Първоначално изпратено от Xman1
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Биткойн
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от GoldBear Разгледай мнениекакво се плашите с този ток горят 250w трите общоНе е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеКонцентрацията на парите е процес равнозначен на амортизация ! Големите като си имат койни, които дребните не позват то просто ще си ги имат. Най големия проблем на криптокойните е бързата им амортизация очевидно и очевидната им централизация - не е банката, но този който пуска софта и мухата първо изкопава значително количество, че може да им управлява и срути цената е ясно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Patilan Разгледай мнениезащто не може да си избие тока
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеКонцентрацията на парите е процес равнозначен на амортизация !"Там, където глупостта е образец, разумът е безумие."
Коментар
-
innergy
Концентрацията на парите е процес равнозначен на амортизация ! Големите като си имат койни, които дребните не позват то просто ще си ги имат. Най големия проблем на криптокойните е бързата им амортизация очевидно и очевидната им централизация - не е банката, но този който пуска софта и мухата първо изкопава значително количество, че може да им управлява и срути цената е ясно.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнениеПробвай да ги пробуташ на ФорексМастъра, Фефо и Курта. Те са напълно вманиачени и зомбирани на тема биткойни, сигурно ще ги купят на всяка цена. Само едно въпросче имам: - след като тоя шиткойн е толкова голяма далавера, защо продаваш копачките? По-добре си ги дръж и копай с тях.
Коментар
-
Те всички дето се бяха набутали с видеокарти за BTC за няколко бона изгоряха след навлизането на ASIC-ите и масово се местят към scrypt-монетите. Трудността и хешрейта на мрежите обаче се вдига рязко и далаверата за малките риби умря. Да не говорим, че се готвят и scrypt-ASIC-и до 3-4 месеца.. С две думи романтиката от първите години отдавна си е заминала, а "големите", срещу които уж беше борбата отдавна владеят пазара - поредния финансов инструмент..
Коментар
-
Първоначално изпратено от pastet89 Разгледай мнениеАко ти трябват 7950-ки пиши.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнениеПробвай да ги пробуташ на ФорексМастъра, Фефо и Курта. Те са напълно вманиачени и зомбирани на тема биткойни, сигурно ще ги купят на всяка цена. Само едно въпросче имам: - след като тоя шиткойн е толкова голяма далавера, защо продаваш копачките? По-добре си ги дръж и копай с тях.аз си имам още с които си копам спокойно
продавам ги защото ще си правя и litecoin копачка с видео карти
Коментар
-
Първоначално изпратено от GoldBear Разгледай мнениеКолеги продавам 3 копачки по 8 гигахеша всяка с рутер хуб и захранване пускаш и почваш да копаеш ...
знам че това не е битакно все пак е по темата ако има ентусиасти да пишат
( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Коментар
Коментар