Първоначално изпратено от Forex Master
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Биткойн
Collapse
X
-
ИХАААА стигнал 900 и от там до под 600 за да е сега 800 доалра , пак проспах движенията
Едно време като търгувах само евро/йена работех от 2 до 6 часа че японците си правеха каквото си искат с йената, докато не ги скастриха и те престанаха
И ток така в азиатксата сесия китайците си правят каквото си искат вече с биткойна
Коментар
-
Първоначално изпратено от TeholBedict Разгледай мнениеВярно е че щях да съм по-напред, но чак пък да "тръпна в очакване"... ако тогава си ги бях купил щях да имам 2 биткойна...даже и по-малко.Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеА доставката и освобождаването на митницата колко ти излезе?
Коментар
-
Първоначално изпратено от TeholBedict Разгледай мнениеИначе платих $149 (без доставка) на БФЛ...в момента същото устройство струва $250Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от TeholBedict Разгледай мнениеВярно е че щях да съм по-напред, но чак пък да "тръпна в очакване"... ако тогава си ги бях купил щях да имам 2 биткойна...даже и по-малко.Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
[QUOTE=Forex Master;1059537868]На коя дата и колко $ плати на BFL за това устройство? Колко бе курса биткойн/долар тогава? Ако бе закупил биткойни с тези $ тогава вместо да ги даваш на BFL, сега щеше да си с пъти по-напред вместо да тръпнеш в очакване дали ще спечелиш $90 следващия месец![/QUOTE
Иначе платих $149 (без доставка) на БФЛ...в момента същото устройство струва $250
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеНа коя дата и колко $ плати на BFL за това устройство? Колко бе курса биткойн/долар тогава? Ако бе закупил биткойни с тези $ тогава вместо да ги даваш на BFL, сега щеше да си с пъти по-напред вместо да тръпнеш в очакване дали ще спечелиш $90 следващия месец!
Коментар
-
Първоначално изпратено от TeholBedict Разгледай мнениеСмеехте ми се на малкото усторйство от BFL.. след един два месеца да не се окаже, че добре съм направил. На тази цена ми прави по $90 на месец, но после май ще излезе, че са били доста повече...
Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнениеПонеже не вярвам финансовият олигопол да си остави магарето в калта чак толкова лесноСедерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Най-лошото е, че резките ръстове започнаха след едно съобщение за навлизане на хедж-фондовете на пазара на биткойн. На кого служат те знаем всички. Няма нормален човек да вярва на такова обезценяване на долара спрямо биткойн. Това просто би трябвало да означава да се подготвим за края на долара. Понеже не вярвам финансовият олигопол да си остави магарето в калта чак толкова лесно, започвам да се съмнявам в иначе хубавата концепция на Биткойн.
Коментар
-
Това е самата класика на балон. Такова повишение от десетки проценти за денонощие не оставя никакво съмнение. Биткойна не е нищо друго освен въздух под налягане. Който изкарал някакви кинти от него, изкарал.... Да му е честито. Въпроса е, при следващото изгърмяване и рязко падане на цената, когато всички тръгнат да го продават дали ще има "ликвидност" на пазара да поеме тези огромни обеми "продава" и дали ще си получат изобщо парите "инвеститорите".
Следя го с интерес.Другите балони направо бледнеят пред това. Не може да става и дума за това да бъде определено за "пари" и някой да го приема за търговия при тези астрономичестки движения в цените.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение750...
Айде стига толкова за тази вечер, че няма да мога да спа ако го видя на 1000 до час-два.."Only when the dusk starts to fall does the owl of Minerva spread its wings and fly."
Коментар
Коментар