IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Биткойн

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от barbaron
    Страхотни са КИТАЙЦИТЕ ! Скоро ще завладеят света

Вчера копачките ми в китайската мина спряха добива на биткойни.(ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ ПРЕЗ ПОСЛЕДНИТЕ ДВА МЕСЕЦА)
    Правителството им забранява мините в Китай.
    Гугъл ме научи да чета на китайски и във фирмения VIP-форум прочетох:
    =================================================
    Lucky Su, [10.06.21 03:42]
    Almost 5000 mining machines have been sent
    Already deployed at the beginning of the year
    Today, everyone’s computing power will be successively cut to our other backup mines
    Today, everyone’s packages will be switched to alternate mines.

edward X, [10.06.21 05:42]
    When will overseas joint mining start to sell

Lucky Su, [10.06.21 05:42]
    Get the end of the month at least
    Thousands of mining machines have been sent to North America, and the hosting will be started when the mining machines are on the shelf
    ==================================================
    Lucky Su, [10.06.21 03:42]
    已经发了近5000台矿机过去了
    年初已经在部署了
    今天会把大家的算力陆续切到我们其他的备用矿场
    今天会陆续切换大家的套餐到备用矿场

edward X, [10.06.21 05:42]
    海外联合挖矿什么时候开卖

Lucky Su, [10.06.21 05:42]
    得到月底了起码
    已经给北美发了几千台矿机,等矿机上架了会开启托管
    Не мога да разбера ДОКОГА в този форум ще се толерира рекламата на отявлен китайски $CAM?

Коментар

• Ехо, 15 годишният опит, говориш като студент 1ви курс по икономика. "Няма покритие" е толко елементарен израз, и пропуска толко много детайли и сложни дебати, че показва 2 месеца по форуми, а не 15 години.
      Какво покритие трабва да има?
      Трябва ли да има покритие?
      Кое има покритие? Златото има ли? Кешовицата има? Ако милиони се съгласят, че важи, важи ли?

Анти койнърите сте точно толко задълбочени колкото и максималистите.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение

Като те е страх от мечки, не влизаш в гората. Или с други думи ако искаш да рискуваш в името на някаква печалба, трябва преди това психически да си се подготвил и за потенциална загуба.

Също така ако си мислите, че в нормалния бизнес няма възходи и падения - жестоко се лъжете. Там ако се нарисува някакво Equity, в него също ще се наблюдават възходи за милиони и падения за милиони (до над 90%). Човек просто трябва да свикне с това и активно да управлява риска, колкото и голям да е той.

Именно правилният начин за управление на риска дели хората на бедни и богати.
        Пич, от 15 години търгувам по борсите, не за да ми казваш точно точно ти общи правила с назидателен тон го писах това.
        Защо го писах ли. За да обърна внимание, че в това нещо влагат вече всякакви хорица, чули недочули, учили недочули и естественото развитие на нещата им е едно, да гърмят яката.
        С две думи: По полека с хвалбите, че реално нещата са други.
        Прави бяха тези с твърденията, че койна няма покритие като стойност. Кух капан за шарани.
        М.... . ш..... ..й.о!

Коментар

• Първоначално изпратено от Demertsel Разгледай мнение

Същият въпрос може да се зададе на нонкойнърите - какво правяте в темата за Биткойн? Като са изпуснали влака да пият една студена вода и да гледат само.

Това е положението. Кой купил на 60к, купил. Изпусналите влака десет години ще чакат сега за нов шанс.

Коментар

Имам чувството, че влизаш в темата само за да си мериш дръжката с мене
            Не е само чувство , така е ........ но не за да да ги мерим , защото изначале е ясно чия дръжка е по голема .....а за да покажа че ''Под голем камък - не винаги има голема риба '' ( теб визирам )

Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
            и да се заяждаш в опити да демонстрираш колко си велик и колко много познаваш движението на цените.
            Не се заяждам ......поправям глупостите ,който пишеш ........... Ако го наричаш 'заяждане ' в твоята терминология - няма да споря , толкова ти е речниковия запас........................
            Да - велик съм , за мен и много хора покрай мен ....които са повече от тези , за които ти си въобще нещо ...........
            И да ....... предполагам движението на цените правилно , повече от всеки друг в този форум или други по които си бил .....
            Ако видя някой по добър , изобщо няма да му се репча , ще го разпозная и.........ще се опитам да науча нещо от него ...
            За жалост твоята камбанарийка е ниска и не се включваш в гореописаните параметри .

Това се нарича избиване на комплекси от някой, който се е провалил в бизнеса и в живота. Така ли е в действителност? Милионер ли си в реалния живот, или си я докарал до под кривата круша?
            Не се нарича така ..... а в случая ти си представител на българската поговорка ''крадеца вика дръжте крадеца '' ........... типичен представител на Д § К ............... Ако ти кажа че съм милионер по голям от теб , ще получиш инфаркт !!! Без да ти описвам колите си или регистрациите в ТР ....
            Да кажем , че имоти и финанси имам достатъчно , за да не работя за никой . Така ще бъде и с наследниците ми
            И крива круша имам на вилата си и много си я обичам и се грижа за нея ..............

Виж оня от Горна Оряховица - много си приличате с него.
            Този не го знам вече ............ но ако си имате приказка...... придържай се там ...............Не мажи филии на ляво и дясно , защото видно е , падат ти все на земята ...................

Но да се върнем на темата ....... Пробихме триъгълника и следва 3 месечно еднопосочно движение в посока на пробива СПОРЕД НАПИСАНОТО ОТ ТЕБ ..........................
            ...................Наблюдаваме и мажем филиии ..................................

