези неща от 2013-та и сега си ги мислим, не знам защо се изключват.
                      Пирувайте, края на другия месец ще ви питам пак как сте като са спрели копачите и умрели от глад, а мрежата на Биткойн замряла. хахаха
                      Ако всички очакват септември, то най-вероятно няма да стане тогава.

Коментар

• Има 5 млрд в дълги, пазара няма как да ги вземе със себе си по пътя нагоре, затова си мисля, че трябва да минем през 49к.

Last edited by better; 04.09.2024, 15:59.

Коментар

Пирувайте, края на другия месец ще ви питам пак как сте като са спрели копачите и умрели от глад, а мрежата на Биткойн замряла. хахаха
                          Какво ще стане ,че не разбрах? Все за септ говориш
                          Очакваш някакво масивно рали ли ?
                          Last edited by danetha; 16.08.2024, 22:24.

Коментар

• Че те тези неща от 2013-та и сега си ги мислим, не знам защо се изключват.

Коментар

• ...самата истина
                              Last edited by danetha; 16.08.2024, 18:55.

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
                                ETH Gas: 2 Gwei

Някой виждал ли е такова нещо? Аз не съм

https://etherscan.io/gastracker
                                Тази сутрин беше под 1.

Коментар

Working...
                                X