Barbaron, bitfufu са пуснали нови планове. За съжаление няма 30, 60 и 90 дневни и цените са 40 % нагоре сравнено с планове, които аз съм купувал като съм взел под внимание цената на биткойн към датата на закупуване. Вярно, че сега миньорите получават по голяма награда заради трудността, но пак ми се струва неизгодно. Изпускам ли нещо, защото виждам, че и плановете в bitdeer са на почти същите цени. Ти би ли закупил 120 дневен контракт към момента?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Биткойн
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениепак късо от 40500. няма да ви се размине само с това пошло падане до 36000 хяхяхяхяхяхяхяяя
Имаш невероятната дарба винаги да грешиш ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениепак късо от 40500. няма да ви се размине само с това пошло падане до 36000 хяхяхяхяхяхяхяяя
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Ти па откъде се пръкна големиО разбираш, да нямаш кристална топка?Ама ми е интересно да ви чета.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitaka7 Разгледай мнение
Глупости, толкоз ги разбираш! Моли се Архитекта да се изряпа в темата и идния понеделник и да видиш как 50 К се минават като бърз влак малка гара.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение40500! Сега ако задържи няколко дена тръгва нагоре
Коментар
-
Първоначално изпратено от Demertsel Разгледай мнениеНещо не ми се връзва.
Излезнаха отчетите на Тесла (не одитираните, но това не е от значение) и не са продали и цената дропи...
Някакво логично обяснение. Аз лично съм потресен :-D
Коментар
-
Първоначално изпратено от Demertsel Разгледай мнениеНещо не ми се връзва.
Излезнаха отчетите на Тесла (не одитираните, но това не е от значение) и не са продали и цената дропи...
Някакво логично обяснение. Аз лично съм потресен :-D
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнениеДнес ще тестваме 40к (пак). Ако прескочи и задържи няколко дена тръгва нагоре..
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение- Amazon is looking to accept Bitcoin payments ‘by the end of the year’, and is investigating its own token for 2022, says an insider.
- The suspension of Bitcoin as a means of payment for Tesla cars sent the crypto world reeling in May, but in a debate with Twitter CEO Jack Dorsey, Musk indicated that could change given mining has reached a tipping point, with much more renewable energy used instead of fossil fuels
Коментар
Коментар