IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Биткойн

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
    Китовете ме чуха, трябва още още надолЕ, да изчистим тия ливъридж пиявици. Бой
    Не го викай ,че не разбираш какво идва.Няма да е така ,както си го представяш.Ще боли много
    Но без да са дропили aмериканците трудно,те са скачени съдове.Пък и е петък.Кланетата започват по принцип понеделник,на чиста глава
    А и август е месец на отпуските.Баш китовете ще са на линия от септември
    Last edited by danetha; 16.08.2024, 09:56.

Коментар

• Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнение
      Тая шитня е толкова слаба,че чак американската ригнотека не можа да го съживи
      Под 58 ще има болка
      Китовете ме чуха, трябва още още надолЕ, да изчистим тия ливъридж пиявици. Бой......

Коментар

• Тая шитня е толкова слаба,че чак американската ригнотека не можа да го съживи
        Под 58 ще има болка
        Last edited by danetha; 15.08.2024, 22:42.

Коментар

• ETH Gas: 2 Gwei

Някой виждал ли е такова нещо? Аз не съм

https://etherscan.io/gastracker

Коментар

• Първоначално изпратено от Top Gun Maverick Разгледай мнение
            Не е контра индикатор, просто се вижда психологическия ефект дори у някои максита, това исках да кажа. Като гледам всичко е наред, Биткойн доминацията забавя и нещата ще тръгнат.

Това за ликвидността мислиш, че нещо ни казваш за топлата вода или? Много ясно, че не участвам в пазара, нали го казах няколко пъти докато се опитваше да ме убедиш как догодина ще ти продавам на 20 от страх да не иде до нула. Поне си прав, че на някои им влияе и ще продават. Ама аз не съм от тях, не гледам нон стоп чартове и не чертая чертички или да светя постоянно онлайн, стресиращо си е, освен вълнуващо както каза. Предпочитам спокойствието, пък някаква част от всичко мога да си оставя да се правя на играч. Шитове колкото искаш.
            Купонът идва, дръжте се или продавайте сега. Аз стоя и гледам, по някое време ще продам нещо и после чакам пак беъра. Само да не пропусна да продам нещо, но уж съм готов за някакво връхченце(било то и мъничко)още края на тази година.
            Ам нали точно това казвам, пазарът беше "жив" защото участвахме в него. От доста време стоим, гледаме и люпим семки. Скъпо ни е за покупка, евтино за продажба, това обаче не движи пазара. Днес пак проверих, ончейн транзакциите са паднали под 1$ ! Такова нещо не помня дори, когато се бяхме сринали с 50% за 1 ден (ковид кризата), не помня да е било такова мървило и по дъната през 2022 г.
            Тази скука не е добре, Биткойн се превръща в нещо като технологична акция, което не е добре за майнърите. Приходите им са същите, като тези, когато бяхме на 16к:

https://www.blockchain.com/explorer/...miners-revenue
            Last edited by better; 15.08.2024, 14:38.

Коментар

• Че аз си я гледам и попивам, добиване на опит на вика. Тука си поглеждам пък да следя за настроенията и евентуално да прочета нещо, което пропускам. И от теб има какво да се научи, та не е загубено време.
              Що се касае за плана...да кажем, че нищо не ме притиска и нещата ще ги реша почти в движение според ситуацията. Аз мога да държа ако искам и още 4 години почти всичко, което имам в крипто.

Коментар

. Предпочитам спокойствието, пък някаква част от всичко мога да си оставя да се правя на играч. Шитове колкото искаш.
                Стрес има за деу трейдърите и такива като теб.Ако се панирах като теб досега да съм умрял.

И като не следиш нищо и си "дългосрочен" "инвеститор",защо киснеш нон стоп тук,а не си гледаш живота и да поглеждаш цената веднъж на месец?
                Нещо не се вързва

Купонът идва, дръжте се или продавайте сега. Аз стоя и гледам, по някое време ще продам нещо и после чакам пак беъра. Само да не пропусна да продам нещо, но уж съм готов за някакво връхченце(било то и мъничко)още края на тази година.
                Кое,как ,защо,не е ясно,но човека има план.
                Last edited by X_Y; 15.08.2024, 10:34.

Коментар

• Не е контра индикатор, просто се вижда психологическия ефект дори у някои максита, това исках да кажа. Като гледам всичко е наред, Биткойн доминацията забавя и нещата ще тръгнат.

Това за ликвидността мислиш, че нещо ни казваш за топлата вода или? Много ясно, че не участвам в пазара, нали го казах няколко пъти докато се опитваше да ме убедиш как догодина ще ти продавам на 20 от страх да не иде до нула. Поне си прав, че на някои им влияе и ще продават. Ама аз не съм от тях, не гледам нон стоп чартове и не чертая чертички или да светя постоянно онлайн, стресиращо си е, освен вълнуващо както каза. Предпочитам спокойствието, пък някаква част от всичко мога да си оставя да се правя на играч. Шитове колкото искаш.
                  Last edited by Top Gun Maverick; 15.08.2024, 07:40.

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
                    Ако няма здрав спад, никъде няма да летим. Трябва здраво да се размаже пазара, да изчистим тия ливъридж пиявици и тогава ще полети. Трябва екшън. Бикове пазар не ранят.
                    П.с не изпитвам колебания, просто ми е странно колко скучнен стана този пазар.
                    Ти стискай 5 год напред-назад,пък не било интересно. Напротив,супер интересен е пазара.Всеки ден ,всяка седмица.

Първоначално изпратено от Top Gun Maverick Разгледай мнение
                    Щом бик като бетера изпитва колебания, значи фазата си е свършила работата, китовете ви размътиха главите и може спокойно да литваме скоро. БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ, дали ще има още спад преди това или не.
                    Сега и бетера бил контра индикатор и заради него ще излитаме викаш Все контра индикатори слагаш,пък не разбираш,че ти си главния.

