If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Хартиени ръце, той Бетера още на 60к се чудеше защо не е избочил след като злато, ес енд пи, Нвидиа...
И аз не знам тия фиатки ако не е за нещо конкретно за какво са им при всяко скокче. Спокойно, Блекрок и други са тука да им ги изкупят и после нашите да подсмърчат в умрялата ЕС класа, ебахти скучната кола честно казано.
През това време Сейлър като каза, че бедните продават коня не си чешеше езика. Чек дис аут и помислете ако Тръмп си спази дори наполовина обещанието за да купуват по 200 000 койна на година какво ще се случи с цената. Аз също нещо може да продам, но варианта суперцикъл стои на линия вече и с нещо трябва да се остане за да се гледа влака как заминава.
Когато си купувал на 4к и виждаш, че вече си на 20х, защо да не започнеш да разменяш част от твоя актив за друг? Защо да държиш цял живот? Колкото до Блекрок и Сейлър, радвам се, че Аз продавам на тях! Радвам се, че Аз съм преди тях на този пазар. Радвам се, че аз ги изпреварих, като купих по-рано от тях....
Но ти нали викаше 82-83 края на това движение и после някъде под 100 до Коледа. Е, 82-3 стоя няколко часа, сега 86...виждаш ли, че е само чесане на езици с тия краткосрочни движения?
Нищо такова не съм казал. И това не е краткосрочно движение
Не разбираш това което казвам,но те 99% са така в този форум и съм свикнал.
82/3 е седмична съпротива.Което значи,че през седмицата може да се качи над нея,но е важно как ще затвори края на седмицата, неделя вечер.Докато не затвори неделя НАД нея и така я счупи,тя е валидна и всеки един момент може да резетне под нея.Все още сме понеделник.Ако тази съпротива я мине, следващата е на 88 и с по-голям приоритет.И последната,най-силната,месечна такава е 100
Ако ти повече ги разбираш, кажи някаква конкретика за цената.Ала бала приказаки сме се наслушали
Един въпрос:
Защо ги продавате тея койни?
Ами ако след няколко дена отиде на 180 000 ? Или на 280 000 ?
Хартиени ръце, той Бетера още на 60к се чудеше защо не е избочил след като злато, ес енд пи, Нвидиа...
И аз не знам тия фиатки ако не е за нещо конкретно за какво са им при всяко скокче. Спокойно, Блекрок и други са тука да им ги изкупят и после нашите да подсмърчат в умрялата ЕС класа, ебахти скучната кола честно казано.
През това време Сейлър като каза, че бедните продават коня не си чешеше езика. Чек дис аут и помислете ако Тръмп си спази дори наполовина обещанието за да купуват по 200 000 койна на година какво ще се случи с цената. Аз също нещо може да продам, но варианта суперцикъл стои на линия вече и с нещо трябва да се остане за да се гледа влака как заминава.
Да брагнa и аз малко ,70% станаха
Да е живо и здраво на Мъск кончето.Първото ми крипто навремето
И аз имам, доволно скочи. Но ти нали викаше 82-83 края на това движение и после някъде под 100 до Коледа. Е, 82-3 стоя няколко часа, сега 86...виждаш ли, че е само чесане на езици с тия краткосрочни движения?
Коментар