IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Биткойн

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ако спре братоубийствената война, това ще е постижението на века!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
      Много ми е любопитно има ли поне един човек в България, който да се е захванал с Биткойн още в неговата зора, и към днешна дата да е станал мултимилионер?
      Имаше един ник Forex Master 2011-2013та, доста беше навътре още тогава. Четях и аз доста но нищо не направих, а коня беше под долар.
      Тя темата била негово дело.
      Last edited by polax; 10.11.2024, 20:20.

Коментар

• Първоначално изпратено от drakkar Разгледай мнение
        "Всеки купува Биткойн на цената, на която заслужава"
        Клише, но е така.
        Много ми е любопитно има ли поне един човек в България, който да се е захванал с Биткойн още в неговата зора, и към днешна дата да е станал мултимилионер?

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
          80.... идва най-трудната част....
          Ще избуши и 100, не че имам, за коня ми е през самолета, ама СИП-a, също ще були. Евала ТръмПИЧ!

Коментар

• Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение

Матэйкин, абе ти как разбра за биткойна и как го копахте през 2007-ма, след като стартовият блок е пуснат/изкопан за първи път в историята през 2009-та година ?

Почти до края на 2009-та биткойна не е имал цена, защото не се е котирал на нито една борса...
            хахахаха, аааааааааааааааааахахахахахахахах +++++++++++++++111111111111111111111111111

Коментар

Знаеш ли кое най-много ме е яд. Още през 2007-а година разбрах за Биткойна, когато излових моите програмисти да копаят биткойн на фирмените им компютри. И аз глупака вместо да му обърна сериозно внимания и да накупя 1000-2000 биткойна, ядосах се на програмистите и ги наказах.

И истински осъзнах що за чудо е този Биткой чак когато той стигна до 20к. Тогава се захванах с него и накупих копачки, но вече беше късно. Копаеше се много трудно и много бавно.
              "Всеки купува Биткойн на цената, на която заслужава"
              Клише, но е така.

Коментар

• 80.... идва най-трудната част....

Коментар

• Хора, не обръщайте внимание на приказките на Матэйкин - човека не знае какви ги говори и къде се намира...
                  ( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

Коментар

• Първоначално изпратено от Россомир Матэйкин Разгледай мнение

Знаеш ли кое най-много ме е яд. Още през 2007-а година разбрах за Биткойна, когато излових моите програмисти да копаят биткойн на фирмените им компютри. И аз глупака вместо да му обърна сериозно внимания и да накупя 1000-2000 биткойна, ядосах се на програмистите и ги наказах.

И истински осъзнах що за чудо е този Биткой чак когато той стигна до 20к. Тогава се захванах с него и накупих копачки, но вече беше късно. Копаеше се много трудно и много бавно.

Матэйкин, абе ти как разбра за биткойна и как го копахте през 2007-ма, след като стартовият блок е пуснат/изкопан за първи път в историята през 2009-та година ?

Почти до края на 2009-та биткойна не е имал цена, защото не се е котирал на нито една борса...
                    Last edited by Frosty; 10.11.2024, 12:20.
                    ( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

Коментар

5 и половина ли имаш
                      Знаеш ли кое най-много ме е яд. Още през 2007-а година разбрах за Биткойна, когато излових моите програмисти да копаят биткойн на фирмените им компютри. И аз глупака вместо да му обърна сериозно внимание и да накупя 1000-2000 биткойна, ядосах се на програмистите и ги наказах.

Last edited by Mateev; 10.11.2024, 19:37.

Коментар

5 и половина ли имаш
                        По-скромно - 2.3 BTC, а това 10к лева забогатяване ми се случи само за 1 денонощие ...
                        Добра инвестиция, нали ....

Иначе откато го забелязах биткойна преди 6 години и реших да си поиграя малко с него, вече съм забогатял с 300к лева. Не че ми трябват, но все пак удоволствието е голямо ...
                        Last edited by Mateev; 10.11.2024, 10:45.

Коментар

Какво става - събудих се със 79к, отидох да пия кафе, връщам се и виждам 80к ....
                          Да го е страх човек да отиде до тоалетната, щото ще пропусне да види как е забогатял с още 10 000 лева.
                          5 и половина ли имаш

Коментар

• Какво става - събудих се със 79к, отидох да пия кафе, връщам се и виждам 80к ....
                            Да го е страх човек да отиде до тоалетната, щото ще пропусне да види как е забогатял с още 10 000 лева.

Коментар

• Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнение
                              По темата ,ето я последната вълна,но аз не съм оптимист като колегите за цени над 100к

Така е, ако е прав Елиът, и ако това са акции. Биткойна обаче вече 6-ти или 7-ми път подред демонстрира от връх до връх бурен ръст от 4-5 или дори 6 пъти. Така че и 300к ми се вижда доста вероятна цифра ако не тази пролет, то след 3 години. Така или иначе аз нямам зор да продавам, така че мога още да чакам.

Иначе ако имах зор за живи пари, щях да направя частична продажба на 120к.

Коментар

Аз пролетта раздавах на колегите си съдружници дивидент в Биткойн, защото част от копачките бяха фирмени. Моята част си я запазих, а тяхната изкупих с живи пари, защото вярвах, че ще расте още, а те - не. И за няма година направих 58% ръст.

Наскоро си купих Audi Q7 последен модел на 2 години за 80к лева. Купих го с живи пари, но кой ще повярва, че един раздаден дивидент февруари може новмври да се преобразува в същия дивидент + Audi Q7. Та искам да кажа, че моят подарък от Биткойн е жив и осезаем. Можеш да го видиш, да го пипнеш, да влезеш да го покараш и да получиш едва ли не един безкраен кеф за Audi-то и за правилно взетото решение.

ПП: Иначе далаверата ми от цялата лична история с Биткойн е около 500% за 6 години, защото копачките ги купувах когато бикткойна беше 20к, но докато копаеха той падна на 10к, така че средната покупна цена ми е 15-16к.
                                Въшкарите във форума ги слагаш в малкия си джоб.

................

По темата ,ето я последната вълна,но аз не съм оптимист като колегите за цени над 100к

Last edited by danetha; 10.11.2024, 07:36.

Коментар

Working...
                                X