If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
ох не не не
плача
това ли е бъдещето на биткойна ви
Инвеститорите съдят Ким Кардашиан и Флойд Мейуедър заради предполагаема крипто измама
През юни Ким Кардашиан публикува история в Instagram, която рекламира криптираща валута, наречена EthereumMax.
„Пристрастени ли сте към криптографията???“, попита тя своите последователи. „Това не е финансов съвет, само споделям какво приятелите ми ми казаха за токена Ethereum Max!“ Кардашиан беше отбелязала и хаштага „#ad“, който показва, че постът е платен като рекламно съдържание.
След това на 7 януари беше заведено групово дело в Окръжния съд на САЩ за Централния окръг на Калифорния, обвинявайки Кардашиян и други знаменитости, като Флойд Мейуедър, в „правяне на неверни или подвеждащи твърдения“ относно EthereumMax, за да се твърди, че увеличават цената му.
Не съм Архитекта, но аз лично за да почна да търгувам, ще изчакам 16.30ч.. Да се върнат американците на работа, от дългия уикенд.
Вероятно, и до 18ч.Че ще са с махмурлук.
Хубава статийка. Точно като за деЦката градина, на начинаещи трейдъри.
Добре, че автора няма кой да го пусне да види кухнята на Level2 и Level1, при форекса. Дълбоката депресия, му е гарантирана.
Пуснати са старите ботове, на китовете от валутния пазар, при криптото. Забелязвам модели, отпреди 3-4 години.
Пък като пише за фючърси, да беше и споменал отрицателните цени на фючърса на олиото, на чикагската борса. Ма май не знае за тази случка, или не му изнася на тематиката.
не е зле да ви кажа. биткойна дигна точно от кроса на архитекта НА 5 мин както архитектът ви обеща и изби стоповете отгоре . много съм доволен от печалбата
Коментар