IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Биткойн

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Хипотеза, не теория(защото теориите са нещо доказано)а то хипотези много. Сериозното движение на койни не е и няма да бъде през ИТФ. Хората нямаше да инвестират милиони в копачки за да фалират. И да се откажат някои ще е капка в морето.
    Плюс това със самите ИТФ-и има реално закупени койни точно от миньорите. Нали не мислите, че някой ИТФ фонд купува през борса?
    Бетър, повече увереност бе, по това време исторически все е било така. Макс два месеца сме в рейндж още и ще слушаме как този път е различно и няма да падне, което не се знае колко ще продължи. И как да не показва перформънс? Просто се беше напомпил точно заради тия ИТФ-и без да му е време. Сега индикаторите са си както трябва.
    Last edited by Top Gun Maverick; 14.08.2024, 13:29.

Коментар

• Първоначално изпратено от MarkoVanBasten Разгледай мнение

Има една теория, че ETF-ите са нарочно одобрени от SEC за да убият биткойна. Ако основната търговия е през тях, майнърите няма как да печелят от валидиране на транзакциите и ще изчезнат. Само че, без тях няма биткойн. Ще видим какво ще стане. Гледане мача и хрупаме пуканки.....
      Има нещо такова. Аз лично съм бил със смесени чувства към етф ите, заявявал съм го и тук. Според мен те са основната причина Биткойн да не показва пърформанса, който сме виждали предишните цикли....

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
        Майнърите не ги виждам - Volume то пада, цената е под тази отпреди 3 год., ако се задържи още няколко месеца, очкавам фалити на майнъри, вероятно и на борси.
        Има една теория, че ETF-ите са нарочно одобрени от SEC за да убият биткойна. Ако основната търговия е през тях, майнърите няма как да печелят от валидиране на транзакциите и ще изчезнат. Само че, без тях няма биткойн. Ще видим какво ще стане. Гледане мача и хрупаме пуканки.....

Коментар

• Майнърите не ги виждам - Volume то пада, цената е под тази отпреди 3 год., ако се задържи още няколко месеца, очкавам фалити на майнъри, вероятно и на борси.

Коментар

• Първоначално изпратено от Top Gun Maverick Разгледай мнение
            Не се отмятам, просто ти изопачаваш, аз ти казах хиляда пъти, че с прогнози не се ангажирам.

Коментираш нон-стоп чужди такива ,пък като ти покажат ,че твоите нищо не струват,почваш да пелтечиш и да се отмяташ !

Самият факт, че гледаш коня постоянно и основно около цената е показателен колко си го разбрал

Малко по-надолу съм те образовал и фундаментално.Очевидно е, че много неща и то основни, не са ти ясни.

Коментар

• Не се отмятам, просто ти изопачаваш, аз ти казах хиляда пъти, че с прогнози не се ангажирам. Едно е да кажеш, че нещо няма да те изненада, съвсем друго е, че го чакаш еди кога си. Самият факт, че гледаш коня постоянно и основно около цената е показателен колко си го разбрал. Но нищо и от теб може да научим нещо.
              Познавам много хора в крипто, които са искали да излъжат системата, ама обикновено губят койните си от много игра. Ти щом си изключение и имаш повече отколкото си имал в първите си години в крипто... ок.

Коментар

Ако исках да ти запушвам устата с размера на "акаунта" ми.
                Та на въпросът, ти продължаваш да лъжеш за тия 600к, че ги чакам сега, днес, този цикъл, другия и т.н.
                Чакам изборите и почвам да се ослушвам
                Акаунчето ти е "голямо" ,но само според твоята камбанария.Вервай ми поне х100 е по-малък от моя и на хора които са отдавна в криптото.Еле пък да имат и такава познаваемост и да принтират нон стоп.

И 600к ги каза още април,когато всичко беше булиш заради халвинга и ЕТФ.Нищо не си говорил за избори.Сега взе да се отмяташ,защо така?

Last edited by danetha; 13.08.2024, 06:24.

Коментар

• Ако исках да ти запушвам устата с размера на "акаунта" ми(няма как да си държа основните позиции в какъвто и да е акаунт)шяхбда ти пратя един скрийншот и да се свършва. Но понеже нямаш идея колко не ми пука какво мислиш за "акаунта" ми, спи спокойно, имам 0.1 кончета.

Та на въпросът, ти продължаваш да лъжеш за тия 600к, че ги чакам сега, днес, този цикъл, другия и т.н.
                  Чакам изборите и почвам да се ослушвам. Защо сега е 58к ли? Ами за да оберат парите на трейдърите, както е било винаги. Изчакай малко, има време за големи движения когато мечките ще ви няма за известно време.

