IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Биткойн

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Манипулират си маркета тия дето могат. Ето защо са били странните прехвърляния на койни последни дни. Пазителят на стойност пак се издъни. Да видим до къде ще го потънат тоя път.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение

Нищо сериозно не се е случило. Просто такава си е логиката на движение на криптовалутите - периодична висока волатилност.
      Да бе, 21% спад не нищо сериозно, според мен балонът биткойн отива на нива около 12,000 където продалите може да го подкрепят

Коментар

• Първоначално изпратено от Vladi666 Разгледай мнение
        На какво се дължи тая сеч..или тва пак е здравословна корекция?
        отидоха ли 25% от виртуалните пари за час?
        Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

Нищо сериозно не се е случило. Просто такава си е логиката на движение на криптовалутите - периодична висока волатилност.

Коментар

Прибират си коледния бонус хората.....

Коментар

• На какво се дължи тая сеч..или тва пак е здравословна корекция?

Коментар

• Първоначално изпратено от Майстора233 Разгледай мнение
                Масторче, тия техники при криптаците и то на малки графики са афиф работа, на щом си ентусиаст русивач, няма да те спираме

Коментар

• https://forum.investor.bg/forum/%D1%...%B8/14727-nyse

Коментар

• Първоначално изпратено от forexboy Разгледай мнение
                    Комай китайският $CAM, широко прокламиран през последните месеци в този форум ще хлопне кепенека .........
                    https://www.vesti.bg/tehnologii/ener...lutite-6134521
                    Мухлясали са ви новините
                    Китайският "скам" вече е американски
                    Китайците са чевръсти хора и както светкавично се пренесоха от Китай в Казахстан,
                    още по-бързо се изнесоха в САЩ
                    Така че сега Барбароните си имат в САЩ 1440 TH/s BTC багери,
                    които ежедневно им изкопават по ХХХ доларчета

Коментар

• Комай китайският $CAM, широко прокламиран през последните месеци в този форум ще хлопне кепенека .........
                      https://www.vesti.bg/tehnologii/ener...lutite-6134521

Коментар

• Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнение
                        кажи как да тегля вместо да ми обясняваш, че съм невежа. Вежа съм по други въпроси, не може да съм специалист по всичко.
                        На тоя с готиния прилягащ му напълно ник не му обръщай внимание,
                        той знае само да прави злобни подхвърляния, защото е невеж неудачник

Коментар

кажи как да тегля вместо да ми обясняваш, че съм невежа. Вежа съм по други въпроси, не може да съм специалист по всичко.
                          Барбиетката е дал линк, останалото в постинга му можеш да го игнорираш - рецепта как се изпържва лаптоп без да се изкарват пари е.

Коментар

11.4 долара съм платила. Що е толкова много? Как може да се направи по-евтино? От какво зависи таксата, чак сега виждам как дерат, това е безумие?
                            Два мои лаптопа копаят ETH, който се превръща безплатно в BTC.
                            Ako се тегли BTC в подходящи моменти към моя EXODUS благодарение на SegWit таксите са нищожни

https://www.nicehash.com/?refby=d2fe...9-3b63b192fbc4

Изкопаното ми изплати цената на двата лаптопа, от сега нататък все е кяр

Коментар

• Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение

Ползваш скапани валути за теглене, затова
                              Има и с нулеви такси.

Коментар

• затова и спрях копачките. Видях и че много ток харчат и няма никакъв смисъл. Не съм на минус ама не съм и на плюс

А какво друго може да се копа с графична карта, което е с по-евтини транзакции?
                                Last edited by IvelinaJensen; 24.11.2021, 10:43.

Коментар

Working...
                                X