If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
КВО СТАНА СЯ
НАЛИ УБИТКОЙНА БЕШЕ БЪДЕЩЕТО НОВИТЕ ТЕХНОЛОГИИ.НЕЩО СВЯТО . НЕЩО ТООЛКОВА УМНО .ИЗМИСЛЕНО ОТ ЯПОНСКО ЕВРЕЙЧЕ . ТРАНЗАКЦИИ МРАНЗАКЦИИ. СЕГА ИЗВЕДНЪШ ЯДРЕНА ЕНЕРГИЯ .
Копачите на биткойни поглеждат към ядрената енергия
Матеев и не само ти, в темата ревете за ваксините... тук сте наобратно, но шматороци да ви кажа нещата са свързани.... и всичко това що е крипто до две години ще бъде забранено. Искат ви бедни, слаби и болни...От къде знам, познавам тук там някой!
Ами хубаво - ще си го преместя в другия крачол и ще си продължа живота, търсейки други начини за диверсификация.
Ако стане обратното - стигне до 200к, ами пак ще си го преместя и пак ще си продължа живота.
И в двата случая ще си продължа живота и най-важното - ще продължа да търся нови начини за инвестиране с ПМО.
Колкото до ваксината - утре ми е втората игла. Ако повече не ме видите във форума, значи съм умрял от страничните ефекти ...
Матеев и не само ти, в темата ревете за ваксините... тук сте наобратно, но шматороци да ви кажа нещата са свързани.... и всичко това що е крипто до две години ще бъде забранено. Искат ви бедни, слаби и болни...От къде знам, познавам тук там някой!
За сметка на това на крипто.цом колцентърът е светкавица.
Малко по-сериозно, дееба. Българските банки все още са по-малко зле от повечето западни. За лудостити и камарата бумаги, които ти искат в немска банка мога повест да напиша.
~~~
А някой има ли скорошен опит с банка от страна с нормална лихвена политика? Интересно ми е дали и там банките са се овълчили така.
ДОБРЮТРО ГЪЛЪБЧЕТА И ПИЛЕНЦА СЛАДКИ . НОВИТЕ ДЪНА НА УБИТКОЙНА СА ФАКТ . ОБЕЩАХ ВИ . СЕГА НАЗДРАВЕ С ЕДНА БОЗИЧКА ЗА ТОЗИ ФАКТ . ХЯХЯХЯХХЯХЯХЯХЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯ
При криптовалутите няма дъна. Има само едно дъно и то е = 0 (нула). Дано го осъзнаеш, че като гледам май яко са те обрали. Гледай да не изгубиш всичко.
Коментар