Иначе за ЕТФ и ликвидноста им какво да ти обяснявам,като ти дефакто не си на пазара,нито можеш да го усетиш,нито нищо.Те са реалната ликвидност,а не ботовете или тетерите напечатани от въздуха.
                    Реални хора с човешки реакции.Бота подържа цена без емоции,докато ЕТФ човека като напълни памперса лиска през очите без да мисли ,надявам се с този пример за загрееш поне малко

И как ЕТФ щели да убият бития кон,това не стана ясно ?
                    Last edited by danetha; 15.08.2024, 10:37.

Коментар

Ти що вярваш на всичко, което видиш? Копачките нали знаеш, че се подменят и старите буквално ги хвърлят някои? Колко копачи реално познаваш? Едно време имаше повече обикновени хора, братовчед ми даже копаеше още когато нямаше 1000 долара и с обикновени компове в службата си, никой вътре не знаеше какво се случва. Сега знаеш ли кои копаят? Не си пълни главата с глупсти, всичко е точно както е било.
                      dabetha, заради какви ИТФ-и са движенията по-точно? Уж си отдавна, а угодно не споменаваш в уравнението как предишните цикли корекциите са били по-големи. Виж си ги на графиките, то си ги пише. Досега не сме имали бул с толкова малко корекции, тая пък от 30%-та дойде когато всичко се тресеше много. Като крашнело държачите викаш ще страдаме. Не, просто ще чакаме, а трейдърите ще страдат защото ще има нагоре и надолу няколко пъти, че да се обере всичко.
                      Според мен като влезе буквата Р в месеците и всички ще сте изненадани. Някъде там ще е началото на края.

Щом бик като бетера изпитва колебания, значи фазата си е свършила работата, китовете ви размътиха главите и може спокойно да литваме скоро. БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ, дали ще има още спад преди това или не.
                      Ако няма здрав спад, никъде няма да летим. Трябва здраво да се размаже пазара, да изчистим тия ливъридж пиявици и тогава ще полети. Трябва екшън. Бикове пазар не ранят.

П.с не изпитвам колебания, просто ми е странно колко скучнен стана този пазар.
                      Last edited by better; 14.08.2024, 21:22.

Коментар

• Ти що вярваш на всичко, което видиш? Копачките нали знаеш, че се подменят и старите буквално ги хвърлят някои? Колко копачи реално познаваш? Едно време имаше повече обикновени хора, братовчед ми даже копаеше още когато нямаше 1000 долара и с обикновени компове в службата си, никой вътре не знаеше какво се случва. Сега знаеш ли кои копаят? Не си пълни главата с глупсти, всичко е точно както е било.
                        dabetha, заради какви ИТФ-и са движенията по-точно? Уж си отдавна, а угодно не споменаваш в уравнението как предишните цикли корекциите са били по-големи. Виж си ги на графиките, то си ги пише. Досега не сме имали бул с толкова малко корекции, тая пък от 30%-та дойде когато всичко се тресеше много. Като крашнело държачите викаш ще страдаме. Не, просто ще чакаме, а трейдърите ще страдат защото ще има нагоре и надолу няколко пъти, че да се обере всичко.
                        Според мен като влезе буквата Р в месеците и всички ще сте изненадани. Някъде там ще е началото на края.

Last edited by Top Gun Maverick; 14.08.2024, 19:36.

Коментар

• Трябва да има екшън, като не може нагоре, нека да е надолЕ - здраво надоле. Движението настрани не е добре за този пазар. Надявам се скоро да приключи тая скука, без значение посоката.
                          Last edited by better; 14.08.2024, 17:10.

Коментар

Хората нямаше да инвестират милиони в копачки за да фалират.
                            Колко инвестирали в копачки сме виждали да фалират. Даже 2017 или 2018 си спомням как мачкаха булдозери копачките. Ако цената продължи още няколко месеца да върви настрани, част от копачите ще фалират, или ще насочат мощностите към AI, което ще удари хашрейта.
                            Last edited by better; 14.08.2024, 15:33.

Коментар

Хипотеза, не теория(защото теориите са нещо доказано)а то хипотези много. Сериозното движение на койни не е и няма да бъде през ИТФ. Хората нямаше да инвестират милиони в копачки за да фалират. И да се откажат някои ще е капка в морето.
                              Плюс това със самите ИТФ-и има реално закупени койни точно от миньорите. Нали не мислите, че някой ИТФ фонд купува през борса?
                              Бетър, повече увереност бе, по това време исторически все е било така. Макс два месеца сме в рейндж още и ще слушаме как този път е различно и няма да падне, което не се знае колко ще продължи. И как да не показва перформънс? Просто се беше напомпил точно заради тия ИТФ-и без да му е време. Сега индикаторите са си както трябва.
                              Ами не показва. DXY вече е на 102 (толкова слаб е бил през 2017 та), а ние си стоим в тоя рейдж от 6 месеца. Казвал съм и го преди - или надолу или нагоре! За мен най-голям проблем е когато стои на едно място. Не дропне ли качественно (40-50%), няма как да очакваме и силен ръст.
                              Last edited by better; 14.08.2024, 16:29.

Коментар

• Няма как с ЕТФ да убивали коня.Как ще стане практически това,някой може ли да обясни?
                                ЕТФ просто вкарват много голяма ликвидност на пазара и затова виждаме тези резки и големи движения нон стоп.И ще продължим да виждаме такива движения.
                                А я си представете тази ликвидност когато крашне US маркета .Пълно мазало ще е
                                Да не си стискач тогава.

Коментар

Working...
                                X