IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Биткойн

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Купувате ли?

    Коментар


    • Coinbase май ще глътнат вода, нещо се оплакват в редита им - https://www.reddit.com/r/CoinBase/new/

      Коментар


      • Пак скука. ​​​​​​

        Коментар


        • Първоначално изпратено от Top Gun Maverick Разгледай мнение
          И да не е през април, все някой ден може би ще има този шанс от койни. А този без койни така или иначе няма и теоретичен шанс да стане милионер от...койни.Та приятно гледане желая на всички ноукойнъри в следващите около 2 години. Ще ги послушаме още малко, а 2026-2027 пак ще им е време да се изявяват.
          Слава богу не ги слушаме, защото щяхме да бъдем на работно време и да чЕкаме пенсия (ако не я отменят де)

          Коментар


          • И да не е през април, все някой ден може би ще има този шанс от койни. А този без койни така или иначе няма и теоретичен шанс да стане милионер от...койни.Та приятно гледане желая на всички ноукойнъри в следващите около 2 години. Ще ги послушаме още малко, а 2026-2027 пак ще им е време да се изявяват.

            Коментар


            • Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
              Следващите няколко месеца обещават да бъдат особено интересни за проследяване, особено с оглед на предстоящия halving през април 2024 г.
              През април всеки с койни, без разлика какви, ще стане мелеонер. Още на 1ви.

              Коментар



              • Биткойн: причините за възхода


                Преди по-малко от две седмици съвпадение от събития доведе до корекция от почти 10% в цената на биткойн в рамките на няколко минути. До този момент цената на биткойн се беше консолидирала на ниво от около 26 000 щатски долара.

                През последните няколко дни станахме свидетели на напълно противоположна динамика. В началото на тази седмица поредица от новинарски събития тласнаха стойността на биткойна над границата от 27 000 щатски долара. Това метеоритно нарастване се изрази в увеличение с близо 8% на 29 август.

                Победата на Grayscale в делото ѝ срещу Комисията за ценни книжа и борси (SEC) изглежда е основната причина за това покачване. Това е символична победа за индустрията, тъй като сигнализира за подновен оптимизъм в надпреварата за спот Биткойн ETF, но преди всичко смекчава строгата позиция на SEC срещу криптовалутите. Нещо повече, тази новина получи впечатляващо и необичайно медийно отразяване, което допълнително засили този нов положителен импулс.

                В същото време научихме, че компанията X (Twitter) е получила лиценз за предоставяне на услуги, свързани с криптовалути, в САЩ, което е още един положителен сигнал за приемането на сектора.

                Въпреки това трябва да останем предпазливи. Финансовите пазари исторически са по-потиснати през летните месеци. Макар че тези скорошни новини осигуриха глътка оптимизъм, докато се връщаме към училище, важно е да се признае, че сами по себе си те не осигуряват пълна основа за поддържане на дългосрочен възходящ тренд. Следващите няколко месеца обещават да бъдат особено интересни за проследяване, особено с оглед на предстоящия halving през април 2024 г.

                Коментар


                • 20-22?

                  Коментар


                  • Тъй, тъй...
                    Attached Files

                    Коментар


                    • Има обективна причина койните да падат, говорят за голям скок в изчислителните мощности на машинките. Новите ще могат да го декриптират и ще има нови криптоси криптирани чрез тях. Тези ще отпаднат. Няма да са вечни.
                      D.Y.F-091066

                      Коментар


                      • Добре си напазарувах аз, като почти всичките ми позиции съм оцелил дъната за вход. Сега заложил ново дъно с нови 3-5% на долу

                        Коментар


                        • Не му дреме на Биткойна за мАск или тия китайци. Това е съвсем резонна корекция за този момент от цикъла и китовете просто използваха новините за да дъмпнат и да има с какво да си обясняваме срива. И да слезем по-надолу, това ще бъде просто за да купува някой кит на ниско и необезпокояван.
                          Междуврвменно... SEC най-вероятно ще одобри ETH ETF

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от SKP Разгледай мнение

                            Вече го казах. Големите не обичат, да купуват скъпо. А най-големите, купуват още по-евтино. Блек Рок.
                            Как е продал БТЦ, Мъск? Ако беше, чрез борса щеше да излезе. Явно е извънборсово. На пряк купувач.
                            Така е, беше ясно, че ще им направят "цена". Отделно година преди халвинга, втората половина на годината е по-зле от първата. Няма да ме учуди да дрипне и 20 к, там някъде имаше гап на CME.

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от sssaaa Разгледай мнение

                              Сега по-весело ли стана
                              Е, поне не е скучно.

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

                                Ай да дропва, че голяма скука.
                                Сега по-весело ли стана

                                Коментар

                                Working...
                                X