Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Биткойн
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Майстора233 Разгледай мнениеГледам всички са компетентни отново , но ако се прочетът постовете от преди месец ще падне голем смех.
Никой не оцелява ако играе срещу Ендинг Диагонал ....................... казах му го още тогава .
1.05.2021
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнениеСега е моментът за купуване на Биткойни, ако някой иска да спекулира в краткосрочен план. Имаме пробив на нивото от преди 2 дена 56500. имаме и затваряне на дневен бар над това ниво, както и имаме цел на ABC вълната нагоре - 61300. Печалбата ще е само 7%, но кой ти го дава.
ПП: Това е нещо като дебело намазване на филията с масло, и отгоре тънък слой мед ....
.................................................. .................................................. ..... ............
Математическото му ПМО вместо +7 дотук от момента в който намаза филията е - 30 % ..............
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от r22 Разгледай мнение
Много бързаш, няма да се оправи толкова лесно. Може би ще стигне следващия силен съпорт на около 36 (не съм много сигурен), другия вече на 32500.
Разбирачите, казвайте кога да почнем да товарим, да не изтървем отново влака...
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнениеПреди седмица казах 50% надолу (можете да го видите в коментарите ми), няма как да иде нагоре без да върне назад. Слабите ръце трябва (и ще бъдат) обрани, остригани и издоени. Който не може да държи на движения срещу себе си не му е мястото при нас
P.S вчера също казах, че ще направи "лъжливо" движение нагоре (отиде на 45) и пак надолу, пак можете да го видите в коментарите ми.
И аз се заблудих, че тръгна нагоре ама то това беше и идеята, да ни дообере. Та ме излъгаха и купих малко и то падна след това. Евала - майстори са
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vladi666 Разгледай мнениеТръгва пак нагоре
Разбирачите, казвайте кога да почнем да товарим, да не изтървем отново влака...
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Само, че забравяш, че шалтера не мое да го спре туй нещУ
Коментар
-
Първоначално изпратено от analog Разгледай мнение
Haпълно съгласен. Ще си затваря очите до време, в един момент ще дръпне шалтера.
Коментар
-
Първоначално изпратено от индианеца Разгледай мнение
Аз намирам за абсурдно тоя с ракетите да напечата трилиони и да ги натъпче в най-големите и дълбоки гърла по света, и след това да пожелае на всички останали "приятна работа", че имат ипотеки за изплащане. Съществуването на криповалутите е симптом, за който тия с ракетите и костюмарите предпочитат да си затварят очите.
Коментар
-
Преди седмица казах 50% надолу (можете да го видите в коментарите ми), няма как да иде нагоре без да върне назад. Слабите ръце трябва (и ще бъдат) обрани, остригани и издоени. Който не може да държи на движения срещу себе си не му е мястото при нас
P.S вчера също казах, че ще направи "лъжливо" движение нагоре (отиде на 45) и пак надолу, пак можете да го видите в коментарите ми.Last edited by better; 19.05.2021, 13:08.
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнение
а за тази новина кво ще кажете
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнениеКупувате или продавате? Аз се чудя кво да правя. Продадох почти всичко вчера, останаха ми само малко етери от копането.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitaka7 Разгледай мнение
КУПУВАЙ!
"Който играй - пичели, който не играй - не пичели! Самтаймс уин, самтаймс люн!" - може да е футболист, ама е прав и най-вече прозорлив. Бок Ицо. САМО ЦСКА!
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнениеКупувате или продавате? Аз се чудя кво да правя. Продадох почти всичко вчера, останаха ми само малко етери от копането.
"Който играй - пичели, който не играй - не пичели! Самтаймс уин, самтаймс люн!" - може да е футболист, ама е прав и най-вече прозорлив. Бок Ицо. САМО ЦСКА!
Коментар
Коментар