Първоначално изпратено от barbaron
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Биткойн
Collapse
X
-
Ехо, 15 годишният опит, говориш като студент 1ви курс по икономика. "Няма покритие" е толко елементарен израз, и пропуска толко много детайли и сложни дебати, че показва 2 месеца по форуми, а не 15 години.
Какво покритие трабва да има?
Трябва ли да има покритие?
Кое има покритие? Златото има ли? Кешовицата има? Ако милиони се съгласят, че важи, важи ли?
Анти койнърите сте точно толко задълбочени колкото и максималистите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
Като те е страх от мечки, не влизаш в гората. Или с други думи ако искаш да рискуваш в името на някаква печалба, трябва преди това психически да си се подготвил и за потенциална загуба.
Също така ако си мислите, че в нормалния бизнес няма възходи и падения - жестоко се лъжете. Там ако се нарисува някакво Equity, в него също ще се наблюдават възходи за милиони и падения за милиони (до над 90%). Човек просто трябва да свикне с това и активно да управлява риска, колкото и голям да е той.
Именно правилният начин за управление на риска дели хората на бедни и богати.
Защо го писах ли. За да обърна внимание, че в това нещо влагат вече всякакви хорица, чули недочули, учили недочули и естественото развитие на нещата им е едно, да гърмят яката.
С две думи: По полека с хвалбите, че реално нещата са други.
Прави бяха тези с твърденията, че койна няма покритие като стойност. Кух капан за шарани.М.... . ш..... ..й.о!
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Demertsel Разгледай мнение
Същият въпрос може да се зададе на нонкойнърите - какво правяте в темата за Биткойн? Като са изпуснали влака да пият една студена вода и да гледат само.
Това е положението. Кой купил на 60к, купил. Изпусналите влака десет години ще чакат сега за нов шанс.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнениеИмам чувството, че влизаш в темата само за да си мериш дръжката с мене
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнениеи да се заяждаш в опити да демонстрираш колко си велик и колко много познаваш движението на цените.
Да - велик съм , за мен и много хора покрай мен ....които са повече от тези , за които ти си въобще нещо ...........
И да ....... предполагам движението на цените правилно , повече от всеки друг в този форум или други по които си бил .....
Ако видя някой по добър , изобщо няма да му се репча , ще го разпозная и.........ще се опитам да науча нещо от него ...
За жалост твоята камбанарийка е ниска и не се включваш в гореописаните параметри .
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнениеТова се нарича избиване на комплекси от някой, който се е провалил в бизнеса и в живота. Така ли е в действителност? Милионер ли си в реалния живот, или си я докарал до под кривата круша?
Да кажем , че имоти и финанси имам достатъчно , за да не работя за никой . Така ще бъде и с наследниците ми
И крива круша имам на вилата си и много си я обичам и се грижа за нея ..............
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнениеВиж оня от Горна Оряховица - много си приличате с него.
Но да се върнем на темата ....... Пробихме триъгълника и следва 3 месечно еднопосочно движение в посока на пробива СПОРЕД НАПИСАНОТО ОТ ТЕБ ..........................
...................Наблюдаваме и мажем филиии ..................................
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bokogega Разгледай мнение
За комплекси нема да говорим,щото и в този ти пост направо крещят.Не спираш да натякваш,как ти си милионер,а другите неудачници.Ми какво търсиш във форум с 90% неудачници според твоите разбирания Щом не сте милионери като мен значи камбанарията ви е ниска.
Просто Корективно/Обективният ти казва,че не разбираш от трейдинг и нищо повече.А дали е милионер или не,със сигурност си живее живота
По темата - дали ИМФ, ще намекнат на президента на Салвадор, че нещо изпреварва събитията и да даде задна с преимането на разплащанията с бития? Скоро ще разберем
Коментар
-
Имам чувството, че влизаш в темата само за да си мериш дръжката с мене и да се заяждаш в опити да демонстрираш колко си велик и колко много познаваш движението на цените. Това се нарича избиване на комплекси от някой, който се е провалил в бизнеса и в живота. Така ли е в действителност? Милионер ли си в реалния живот, или си я докарал до под кривата круша?
Виж оня от Горна Оряховица - много си приличате с него.
Просто Корективно/Обективният ти казва,че не разбираш от трейдинг и нищо повече.А дали е милионер или не,със сигурност си живее живота
"църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"
- 3 Харесвания
Коментар
-
Някъв твърди че открил печатница за пари
https://github.com/KibaeKim/SectorTradingAlgorithm
This is a simple trading algorithm I discovered that operates on the Vanguard sector ETFs. This backdating algorithm provides on average a return of ~0.0878% for each trading day, or ~22.20% annualized return assuming 253 trading days per year.
This algorithm is really simple.- On day n, determine which ETF gave the highest return
- On day n+1, short sell the previous day's highest performing ETF at market open and close your short position at market close.
За съжаление, това нищо не ми говори.
Ма който иска може да трейдва.
Коментар
-
Първоначално изпратено от VP Разгледай мнениеЕл Салвадор приеха закона и биткойн е legal tender там. Лошото е, че утре президентът има насрочена среща с IMF утре, след като днес e получил спешно обаждане. Да видим, дано не се окаже пирова победа.
Наум тегля майни на IMF и на американците и на данъчната им служба, която вчера пак бутна цената с 10тина%.
Ако не друго, то поне живеем в интересни времена.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Correctively objective Разгледай мнение
Я ....................това не го беше доуточнил , когато агресивно и дебело мажеше филията на върхЪт ................
Нито пък когато на близо 60 К разясняваше как
Кой сега е цаца и кой ...... пчелна какавидка ..............................
Коментар
-
Първоначално изпратено от Correctively objective Разгледай мнение
Я ....................това не го беше доуточнил , когато агресивно и дебело мажеше филията на върхЪт ................
Нито пък когато на близо 60 К разясняваше как
Кой сега е цаца и кой ...... пчелна какавидка ..............................
Виж оня от Горна Оряховица - много си приличате с него.
Коментар
-
Като те е страх от мечки, не влизаш в гората. Или с други думи ако искаш да рискуваш в името на някаква печалба, трябва преди това психически да си се подготвил и за потенциална загуба.
Нито пък когато на близо 60 К разясняваше какБиткойня е валутата на Финансовия Елит , а на цацата и остава само да седи отстрани и да подсмърча .......... А във форума е само цаца ....
- 2 Харесвания
Коментар
-
Аз за тва не влизам с пари, които са ми критично нужни. Един път го направих на 56к, измъкнах са на косъм с печалба от 15 долара, повече не повтарям. Ама вече писах за един познат, който наля 20 хил лв на средна цена от около 48-50 к усд, та рискът си го има винаги и който не може да го приеме, по-добре да не влиза. Лошото обаче е, че масата мераклии за бързо забогатяване не мислят до толкова и после има оле мале...
Коментар
-
Първоначално изпратено от stabwound Разгледай мнение
Познавам едни момчета с много пари, влязоха на 54 000 с таргет милион, за тях също ли споко?
Също така ако си мислите, че в нормалния бизнес няма възходи и падения - жестоко се лъжете. Там ако се нарисува някакво Equity, в него също ще се наблюдават възходи за милиони и падения за милиони (до над 90%). Човек просто трябва да свикне с това и активно да управлява риска, колкото и голям да е той.
Именно правилният начин за управление на риска дели хората на бедни и богати.Last edited by Mateev; 09.06.2021, 14:32.
Коментар
Коментар