IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Биткойн

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Elfieta Разгледай мнение
    Здравейте,

имам нужда от малко помощ. Имах едно плащане в Биткойн - 0,01 Биткойн (около 600 Евро)
    Трябваше да си направя сметка в някоя борса - избрах Бинанс. Сега обаче не мога да си изтегля парите от там - как точно се случват нещата? Искам по карта или банков превод, ако може в левове. Някой има ли опит с теглене?
    Преди беше по-лесно като Binance имаха карта, с която можеше директно да се плаща. Сега се сещам за два варианта - единия да се направи банков превод, а другия да се прехвъли с on chain трансакция, не знам кое е по-изгодно в момента. Иначе, ако имаш револют избираш крипто и получаване, след това Биткойн и ще ти се появи qr код и биткойн адрес. Правиш трансакция от Binance към този адрес и ще ти се появят в револют и от там вече лесно се обръщат в левове и се харчат. Друг е въпроса, че сега може би не е много добра идея да се обменя и според ме е по-добре да си остане в BTC, освен ако не е спешно.

Лошото е, че револют не поддържа LN и се плаща такса за он чейн, някой знае ли къде е най-изгодно за такива неща. В bybit има карти, с които може да се плаща, но и те не поддърат LN, а Binance и Kraken пъддържат, но пък при тях няма карти. Естествено има и други врътки, например конвертира се в usdt или tron и се прехвърля, но все пак щеше да е по-лесно да става директно с BTC.
    Рекламна мрежа MVM Ads

Коментар

• Първоначално изпратено от Elfieta Разгледай мнение
      Здравейте,

имам нужда от малко помощ. Имах едно плащане в Биткойн - 0,01 Биткойн (около 600 Евро)
      Трябваше да си направя сметка в някоя борса - избрах Бинанс. Сега обаче не мога да си изтегля парите от там - как точно се случват нещата? Искам по карта или банков превод, ако може в левове. Някой има ли опит с теглене?
      Здравей.
      Защо не можеш? Каква грешка ти дава? Направи ли верификация?

Коментар

• Здравейте,

Коментар

• Последен рън на кончето в този цикъл.
          Движението е паразитно и силно наподобява това от лято/есен 2021
          Докъде и дали изобщо ще изпънат,предстои да разберем.
          Възможни нива за разтягане на ластика/локума са 82,88 и Макс Пейн точно под 100.
          Last edited by danetha; 30.10.2024, 07:20.

Коментар

• Първоначално изпратено от Top Gun Maverick Разгледай мнение
            Архитекте, ти ли си?
            https://x.com/LukeMikic21/status/185...1ZCY6fAZg&s=19
            Стига си писал за фалиралия прецедент в демото.

Коментар

• Архитекте, ти ли си?
              https://x.com/LukeMikic21/status/185...1ZCY6fAZg&s=19

Коментар

• Яаааа, току що пробихме и предпоследния връх, даващ някави ориентири от ляво на цената. Остана само една крачка и ще отлетим в космоса, където всеки един тик от цената ще бъде ATH (All Time High).

Има голяма вероятност това да се случи още тази нощ ...

Коментар

• Къде е Aрхитекта, за да потвърди, че всичките му позиции са SELL и че гони някаква бомба някъде там в низините ....

Коментар

• Какво викахте за тия нови дъна, че ми е като далечен спомен? Та какво викахте? Вижте кой говори сега:
                    https://youtu.be/n1dk78L0XzI?si=S9Bg9eQmJauz29QY

Коментар

• ЪъъъъП!

Коментар

• Първо бавно, бавно нагоре, после рЕзко (ако се повторят предишните движения)....

Коментар

• https://x.com/naiivememe/status/1851126642342838428
                          Има ли мечета с пухкави крачета?

И нещо за всички клетници:
                          https://x.com/naiivememe/status/1851135580585025852
                          Last edited by Top Gun Maverick; 29.10.2024, 08:52.

Коментар

• Успях да щракна картинка, в която курса е красивото 71 111 $.

Коментар

• Честито 70к !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

Бай Тромпет е фурнаджийска лопата (като дружката си Мъск)
                                Според мен ще спечели, коня ще тръгне нагоре (2х -т.е 140 е санитарния минимум), но когато седне на стола и почнат да пристигат докладите от фед,мед, сек, мек, и др трибуквени, където ще пише, че ако си изпълни обещанията долара ще обърне корем, бързо бързо ще получи амнезия.
                                На мен точно 140 ми трябват - чакам ги Февруари-Март да разтоваря всичко.

Коментар

Working...
                                X