If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Според мен по случайност ще познае. Ей го къде е 10к
Назначено ''мильонерче '' , никъде не е упоменало написаното от теб (10 К) ...............
Ако беше така - ок , можеше и да не споря и да не му показвам и доказвам , че не всичко , което жужи и 'фърчи са .....пчелички
Прогнозирал е на база восъколеене + ПМО единствено посока + времетраене ( червеното в неговия пост ) .................
Аз ще следя с интерес движението от тук до септември , което трябва да е само надолу според Високата Камбанарийка......
Ти си най.-светнсатият гербер тук, темата е за БИТКОЙН , нали?
КЪДЕ са 112 000 биткойна конфискувани от Гешефтурата???
Свиха ли ги твойте съпартийци троле?
Първоначално изпратено от Correctively objectiveРазгледай мнение
Такааа ....... началото на написано от Голямата Камбанарийка вече се случи ..............
Остава само да се провери във времето , наистина ли всичко написано е вярно ...
................................................
Според мен по случайност ще познае. Ей го къде е 10к
Такааа ....... началото на написано от Голямата Камбанарийка вече се случи ..............
Остава само да се провери във времето , наистина ли всичко написано е вярно ...
Цената на криптото нагоре или надолу може да се движи дори и без нито един влязъл или излязъл долар. Така че трудно по цената ще можем да разберем има ли прилив или отлив на пари.
Припомни си Мъск, който каза КУПИХ Биткойн (в минало време), а цената се промени след изказването в бъдеще време. Тоест промени я само новината, а не самата покупка, която по време на нейното извършване може въобще да не е мръднала цената.
Това е възможно, защото както вече писах се нарушава баланса на търсене/предлагане. След новината на Мъск всички се втурнаха да купуват, а никой не искаше да продава, за това цената се изстреля нагоре без да има големи обеми на търговия и без да се наливат нови големи пари. Сега обаче ми се струва доста по-трудно това да се случи, поне от тези нива. Би трябвало да падне още, да се задържи така дълго време и след това евентуален нов ръст може би и до нов атх. Но може да отнеме години това да се случи, а до тогава има много неизвестни.
Добре, давам ти пример и да ми обясниш къде са новите пари в криптото.
Имам машина, копам някакъв шиткойн. Изкопавам монета и продавам за бтц. Някой ми купува шиткойна и ми дава бтц за него, което може да го е купил сега, ама може да го е купил и преди. Та къде точно тук са свежите пари, които да помпат цената на криптото нагоре?
Цената на криптото нагоре или надолу може да се движи дори и без нито един влязъл или излязъл долар. Така че трудно по цената ще можем да разберем има ли прилив или отлив на пари.
Припомни си Мъск, който каза КУПИХ Биткойн (в минало време), а цената се промени след изказването в бъдеще време. Тоест промени я само новината, а не самата покупка, която по време на нейното извършване може въобще да не е мръднала цената.
Така е, не се изливат нови пари, всичко се купува с ФаФли, Шам фъстък и Халва. На мен като вътрешен човек даже ми ги зареждат по сметката ей тай - фрий.
Добре, давам ти пример и да ми обясниш къде са новите пари в криптото.
Имам машина, копам някакъв шиткойн. Изкопавам монета и продавам за бтц. Някой ми купува шиткойна и ми дава бтц за него, което може да го е купил сега, ама може да го е купил и преди. Та къде точно тук са свежите пари, които да помпат цената на криптото нагоре?
Коментар