IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Биткойн

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от detonator Разгледай мнение
    Иначе какво незаконно има в това да притежавам парчета от безмислен криптографски код?
    Работата за данъчните е още по-зле. Биткойн не е нищо повече от мрежа за обмен на съобщения подписани с частни електронни подписи.
    Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
      Седя си и си мисля. Що не прайш транзакции бре мастър? Никакво движение по адреса ти. Чудя се сега, тъй както си си написал адреса моат ли данъчните да се заинтересуват?
      Ха... Наивник... Това да не ти е банкова сметка? Че аз имам стотици такива адреси. Всеки който пожелае може да си произведе автоматично милиарди такива адреси само за него си. Може даже да праща всяко едно отделно плащане на отделен адрес!

Този адрес който виждаш под черта не е само като сметка за превеждане на пари но и играе ролята на електронен подпис. Употребявам го само за инвесторчето.бг! По другите страници съм с друг адрес/подпис.
      Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
        Седя си и си мисля. Що не прайш транзакции бре мастър? Никакво движение по адреса ти. Чудя се сега, тъй както си си написал адреса моат ли данъчните да се заинтересуват?
        Могат да се заинтересуват ама доколкото знам тези адреси мрежата ги дава на килограм.Плюс това ако данъчните се заинтересуват то това би означавало,че са признали биткойна за валута със стойност.Иначе какво незаконно има в това да притежавам парчета от безмислен криптографски код?

http://badmin.org/archangel/%D0%B2%D...8%D0%B7%D0%BE/
        Last edited by detonator; 25.01.2013, 15:24.

Коментар

• Според мен биткойна има много по-голяма стойност отколкото акциите на компаниите на знайни и незнайни бивши комуноиди,ДС-ари и техните шуробаджанаци до девето коляно.Всички знаем в БГ икономиката как стоят нещата.Добре,че сгрешиха да ни приемат в Европа и от еврофондовете влиза някаква валута и престъпниците идват у нас да си перат парите.Иначе само с туризъм и селско стопанство само вноса на горива и бельото не можем си плати.Може и да има печеливши компании и бизнеси в БГ-не отричам.Но лично аз,ако бях държател на БГ акции,не бих заставал в позиция да се присмивам на Forex Master относно биткойните.

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
            Трябва само Пенчо да има черно на бяло, че Пена му е изпратила точно определен биткойн адрес за този превод! От там насетне съществува най-доброто доказателство съществувало някога в областа на финансите. Казва се блок-верига на биткойн и то е пред очите на целия свят. Всеки един превод става част от тази блок-верига.

Ето тук например можеш да търсиш и проследяваш всички преводи, до всички асдреси и съответно всичките референтни номера на преводите:
            http://blockchain.info/

Коментар

Това тогава е много готино.Защото аз ако съм ти изпратил,ти няма как да излъжеш,че не си ги получил или обратното.
              Абсолютно! Само след 10-15 минути, независимо от часа и независимо от това дали е делник или празник, се вижда дали си ги платил! За да си 100% сигурен, че няма двойно използване на едни и същи пари трябва да изчакаш още около 50 минути след първото потвърждение - или общо да имаш 6 потвърждения /минали 6 нови блока/!

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                Това тогава е много готино.Защото аз ако съм ти изпратил,ти няма как да излъжеш,че не си ги получил или обратното.

Коментар

• Форексов то може Пенчо и да изпрати на Пена биткоин, ама на тебе няма 3 години вече кои да ти даде злато на 2500.Ама нищо де ти може и още много години да чакаш, ама дали ще дочакаш

Коментар

Може ли да се предостави доказателство,черно на бяло,че Пенчо е изпратил на Пена 1 Биткойн и Пена го е получила?
                    Трябва само Пенчо да има черно на бяло, че Пена му е изпратила точно определен биткойн адрес за този превод! От там насетне съществува най-доброто доказателство съществувало някога в областа на финансите. Казва се блок-верига на биткойн и то е пред очите на целия свят. Всеки един превод става част от тази блок-верига.

Ето тук например можеш да търсиш и проследяваш всички преводи, до всички асдреси и съответно всичките референтни номера на преводите:
                    http://blockchain.info/

Коментар

• Може ли да се предостави доказателство,черно на бяло,че Пенчо е изпратил на Пена 1 Биткойн и Пена го е получила?

Коментар

• Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнение
                        Класическа парабола. Би било нормално да обере луфта до 14.5. Напомня ми златото преди десет години когато на 3-4 месеца имаше корекция и после продължаваше без да има спекулации и роботи
                        Съдейки от дълбочината на бидовете над 15,5 и асковете под 17,5 почти е сигурно че падане под 15,5 е много малко вероятно за днес и утре!

Коментар

• Класическа парабола. Би било нормално да обере луфта до 14.5. Напомня ми златото преди десет години когато на 3-4 месеца имаше корекция и после продължаваше без да има интервенции и роботи
                          Last edited by IvanG; 24.01.2013, 23:37.
                          I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?

Коментар

• 16,50... Екшън при биткойните... Падна с 2 долара за половин час. Навлизат големите пари и започва клатенето на лодката във всички посоки за да се увеличи волатилноста, а от там и печалбите! Тепърва ще гледаме финансовия цирк в чист вид!

Коментар

• Какво значи заем в БТК. Заема или кредита е продукт на сегашната монетарна система. За да съществува към него са сложили лихвен процент. Реално с такъв заем трябва да измислиш нещо революционно, което да накара останалите собственици на БТК да ги похарчат за твоето изобретение. Нещо което никога няма да стане в среда гъмжаща от патенти, лицензи, регулации и бюрокрация.

Междувременно цената мина 19 при рекорден за последните три месеца обем, което е 82% ръст от началото на Ноември. Не знам за какви дивиденти говорите..
                              Last edited by IvanG; 24.01.2013, 18:59.
                              I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?

Коментар

• Първоначално изпратено от itso78 Разгледай мнение
                                Иначе гаранцията би могла да бъде залог върху влог да речем, но пък ти нямаш доверие в парите
                                Имам доверие разбира се, но то е твърде ограничено. Ако вземеш заем в биткойн трябва да имаш готовност да довнасяш към гаранцията ако заема по курса към момента отиде над 80% от гаранцията. Ако ли не можеш, тогава се прощаваш с гаранцията, защото с нея автоматически се купуват биткойни!

Коментар

Working...
                                X