IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Биткойн

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Jimmy Разгледай мнение
    А за какво ти е "богатство", което не можеш да ползваш ?
    Както имаше една приказка:
    "Да си държиш парите на депозит в банка е все едно да си пазиш х*я за стари години."
    Да, но целият проблем е, че като го изхабиш на млади години, на стари ти пришиват един чужд да разнасяш, понеже без х*й не пускат.

Истината е в баланса.
    Както още римляните са казали:
    "Животът е като ножа, използваш го - изхабява се, не го използваш - ръждясва".
    (да го караме по-културно)

Коментар

• Ботовете идат.

Bitcoin Trading Platform Coinsetter Close to Raising Additional $1.5m

Coinsetter has built a bitcoin trading platform that can execute orders in “milliseconds”, according to its website. It also plans to allow traders to open margin accounts.

Коментар

• https://www.satoshioption.com/

Коментар

• Пич, това не са малко кинти. Или си участвал в някакъв мощен проект /ако можеш да обясниш с 1-2 думи какъв/ или нещо те пързалят.

Иначе инфо тук
          Имаме си и бг борсички. Eто една тук
          "Там, където глупостта е образец, разумът е безумие."

Коментар

• Правя проучване....съвсем неглиже засега. Очертава ми се до няколко месеца да придобия около 23 биткойна. Не съм ги копал, крал или купил. Участвах в един интернет проект още от 2009 година, в който инвестирах най-вече много време и дисциплина, но нямах никакви надежди за изгода или печалба. Но нещата се обърнаха сега ...."На Коледа стават чудеса!" и ще ме компенсират за търпението с 23 биткойни. Колко лева бих могъл да им взема и къде и как? Засега само питам! Не е измама или зарибявка.....не предлагам сделка тук във форума. Просто искам да знам, като ги получа дали ще мога да си ги обърна в кинти, защото ми трябват.....като на всеки средностатистически безработен компютърен маниак. Благодаря на тези, които ще вземат отношение по темата. Весели празници и вярвайте......има чудеса....търпение му е майката!

Коментар

• Първоначално изпратено от Jimmy Разгледай мнение
              "Да си държиш парите на депозит в банка е все едно да си пазиш х*я за стари години."
              Мноо яко... както казват доста по-младите, но това не го прави по-малко яко!!! Напълно съгласен!!! Няма нещо, което да опише толкова точно и моите разбирания, но... въпрос на формулировка!!!
              Затова не правя нито едното от двете!

Коментар

• Първоначално изпратено от kurta007 Разгледай мнение
                Не мисля.
                -Никой с толкова много койни не е толкова глупав да срути цената,особедно сега с тая неяснота около Китай и с доста по-малко койни биха срутили всички пазари.Защо да си унищожава сам богатството?Да ги продава по малко пак не ми се с трува много удачно и изпълнимо на тоя етап.
                Don't work hard, work smart!

Коментар

• innergy

Направи ми впечатление безплатния ток, той си е направо твърда стойност.Успех ! И от Енрон е имало спечелили и от доткомите в крайна сметка, а не се знае тези криптирани валути, какъв още номер могат да извъртят.На биткойна доброто му може би е, че неграмотни престъпници могат да го ползват да въртят сделки за дрога, оръжие и си въобразяват че са анонимни.
                  D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                    Не е ли късно за включване на нови копачи, на мен ми изглежда доста презряла цялата работа.Няма борси, тези сайтове не са борси и наподобяват битпазар за бити койни Как ще се включи някой индивидуален инвеститор - спекулант по сериозно в тази търговия, ако не е на много ракии не виждам как.
                    За Bitcoin-a сигурно е късно.. а и невъзможно без хардуер, който пък не става за нищо друго. Litecoin-a, като scrypt монетка, може да се копае все още с видеокарти, които винаги имат остатъчна стойност, поне за 2-3 години напред. Освен това я смятам за доста подценена и в дългосрочен план мисля просто да добавям без да обеням сега и да търся печалба.. като добавим, че ще ползвам и "безплатен" ток..

Коментар

• Някой знае ли държвата, в която най-много копаят биткойни?
                      Мерси !
                      Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!

Коментар

• innergy

Не е ли късно за включване на нови копачи, на мен ми изглежда доста презряла цялата работа.Няма борси, тези сайтове не са борси и наподобяват битпазар за бити койни Как ще се включи някой индивидуален инвеститор - спекулант по сериозно в тази търговия, ако не е на много ракии не виждам как.
                        D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от innergy Разгледай мнение
                          Полезно, мерси..
                          След Нова година мисля да взема 2/4 бройки 280/290-ки за копаене на LTC.

Някакво мнение за coinotron.com?
                          LTC Pools hashrate distribution

Coniontron - не. Liteguardian, Wemineltc, give-me-coins. Ползвал съм ги всичките от както на практика съществуват.

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron
                            Но ако искате само след 1 минута да започнете да "копаете" първата си крипто-валута XPM със старото си PC без видео-карта Radeon,
                            1) Регистрирайте се тук: http://ypool.net/
                            2) Свалете програмата за "копаене" от тук: http://azbowling.com/jhPrimeminer-T17.zip
                            3) Създайте един "миньор" тук: http://ypool.net/xpm/workers
                            4) Подгответе си един batch файл: ypool-XPM.bat :
                            ================================================== ============
                            jhPrimeminer-T17.exe -o http://ypool.net -xpt -u username.XPM_1 -p password
                            ================================================== ============
                            Тук можете да обмените XPM за биткойни BTC: https://www.cryptsy.com/
                            а BTC за USD или EUR тук: https://www.mtgox.com/ или https://btc-e.com/exchange
                            Полезно, мерси..
                            След Нова година мисля да взема 2/4 бройки 280/290-ки за копаене на LTC.

Някакво мнение за coinotron.com?

Коментар

• Мерси Чета за шейдъри в момента
                              Мое накрая и да разбера, какво онази ми работа копате

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                                Някой ще ми обясни ли, като на юзър, що за копане не се иска мощен процесор, а мощна видеокарта???
                                Опит за 'народно' обяснение:

'Копането' не е супер сложна задача.
                                Общо взето имаш да нацелиш шифъра за отключване на куфарчето, който е примерно
                                1fd6849cad0837dfe9e5674fa09b124d7 (шестнадесетино)
                                Пробваш различни комбинации и ако уцелиш - печелиш.
                                Някой се е сетил, че във видеокартите има не един, а примерно 1600 процесора (т. наречените шейдъри), които могат да извършват тази проста задача. Така че вместо да пробваш 1 път - пробваш 1600 пъти всеки път. Не всяка видекарта е пригодна за 'копане'. Трябва да поддържа спецификацията OpenCL, нещо като език за програмиране , с който се управляват шейдърните процесори. Видеокартите са многопроцесорни системи, просто процесорите в тях са пригодени за елементарни операции. но за копане това е достатъчно.

p.s. За някои монети не трябва видеокарта - например за XPM трябва точно мощен процесор. Все още не е възможно да се копае с видеокарта, заради принципа на монетата - търсене на поредици от прости числа.
                                Други монети, за които се очаква след време да стане по-неефективно копането с видеокарта - YAC и неговите производни. в алгоритъма им е заложено да се изисква все повече и повече RAM за сметките. А видеокартите са ограничени в това отношение(сравнено с процесора).
                                Last edited by verimg; 29.12.2013, 09:35.

Коментар

Working...
                                X