Първоначално изпратено от Mateev
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Биткойн
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
А банките кво са? Само да ти напомня, че банките в еврозоната могат да раздадат като кредити 99% от привлечения ресурс. А гаранцията е само ени 100к.
Я кажи Левът с какво е подплатен? Интересно ми е! Някой знае ли? С какви (колко) реални активи е подплатен Левът?
Всички тези милиардери, които ежедневно оперират с милиони Тетъри по борсите и диктуват посоката на пазара, или са глупави или не ги интересува измама ли е тетъра или не, щом могат да си позволят да държат по няколко стотин милиона долара от него
ПИчата цифрички без да има покритие и казва 1 цифричка = 1 долар.
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнениеТака е, но ако тепърва изграждаш нова ФЕЦ, няма да искаш да губиш време в тежки процедури по присъединяване с постоянно намаляващи изкупни цени...
В България всичко, което е по-високо от 1 метър над земята, трябва да се узаконява по ЗУТ. Аз веднъж така правих една подпорна стена, за да си разширя едно място за паркинг. Понеже знаех, направих я висока 95 сантиметра. Няма да появрваш, но някой комшия явно ме е натопил. Дойдоха от общината, мериха височината, почесваха се зад врата, и накрая си тръгнаха с подвити опашки. Та това е правилото - ако е по-високо от 1 метър, трябва да се узаконява.
Между другото това паркингче покрай пътя го направих на земя, за която хал хабер си нямах представа чия собственост е. Тоест изцяло си е незаконно, но тези от общината това не го провериха. Тях ги интересуваше само и единствено височината на задната подпорна стена - дали е по-висока от 1 метър или не.Last edited by Mateev; 13.08.2021, 12:06.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bokogega Разгледай мнение
Това показва,че и на авантюристите купили в началото на година им се изчака чакалото за цени над сто хиляди и взеха та затвориха позициите си на загуба и вдигнаха ценатаСега се чакат новите лапнишарани да се полакомят и като нищо към края на годината да видим цени около 20 000 дойлера
Не е препоръка за каквото и да е действие
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
Има смисъл да се копае посредством тока от ФЕЦ само ако нямаш по-добра алтернатива за продажба на добра цена. Засега все още не е изтекъл срокът на договорите за преференциална цена с ЕРП-тата на първите централи през 2007-2010-та година, но когато изтече, това ще е една от алтернативите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнениеИнтересно четиво за балончето Тетер (USDT)
https://protos.com/tether-minted-usd...da-cumberland/
И още едно, ама много дълго и не съм го чел
https://papers.ssrn.com/sol3/papers....act_id=3195066
Я кажи Левът с какво е подплатен? Интересно ми е! Някой знае ли? С какви (колко) реални активи е подплатен Левът?
Всички тези милиардери, които ежедневно оперират с милиони Тетъри по борсите и диктуват посоката на пазара, или са глупави или не ги интересува измама ли е тетъра или не, щом могат да си позволят да държат по няколко стотин милиона долара от негоLast edited by better; 13.08.2021, 11:52.
Коментар
-
Това бавно, но сигурно покачване показва, че слабите ръце вече са продали и няма кой (на тези нива) да дърпа цената надолу. На пазара останаха хората, които наистина вярват в Биткойн. Според мен тестването на ATH може да дойде и по-рано.
Сега се чакат новите лапнишарани да се полакомят и като нищо към края на годината да видим цени около 20 000 дойлера
Не е препоръка за каквото и да е действие"църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"
Коментар
-
@Матеев някъде беше споменал, че се занимваш и Фец, още ли се занимаваш? Според мои проучвания цената от фец излиза около 4 ст. kw (при китайците ми излиза 10 ст). Как мислиш добре ли е да се инвестира в копане чрез фец? Прави ли го някой тук? Аз поне не съм чувал.Last edited by Mateev; 12.08.2021, 21:46.
Коментар
-
Интересно четиво за балончето Тетер (USDT)
https://protos.com/tether-minted-usd...da-cumberland/
И още едно, ама много дълго и не съм го чел
https://papers.ssrn.com/sol3/papers....act_id=3195066
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнениеКво става с рипъла, що го помпат?
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнениеКво става с рипъла, що го помпат?Last edited by X_Y; 12.08.2021, 08:49.
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнениеКво става с рипъла, що го помпат?Sapienti sat - На разбиращия (и малко) му е достатъчно.
Коментар
-
@Матеев някъде беше споменал, че се занимваш и Фец, още ли се занимаваш? Според мои проучвания цената от фец излиза около 4 ст. kw (при китайците ми излиза 10 ст). Как мислиш добре ли е да се инвестира в копане чрез фец? Прави ли го някой тук? Аз не съм поне не съм чувал.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
Удължих срока, защото очаквам поне една по-дълбочка корекция по пътя към 65000.Last edited by better; 11.08.2021, 12:05.
Коментар
Коментар