Първоначално изпратено от detonator
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Биткойн
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеСедя си и си мисля. Що не прайш транзакции бре мастър? Никакво движение по адреса ти. Чудя се сега, тъй както си си написал адреса моат ли данъчните да се заинтересуват?
Този адрес който виждаш под черта не е само като сметка за превеждане на пари но и играе ролята на електронен подпис. Употребявам го само за инвесторчето.бг! По другите страници съм с друг адрес/подпис.Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеСедя си и си мисля. Що не прайш транзакции бре мастър? Никакво движение по адреса ти. Чудя се сега, тъй както си си написал адреса моат ли данъчните да се заинтересуват?
http://badmin.org/archangel/%D0%B2%D...8%D0%B7%D0%BE/Last edited by detonator; 25.01.2013, 15:24.
Коментар
-
Според мен биткойна има много по-голяма стойност отколкото акциите на компаниите на знайни и незнайни бивши комуноиди,ДС-ари и техните шуробаджанаци до девето коляно.Всички знаем в БГ икономиката как стоят нещата.Добре,че сгрешиха да ни приемат в Европа и от еврофондовете влиза някаква валута и престъпниците идват у нас да си перат парите.Иначе само с туризъм и селско стопанство само вноса на горива и бельото не можем си плати.Може и да има печеливши компании и бизнеси в БГ-не отричам.Но лично аз,ако бях държател на БГ акции,не бих заставал в позиция да се присмивам на Forex Master относно биткойните.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеТрябва само Пенчо да има черно на бяло, че Пена му е изпратила точно определен биткойн адрес за този превод! От там насетне съществува най-доброто доказателство съществувало някога в областа на финансите. Казва се блок-верига на биткойн и то е пред очите на целия свят. Всеки един превод става част от тази блок-верига.
Ето тук например можеш да търсиш и проследяваш всички преводи, до всички асдреси и съответно всичките референтни номера на преводите:
http://blockchain.info/
Коментар
-
Първоначално изпратено от detonator Разгледай мнениеТова тогава е много готино.Защото аз ако съм ти изпратил,ти няма как да излъжеш,че не си ги получил или обратното.Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
Коментар
-
Първоначално изпратено от detonator Разгледай мнениеМоже ли да се предостави доказателство,черно на бяло,че Пенчо е изпратил на Пена 1 Биткойн и Пена го е получила?
Ето тук например можеш да търсиш и проследяваш всички преводи, до всички асдреси и съответно всичките референтни номера на преводите:
http://blockchain.info/Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнениеКласическа парабола. Би било нормално да обере луфта до 14.5. Напомня ми златото преди десет години когато на 3-4 месеца имаше корекция и после продължаваше без да има спекулации и роботиСедерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Класическа парабола. Би било нормално да обере луфта до 14.5. Напомня ми златото преди десет години когато на 3-4 месеца имаше корекция и после продължаваше без да има интервенции и роботиLast edited by IvanG; 24.01.2013, 23:37.I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?
Коментар
-
16,50... Екшън при биткойните... Падна с 2 долара за половин час. Навлизат големите пари и започва клатенето на лодката във всички посоки за да се увеличи волатилноста, а от там и печалбите! Тепърва ще гледаме финансовия цирк в чист вид!Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Какво значи заем в БТК. Заема или кредита е продукт на сегашната монетарна система. За да съществува към него са сложили лихвен процент. Реално с такъв заем трябва да измислиш нещо революционно, което да накара останалите собственици на БТК да ги похарчат за твоето изобретение. Нещо което никога няма да стане в среда гъмжаща от патенти, лицензи, регулации и бюрокрация.
Междувременно цената мина 19 при рекорден за последните три месеца обем, което е 82% ръст от началото на Ноември. Не знам за какви дивиденти говорите..Last edited by IvanG; 24.01.2013, 18:59.I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?
Коментар
-
Първоначално изпратено от itso78 Разгледай мнениеИначе гаранцията би могла да бъде залог върху влог да речем, но пък ти нямаш доверие в паритеСедерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
Коментар