Хм.... може пък бартер... Иначе кви пари търсиш на 1 копачка за 8Гх?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Биткойн
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнениеПробвай да ги пробуташ на ФорексМастъра, Фефо и Курта. Те са напълно вманиачени и зомбирани на тема биткойни, сигурно ще ги купят на всяка цена. Само едно въпросче имам: - след като тоя шиткойн е толкова голяма далавера, защо продаваш копачките? По-добре си ги дръж и копай с тях.аз си имам още с които си копам спокойно
продавам ги защото ще си правя и litecoin копачка с видео карти
Коментар
-
Първоначално изпратено от GoldBear Разгледай мнениеКолеги продавам 3 копачки по 8 гигахеша всяка с рутер хуб и захранване пускаш и почваш да копаеш ...
знам че това не е битакно все пак е по темата ако има ентусиасти да пишат
( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Коментар
-
Първоначално изпратено от Novakat Разгледай мнениеПреди няколко години беше излезнало инфо, че в света имало в обръщение 70 трилиона долара. Ако е вярна информацията, то това означава че има 7 000 трилиарда доларови цента , или казано по друг начин сатошитата са назад около 3,5 пъти ( а още не са изкопани всичките и ФЕД не е спрял да печата ).
Вече тези сметки колко влияят на цената е друг въпрос.
Приятно изкарване на новогодишната вечер
http://research.stlouisfed.org/fred2/series/WCURCIR/
Коментар
-
Преди няколко години беше излезнало инфо, че в света имало в обръщение 70 трилиона долара. Ако е вярна информацията, то това означава че има 7 000 трилиарда доларови цента , или казано по друг начин сатошитата са назад около 3,5 пъти ( а още не са изкопани всичките и ФЕД не е спрял да печата ).
Вече тези сметки колко влияят на цената е друг въпрос.
Приятно изкарване на новогодишната вечер
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеТолкозI don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеАко можеха биха го направили, но с действията си поне демонстрират че не са слепи и искат да предпазят хората.Това за доврието в новата валута са глупости, чиста проба желание за лесна печалба си е всичко с тази игра - пирамида.
А ти, за това време, което изразходваш да отправяш СЛЕПИ критики във форума, по-добре да беше прочел няколко статийки как точно работи биткойн, няколко статийки какво е мнението на по-умните от мен и теб, няколко статийки какви са предимствата и недостатъците на подобна криптовалута, или с две думи да се поинформираш за какво говориш.
Пийс"Там, където глупостта е образец, разумът е безумие."
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеИ кое им e ограниченото?
2,100,000,000,000,000 сатошита
Я да видим, сатошита ли има повече или щатски центове???I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнениеКойни има ...проблема е, че са ОГРАНИЧЕНИ
2,100,000,000,000,000 сатошита
Я да видим, сатошита ли има повече или щатски центове???
Коментар
-
Първоначално изпратено от индианеца Разгледай мнениеКо, нье !
Боли ги курнишона за няколкото лакоми изтребителя, решили да печелят набързо. И без това има да изгорят маса пара. Даже малко са койновете, още трябва.I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеАко можеха биха го направили, но с действията си поне демонстрират че не са слепи и искат да предпазят хората.Това за доврието в новата валута са глупости, чиста проба желание за лесна печалба си е всичко с тази игра - пирамида.
Боли ги курнишона за няколкото лакоми изтребителя, решили да печелят набързо. И без това има да изгорят маса пара. Даже малко са койновете, още трябва.Last edited by индианеца; 30.12.2013, 22:09.
Коментар
Коментар