Коментар

• Първоначално изпратено от bokogega Разгледай мнение

За комплекси нема да говорим,щото и в този ти пост направо крещят.Не спираш да натякваш,как ти си милионер,а другите неудачници.Ми какво търсиш във форум с 90% неудачници според твоите разбирания Щом не сте милионери като мен значи камбанарията ви е ниска.
              Просто Корективно/Обективният ти казва,че не разбираш от трейдинг и нищо повече.А дали е милионер или не,със сигурност си живее живота
              Същият въпрос може да се зададе на нонкойнърите - какво правяте в темата за Биткойн? Като са изпуснали влака да пият една студена вода и да гледат само. Тук би трябва да коментират хора, които имат желание и интерес към криптовалути. Но какво да се прави, уви, трябва да им четем брътвежите.

По темата - дали ИМФ, ще намекнат на президента на Салвадор, че нещо изпреварва събитията и да даде задна с преимането на разплащанията с бития? Скоро ще разберем

Коментар

Имам чувството, че влизаш в темата само за да си мериш дръжката с мене и да се заяждаш в опити да демонстрираш колко си велик и колко много познаваш движението на цените. Това се нарича избиване на комплекси от някой, който се е провалил в бизнеса и в живота. Така ли е в действителност? Милионер ли си в реалния живот, или си я докарал до под кривата круша?

За комплекси нема да говорим,щото и в този ти пост направо крещят.Не спираш да натякваш,как ти си милионер,а другите неудачници.Ми какво търсиш във форум с 90% неудачници според твоите разбирания Щом не сте милионери като мен значи камбанарията ви е ниска.
                Просто Корективно/Обективният ти казва,че не разбираш от трейдинг и нищо повече.А дали е милионер или не,със сигурност си живее живота

"църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"

Коментар

• Някъв твърди че открил печатница за пари

https://github.com/KibaeKim/SectorTradingAlgorithm

This is a simple trading algorithm I discovered that operates on the Vanguard sector ETFs. This backdating algorithm provides on average a return of ~0.0878% for each trading day, or ~22.20% annualized return assuming 253 trading days per year.

This algorithm is really simple.
                  1. On day n, determine which ETF gave the highest return
                  2. On day n+1, short sell the previous day's highest performing ETF at market open and close your short position at market close.
                  Because this algorithm operates on Vanguard's 11 Sector ETFs, it is resilient against the volatility of individual stocks.

За съжаление, това нищо не ми говори.

Ма който иска може да трейдва.

Коментар

• Първоначално изпратено от VP Разгледай мнение
                    Ел Салвадор приеха закона и биткойн е legal tender там. Лошото е, че утре президентът има насрочена среща с IMF утре, след като днес e получил спешно обаждане. Да видим, дано не се окаже пирова победа.
                    Наум тегля майни на IMF и на американците и на данъчната им служба, която вчера пак бутна цената с 10тина%.
                    Ако не друго, то поне живеем в интересни времена.
                    Не знам какъв им е случая, но предполагам че така или иначе никой не ползва местната валута (заради инфлация примерно както във Венецуела), всички ползват зелени долари и правителството да играе сечено на американския империализъм и долара са казали "бе дай да въведем това"

Коментар

• Първоначално изпратено от Correctively objective Разгледай мнение

Я ....................това не го беше доуточнил , когато агресивно и дебело мажеше филията на върхЪт ................

Нито пък когато на близо 60 К разясняваше как

Кой сега е цаца и кой ...... пчелна какавидка ..............................
                      Сега мажем филии с мас от Матеевия ... Мека като памук.

Коментар

• Първоначално изпратено от Correctively objective Разгледай мнение

Я ....................това не го беше доуточнил , когато агресивно и дебело мажеше филията на върхЪт ................

Имам чувството, че влизаш в темата само за да си мериш дръжката с мене и да се заяждаш в опити да демонстрираш колко си велик и колко много познаваш движението на цените. Това се нарича избиване на комплекси от някой, който се е провалил в бизнеса и в живота. Така ли е в действителност? Милионер ли си в реалния живот, или си я докарал до под кривата круша?

Коментар

• Биткойн не е за всеки, само тези, които истински вярват в Него - печелят (и ще печелят). Тук освен мен виждам само 3-4, които печелят, другите само подлайват и вият....а керванът си вЪри (и ще си вЪри)....Ай

Коментар

Като те е страх от мечки, не влизаш в гората. Или с други думи ако искаш да рискуваш в името на някаква печалба, трябва преди това психически да си се подготвил и за потенциална загуба.

Биткойня е валутата на Финансовия Елит , а на цацата и остава само да седи отстрани и да подсмърча .......... А във форума е само цаца ....

Коментар

• Аз за тва не влизам с пари, които са ми критично нужни. Един път го направих на 56к, измъкнах са на косъм с печалба от 15 долара, повече не повтарям. Ама вече писах за един познат, който наля 20 хил лв на средна цена от около 48-50 к усд, та рискът си го има винаги и който не може да го приеме, по-добре да не влиза. Лошото обаче е, че масата мераклии за бързо забогатяване не мислят до толкова и после има оле мале...

Коментар

• Първоначално изпратено от stabwound Разгледай мнение

Познавам едни момчета с много пари, влязоха на 54 000 с таргет милион, за тях също ли споко?

Също така ако си мислите, че в нормалния бизнес няма възходи и падения - жестоко се лъжете. Там ако се нарисува някакво Equity, в него също ще се наблюдават възходи за милиони и падения за милиони (до над 90%). Човек просто трябва да свикне с това и активно да управлява риска, колкото и голям да е той.

Именно правилният начин за управление на риска дели хората на бедни и богати.
                                Last edited by Mateev; 09.06.2021, 14:32.

Коментар

Working...
                                X