If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Всичко си работи. Обикновено е някой DDOS, има ги през ден с/у борси, пулове, въобще каквото ти мине през главата. И аз не мога да схвана смисъла на операцията, ама нейсе.
логиката е някви "хакерчета" да си начесат крастата
хм, през МТ4 си пускам поръчки, има търговия... шантава работа скоро ще разберем предполагам
Всичко си работи. Обикновено е някой DDOS, има ги през ден с/у борси, пулове, въобще каквото ти мине през главата. И аз не мога да схвана смисъла на операцията, ама нейсе.
Намирам сравнението за изключително удачно.
Когато крайния потребител престане да се замисля как точно работи системата, а просто я ползва, тогава ще е истинското налагане. Кой днес се замисля, че зад смартфоните с тъч скрийн има опашка за инструкции на процесорите АРМ, стекове и т.н. - никой. И ако тръгнеш да им обясняваш ти казват - какво ми пука - не ми 'губи времето'. Просто пипат нещо с пръсти, гледат че нещо шава по екрана и се забавляват.
Прави са хората, не им губи времето. Нека се забавляват, важното е да плащат.
@bertram
Ето Ви един жокер за бъдещето(дано разбeрете сравнението):
Намирам сравнението за изключително удачно.
Когато крайния потребител престане да се замисля как точно работи системата, а просто я ползва, тогава ще е истинското налагане. Кой днес се замисля, че зад смартфоните с тъч скрийн има опашка за инструкции на процесорите АРМ, стекове и т.н. - никой. И ако тръгнеш да им обясняваш ти казват - какво ми пука - не ми 'губи времето'. Просто пипат нещо с пръсти, гледат че нещо шава по екрана и се забавляват.
А мое ли ми покажеш едно кюфте от 60-те и едно съвременно кюфте.
И в кюфтетата има прогрес. Едно време ги правиха от месо, сега могат да ти забъркат кюфте от моторно масло, ацетон, рога и копита и малко овкусители. Напредъкът е навсякъде. Предай се.
Цялата биткойн екосистема в момента е недодялана, това е факт - волатилност, забрани, некоректни фирми, измами и т.н. Ситуацията е несигурна и риска никак не е малък, но точно от там идва и възможността за голяма възвръщаемост - естествено ако си печен и знаеш какво правиш.
Точно за това всички съветват: Не се захващате с Биткойн ако не го разбирате напълно и не рискувайте повече отколкото сте готови да загубите!
Когато Биткойн (или наложилата се криптовалута) еволюира достатъчно, ще има така лелеяните децентрализирани борси, нещата ще са узрели и всичко ще е на 6. Тогава обаче възможностите за печалба които има в момента ще са отдавна минало.
Та криптовалутите са все още недодялани, но се развиват. Ето Ви един жокер за бъдещето(дано разбeрете сравнението):
"Там, където глупостта е образец, разумът е безумие."
Не! С процесори ASIC се копаят само някои (SHA-256) монети: http://coinchoose.com/ от които само Bitcoin е интересна (засега).
Scrypt-монетите могат да се копаят все още с графически карти (предимно Radeon).
Аз започнах през април 2013 с 3 Radeon HD5870 купени на старо, когато станаха слаби за биткойни ги продадох, но малко след това пак си купих, защото стана интересно да се копаят XPM, FTC, DOGE etc.
Сега считам, че B.MINE, B.SELL и B.EXCH от http://www.havelockinvestments.com/ заслужават внимание. Но в момента канадците нещо ремонтират, дано се събудят скоро
аз с мойта ati radeon 9550 може ли да изкопая нещо?
“The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”
Коментар