Първоначално изпратено от Money
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Биткойн
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеВ смисъл, аз не мисля, че Биткойн ще се занули в близко бъдеще. Но е съвсем реално и логично никога повече да не видим нов ATH
Защо си мислиш, че точно този срив на биткойна ще е последния?
Той ще забави възхода - с това съм съгласен. Не съм съгласен обаче, че никога няма да пробие ATX ...
Точно обратното - вероятността за нов пробив е над 90% ...Last edited by Mateev; 23.05.2021, 14:27.
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнение
И какъв е смисълът е да държа като мога да продам и после да купя повече промоция?
Май ти ще излезеш простия накрая. Мен можеш да ме наречеш всичко, но не и проста. И IQ-то ми е доста над средното и с 3 образования е подплатено. Но виж - карък и лузър спокойно можеш да ми викаш - неприятно е, но е не мога да ти се сърдя, защото си е факт.
Това, което ти го наричаш късмет или каръщина, всъщност са преки следствия от Теорията на вероятностите. Би трябвало да си я учила с толкова много образования, но явно си я забравила. Дори и не ползваш вярната терминология, а какво остава за всичко друго.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Свилен Колев Разгледай мнениеКак мислите - в тази статия твърдят, че сме в текста в зелено, но не сме ли в текста с червено?
Last edited by barbaron; 23.05.2021, 13:57.
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
И какво общо има късмета? След като ви видиш "дебелия край" (корекцията) почваш да "разкарваш" и после ревеш кви "късметлии" са тез дето държат. Смешни и нелепи са ти разсъжденията. Аз богат и прост човек не съм видял.
Май ти ще излезеш простия накрая. Мен можеш да ме наречеш всичко, но не и проста. И IQ-то ми е доста над средното и с 3 образования е подплатено. Но виж - карък и лузър спокойно можеш да ми викаш - неприятно е, но е не мога да ти се сърдя, защото си е факт.
Коментар
-
Ти си чувал предупреждения и преди, всеки път се оказват невярни. Това е така
Всеки път след това манипулаторите на койните успяват да ги вдигнат и да привлекат още повече и по-големи пари. Но сега в койни влязоха и от най-големите, поне тези от тях които са готови да приемат този булшит. И от тук нататък какво?
Даже и Пол Кругман дигна ръце преди дни и каза, че Биткойн няма да се занули и винаги ще си го има като мания. За мене това са индикатори, че му идва края
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеВ последните месеци в биткойна налазиха много институционални инвеститори с големите пари. И сега какакто това нещо пада си мисля, че в един момент тези ще пропищят и ще почнат разпродажбите... Щото единственият смисъл да се държи койна е защото се качва, а като почне да пада и вече няма кой да го качи, какво правим?Last edited by Money; 23.05.2021, 13:14.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеНяма да те мисля тогава. Ако се окажа прав, ти и на $3000 да продадеш пак ще си на сосна печалба, не е ли така!
Коментар
-
Няма да те мисля тогава. Ако се окажа прав, ти и на $3000 да продадеш пак ще си на сосна печалба, не е ли така!
Първоначално изпратено от better Разгледай мнениеТова го чувам последните 5 години
Коментар
-
Shifo @TheRealShifo May 22, 2021
Yo Elon what do you think about the peeps who are angry at you because of crypto ?
Elon Musk @elonmusk 12:25 PM · May 22, 2021
The true battle is between fiat & crypto. On balance, I support the latter.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеВ последните месеци в биткойна налазиха много институционални инвеститори с големите пари. И сега какакто това нещо пада си мисля, че в един момент тези ще пропищят и ще почнат разпродажбите... Щото единственият смисъл да се държи койна е защото се качва, а като почне да пада и вече няма кой да го качи, какво правим?
better, ти не разбираш биткойна, но според мене скоро ще го разбереш
Коментар
-
Как мислите - в тази статия твърдят, че сме в текста в зелено, но не сме ли в текста с червено?
https://ambcrypto.com/why-did-bitcoi...op-so-quickly/
Last edited by Свилен Колев; 23.05.2021, 12:22.
Коментар
-
В последните месеци в биткойна налазиха много институционални инвеститори с големите пари. И сега какакто това нещо пада си мисля, че в един момент тези ще пропищят и ще почнат разпродажбите... Щото единственият смисъл да се държи койна е защото се качва, а като почне да пада и вече няма кой да го качи, какво правим?
better, ти не разбираш биткойна, но според мене скоро ще го разбереш
Коментар
Коментар