If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ей, викам ще пропуснеш да ни клъвнеш, но не, ще ти го върна някой ден с подобно меме, без лоши чувства.
Аз си мислех, че може леко да падне след тоя скок от едното изявление на Джеромката. Майтапите настрана, но ми е много любопитно как ще завърши месеца и първия ден след него дали няма да дропне.
Малко дипче и веднага мечета тропат. Престъпници го ползват, все едни и същи неща, архитекта се появи пак, че и с прогноза за ново дъно.
Скоро изпитаме. Което не пречи да дропнем още.
Тео, имат го предвид трейдърите, нали затова ги друса пазара.
Това е добре. Най-сетне раздвижването, което чаках.
Малко дипче и веднага мечета тропат. Престъпници го ползват, все едни и същи неща, архитекта се появи пак, че и с прогноза за ново дъно.
Скоро изпитаме. Което не пречи да дропнем още.
Тео, имат го предвид трейдърите, нали затова ги друса пазара.
Няма гаранция и вероятно ще напечатат. Как мислиш се получават тези ниски такси? Както казах, част от играта. Отделям във всеки шиткойн сума, която мога да си позволя да загубя и ми е все тая дали ще умре Солана или някой друг шиткойн, понеже трудно ще умрат всичките за един цикъл, както и няма как да знам кой ще изпомпи най-много. Има някакъв хайп около соПоланата все още, но мисля с този цикъл ще приключи нещата по подобие на Луната или просто вече няма да дава нищо.
Биткойн не е създаден да дава по големи проценти на ден, тая Мара отдавна умря и ако си отдавна в крипто, пак ти казвам, че според мен би трябвало да си натрупал толкова Биткойн, че да ти е все тая колко прави. Освен ако не си търгувал или не те е било страх да влезеш с много в мътните времена, както ни е било страх да влезем всички. Защото познавам достатъчно хора, които го гледаха само като нещо, което днес купуваш и утре го продаваш. Е, нещата малко се промениха, но заедно с това умряха и шансовете да имаш десетки Биткойни.
Колкото и отдавна да сме, няма как да не сме разтоварвали.....
Коментар