Коментар

Какво стана сега, няколко дена мълчиш, архитекта вече седмица почти защото 43 не дойде ли? Тая вечер 3-4к дроп и пак се почва с еднообразните небивалици. Сега чакаме него да вика шооооорт, шорт евреи.
                    А сега де Искаш безплатен анализ всеки ден с ъпдейти на половин час ли да ти правя?
                    И то анализи,които виждам грам не си разбрал и нямаш знанията да ги разбереш.
                    Ти кажи защо не сме на 600к както уверено твърдиш,нито "реалистичните" 200к ,а свети 58к ?

И като не си извадил нито един лев от тези движения,и то движения които ти дойдоха като гръм от ясно небе,не давай "акъл "на хора които са направили акаунта ти х2,х3.Малко смешно ми става даже да ти кажа
                    Last edited by danetha; 12.08.2024, 12:00.

Коментар

• Да, някой ще направи 51%-та от мрежата, че да печата койни. Тая мара умря преди мнооооого години, нали си наясно?
                      И тая нова децентрализирана криптовалута как ще я почнеш от нулата без някой да узурпира огромната част от койните и да е още по-лесно манипулируема? И кой гарантира на този някой, че няма да се появят още двадесет човека искащи да създадат новия Биткойн? Въобще тези ти аргументи са като на средностатистически мечок, който или няма никакви койни, или през годините е имал, ама е извадил рано за да изиграе пазара и никога повече няма да има същото количество койни. Това обяснява защото мозъка ти търси проекция постоянно да проваля коня. Когнитивна склонност гарнирана с огромно его.
                      И ти на Уолстрийт ли работиш и то във високите етажи, че ЗНАЕШ как с ИТФ-те печатат "нови Биткойни"? Той и Сам Банкман много искаше да лъже, ама го изяде дървото. Съмнявам се някой да лъже в особено големи количества, а ако все пак го има това ще е до едно време.
                      Какво стана сега, мълчиш известно време за мрачни прогнози, архитекта вече седмица почти защото 43 не дойде ли? Тая вечер 3-4к дроп и пак се почва с еднообразните небивалици. Сега чакаме него да вика шооооорт, шорт евреи.

И да знаеш, от мнооооого време все се мъчат да ни набутат новия Биткойн, но нещо не е толкова лесно. И все са много обещаващи проекти на думи.
                      Last edited by Top Gun Maverick; 12.08.2024, 08:19.

Коментар

• Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение
                        Я кажи нали си разбирач.Че аз съм лаик в областта.Значи конете могат да станат масимум 21 000 000.Досега колко са?
                        С по 1-2-3 цикъла новобранци чакащи 600к колко да са разбирачи И без да са извадили и един лев от криптото,или ако са го направили са жълти стотинки.Единствения пишещ тук със знания е Матеев,него питай.
                        Аз ще ти кажа набързо:
                        -Могат да станат и повече от 21млн,ако мнозинството мрежа го иска.
                        -Бройката е без значение от доста години,понеже могат да печатат нови колкото си искат със СМЕ фючърсите.Нещо с което неуките бтк макситa изобщо не са наясно !
                        -бтк има 21 млн койна по протокол ,но криптовалутите са буквално хиляди и нищо не пречи след някоя година топ криптото да е друго.

И без туй фундаментално в топ 50 няма по-слабо крипто от бития кон.Единственото силно му е мрежата и най вече вярата,че това е койна с голямо К ,но миграцията може да стане буквално за месеци.

Както в реалната икономика,фундаментите са най-важни и там е мястото където койна се проваля най-много като криптовалута.С Понзи схеми е до едно време.Бъдещето е в много по-напреднали технологично,ефективни и децентрализирани криптовалути,нещо което коня не е.
                        Last edited by danetha; 12.08.2024, 12:01.

Коментар

• Да, не се знае колко са изгубените обаче. Доста от тях се правят на починали лисици според мен и в един момент ще се покажат. Както и койните на Сатоши, които само той(или те ако е повече от един човек реално)знае колко са.
                          Все още Биткойн е лесно манипулируем от ранните копачи и кувачи, затова все още имаме цикли, затова лесно обират парите на трейдърчетата, а хората си обясняват всичко с някакви новини и бла-бла.
                          Last edited by Top Gun Maverick; 11.08.2024, 18:12.

Коментар

Я кажи нали си разбирач.Че аз съм лаик в областта.Значи конете могат да станат масимум 21 000 000.Досега колко са?
                            Никога няма да станат 21 млн. Първия блок, дет трябва да са 50 броя е празен, нататък по веригата също има празни блокове. Последния блок също ще е празен. Отделно има много безвъзвратно загубени, според някои са между 2 и 4 млн.

Коментар

Total BTC in Existence 19,789,243.75
                              Bitcoins Left to Be Mined 1,210,756.3
                              % of Bitcoins Issued 94.234%
                              New Bitcoins per Day 900

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

Така е, ако ще чакаш 15х, но за 2х - 3х, има шанс тоя цикъл.

Коментар

Working...
                                X