IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Биткойн

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Аз пролетта раздавах на колегите си съдружници дивидент в Биткойн, защото част от копачките бяха фирмени. Моята част си я запазих, а тяхната изкупих с живи пари, защото вярвах, че ще расте още, а те - не. И за няма година направих 58% ръст.

Наскоро си купих Audi Q7 последен модел на 2 години за 80к лева. Купих го с живи пари, но кой ще повярва, че един раздаден дивидент февруари може ноември да се преобразува в същия дивидент + Audi Q7. Та искам да кажа, че моят подарък от Биткойн е жив и осезаем. Можеш да го видиш, да го пипнеш, да влезеш да го покараш и да получиш едва ли не един безкраен кеф за Audi-то и за правилно взетото решение.

ПП: Иначе далаверата ми от цялата лична история с Биткойн е около 500-600% за 6 години, защото копачките ги купувах когато бикткойна беше 20к, но докато копаеха той падна на 6к, дълго време се задържа на 7-8к и пак се вдигна на 20к, и аз през цялото това време копаех. Така че средната покупна цена може би ми е 15к или дори 10k. Ако е второто, ръста ми е 700-800%
    Last edited by Mateev; 12.11.2024, 06:34.

Коментар

• 40% съм за 1 седмица.Не е зле

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
        След пробив на АТН винаги е дръпвало рязко нагоре.
        Няма такова нещо.Сеп/окт 2021 след АТН падна не с колко да е ,а с 80% !!! Този сериозен спад вероятно е оставил черно петно в паметта ти и затова не го помниш

Това не е старт на нов цикъл,а последната вълна от сегашния
        82/3,88,100 са потенциалните таргети
        А защо не е нов цикъл,всичко го показва,и не на последно място.защото последната голяма корекция на локомотива който тегли кончев,СП500 е от близо 2год !! и точно тогава той падна с 80%(щото нямат връзка и коня имал собствен цикъл ).Младите момчета с първи бтк цикъл и без кеширани и един лев не знаят,но пазарите са циклични.
        Края на този месец или края на годината са много добри кандидати (като дати) за горните таргети .
        Last edited by danetha; 09.11.2024, 09:18.

Коментар

След пробив на АТН винаги е дръпвало рязко нагоре. Според мен, на тези нива няма да остане дълго....
          Пишете де, похвалете се, че рубежа 77к вече е превзет.
          Очаквам полет в свободното пространство с космическа скорост.

Коментар

• След пробив на АТН винаги е дръпвало рязко нагоре. Според мен, на тези нива няма да остане дълго....

Коментар

• Уникално, мечките още не са капитулирали, дращят някои от тях в последна агония. Кофти е да чакаш някакви дъна, а графиката да те бие по главата. Лошо, свиквайте, че идват такива времена. Но може до утре да повтаряте шорт на еди какви си нива и така чак до беъра, все ще се налучкат поне две прогнози.
              Къде е архитекта, да не е настинал?

Коментар

• ЪъъъъъъъъъъъъъъППППППППП!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнение

Да не мислиш,че рижия е добре за криптото.Напротив
                  Добре е, половината обещания да изпълни, пак ще е ок.

Коментар

Честита победа! Близките месеци темата вероятно буквално ще ври и кипи

Да не мислиш,че рижия е добре за криптото.Напротив

Коментар

• Честита победа! Близките месеци темата вероятно буквално ще ври и кипи.....

Коментар

• Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнение
                        Последен рън на кончето в този цикъл.
                        Движението е паразитно и силно наподобява това от лято/есен 2021
                        Докъде и дали изобщо ще изпънат,предстои да разберем.
                        Възможни нива за разтягане на ластика/локума са 82,88 и Макс Пейн точно под 100.
                        Това е играта
                        Мечи дивергенции има вече и на месечна и на седмична.Последно изпъват
                        82-83 излгежда най-реално,като дата около предпоседната седмица на този месец
                        Aко не го счупят.
                        Копира 1 към 1 СП500,който е локомотива
                        Last edited by danetha; 06.11.2024, 11:03.

Коментар

• Всичките чернокожи, хомосексуалисти и хатяни не стигнаха на Камала.
                          Last edited by Top Gun Maverick; 06.11.2024, 12:46.

Коментар

• Каква стана тя тази нощ?

Честито 75к !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Elfieta Разгледай мнение
                              Нищо не съм правила за момента. Само виждам биткойна че е в Бинанс. Иначе ми обяснявахаа точно за някаква карта с която после мога да ги изхарча или изтегля. Но нищо не разбирам от нещата за които говориш, LN не знам какво е. Ще търся пак помощ от приятел за Револют.

Благодаря!
                              LN e Lightning Network - с него трансакциите стват моментално и почти без такса. Револют не го поддържат, така че в случая няма значение. Binance вече нямат карти, поне за България. Най-лесно е както бях написал - Избира се крипто от револют, след това Биткойн и получаване. Има адрес, на който трябва да се изпрати биткойна, а от Binance се изпраща, ще има и такса, която зависи от текущата натовареност на мрежата и от Binance.
                              Рекламна мрежа MVM Ads

Коментар

• Нищо не съм правила за момента. Само виждам биткойна че е в Бинанс. Иначе ми обяснявахаа точно за някаква карта с която после мога да ги изхарча или изтегля. Но нищо не разбирам от нещата за които говориш, LN не знам какво е. Ще търся пак помощ от приятел за Револют.

Благодаря!

Коментар

Working...
                                X