If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
голям балон ........... Forex Mastere поздрави за страхотната инвестиция, голям си! обаче каквото беше беше............ сега китайчетата ще видят какво е фишинг
Първият път като гръмна от 30 долара стигна до 270долара или 9 пъти нарастване на цената. Сега ако вземем че тръгна от 120 и връх 900 долара то имаме около 7.5.
Което може да се каже, че при спукването му спокойно може да се вземе за да се чакат поне 7 пъти увеличаване на цената. Въпросът е, ако сега се е пукнал разбира се(че това пукане все не идва), до къде ще падне и ще имам ли време да направа нужните процедури за да купя малко - може и 1 биткойн не съм придирчив ,както се казва и аз да съм в играта
Да бе златото развило икономиката ! Златото е пълен шът и глупост, неизбежно е пак да му се срути цената. Може и биткойн да стане наистина пари и това ще стане , като го хакнат и почнат да го печатат яко. То има и криптиращи , но може да има и декриптиращи мощности и вторите като стане виртуалната пара много скъпа ще получат мощен тласък.
За добро или зло, определено живеем в най-интересните времена. Такъв грандиозен глобален финансов проблем и пирамиди от дългове, лихви, печатарници и т.н. не е имало досега. Дано да доживеем да видим и какво ще стане накрая.
за да се развива икономиката парите трябва да се обедценяват
Пълна тъпня... Да се чуди човек, как се е развивала икономиката десетки векове, когато най-използваните пари е било златото и среброто?!
Икономиката се развива не заради използваните пари а заради повишаването на производителността на труда. Монетарната инфлация породена от печатането на пари забавя развитието на производителните сили, защото тази инфлация просто е още един необявен и нерегламентиран данък върхунаселението. Какво по-сладко нещо ако управляваш една държава, да вдигнеш данъците на населението без да променяш нито един закон и без да биеш тъпана че вдигаш данъците? Да им бъркаш в джобовете и да им крадеш парите от разстояние като умишлено намаляш покупателната способност на вече изработените пари, ограбваш пенсионните и здравноосигурителни фондове?
Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Прав си , но за да се развива икономиката парите трябва да се обедценяват пък биткойна както е зададен по дефолт има точно оратното свойство - т.е. да провокира дефлация и мързел.
Пирамидка и то класическа , но ще я срутят когато решат. Някой дърпа конците и ще обере всички които са влезли, но нали за да направи удар трябва да завлече много желаещи да спечелят пари лесно и бързо и срещу нищо. Производителите на специализирания хардуер със сигурност ще реализират прилични печалби. Още преди години имаше разработки на оптичен процесор - 10 000 пъти по бърз от тези в момента, предполагам че ще ударят с него и ще декриптират всички виртуални парички за минути и така ще си осребрат разработката. Това не е лошо защото ще прогресира много технологията, ще отпаднат днешните компютри , телефони и висичко ще се събере в едно суперкомпакно устройство, целите тези индустрии ще отидат на скрап и някой трябва да плати на тези соито работят за прогреса. В този смисъл дори подкрепям биткойн.
Самото "копане" на биткойни е просто хабене на ток, нищо реално не произвежда. И самия факт, че яки процесори не изкарват нищо
А яките процесори с тока който харчат, какво реално произвеждат милионите банки, банкови клонове, офиси, центрове на Виза, Мастеркард, Амекс прочие издатели на кредитни карти, както и процесорите за разплащания като Борика у нас... Те какво реално произвеждат?
Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
По-скоро е Vires in a'ris.
Самото "копане" на биткойни е просто хабене на ток, нищо реално не произвежда. И самия факт, че яки процесори не изкарват нищо, а някакви платчици, които ги купувате копаят яко, означава само едно. Някой нарочно е направил така алгоритъма, че да си продава хардуера.
Пак казва, честито на спечелилите, ама помислете добре кога да излезете, защото изрутването надолу ще е бързо и жестоко. Подозирам, че много хора изобщо няма и да си получат парите обратно
начи тоя пазар се движи основно от BTC China
е ся пак падна до 5000 йени ,гокса тръгна след 1мин и падна под 700,китайците отлепиха нагоре и гокса се качи и тои след 1мин
та за актуални цени гледайте китайската борса
супер добри арбитражи могат да се правят
Каква е цената днес е без значение за тази принципната сметка, защото ако не беше цената на биткойн $900 днес ти нямаше да си правиш сметката, че ще изкарваш по $90 на месец!
Аз не съм от вярващите. Аз съм по сметките! Някои вярват, че 2+2=4. Аз не вярвам, а смятам! Препоръчвам ти и ти да правиш така. Силата на биткойн не е във вярващите, а в смятащите. Онези, които не вярват в нищо друго освен в голата логика на числата - *Vires In Numeris*
И аз мога да събера 2+2...но и ти, най-вярващия, според мен не си предполагал, че цената днес ще е $900, освен това бях уверен, че ще го получа след 3 месеца, а не чак сега, както стана
Каква е цената днес е без значение за тази принципната сметка, защото ако не беше цената на биткойн $900 днес ти нямаше да си правиш сметката, че ще изкарваш по $90 на месец!
Аз не съм от вярващите. Аз съм по сметките! Някои вярват, че 2+2=4. Аз не вярвам, а смятам! Препоръчвам ти и ти да правиш така. Силата на биткойн не е във вярващите, а в смятащите. Онези, които не вярват в нищо друго освен в голата логика на числата - *Vires In Numeris*
Коментар